Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sule12
Sådan, så kunne CP også levere et gedigent forsvarskoks.

Hvad har Firmino i øvright bleget de tænder med, det er da helt vildt :)
Skrevet af Smör40
Som så ofte før formår vi ikke at lukke en kamp, kunne snildt ha været foran 0-5 istedet ska det blive lidt for spænende, de burde fandeme få en større del af tv pengene for der da smæk for skillingen.

Åååhhh endelig forløsning tak Firmino!
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af pøllese
Ind med Wijnaldum nu
Skrevet af Thy87
Der kunne have været straffe til CP I situationen med Can lige før målet.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Thy87
.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Smör40
Eller Lucas
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Benzo
Skal man tro produceren bliver det Wijnaidum ind for Lallana

Edit: Det blev det så også, lidt svært at spoile noget
FCM Liverpool
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis Liverpool forstærker deres forsvar med 2 klassespillere og stopper med de mange dumme fejl, så kan de være mine favoritter til næste sæson.
Skrevet af Smör40
Tydeligt at se der er kommet mere ro på spillet efter den scoring, det var lidt for rodet før
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Thy87
Det er ikke fordi Palace har virket synderligt farlige efter pausen udover når vi har været for febrilske. Men ja vi har fået mere ro over spillet efter Firminos mål
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Bosse1983
Det går så godt at BIF snart kommer tilbage under nyt brugernavn. Det vil være den endelige blåstempling af sæsonen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Swordfishtrombone
Mølby gik hårdt til Karius. Indikerede, at også spillerne var uforstående for udskiftningen af målmandsposten. At kun Klopp kunne se det geniale i ham.

Det tvivler jeg på.

Karius har ikke haft meget at lave, han har virket usikker i sine indgreb og har haft nogle ringe udspark. Omvendt er han meget let og adræt.

Mignolet er en reflekskeeper på højeste niveau, men han har virkelig haft mange bommerter, og nok til det er forståeligt, at en ny mand får chancen som førstekeeper.
-
Skrevet af Paz
Enig. Karius har langt fra fået en lovende start, men jeg synes det er fint han bliver vist noget tillid. Jeg synes egentlig ikke det er så svært at få øje på råmaterialet, men det er klart at han lige skal vende sig til en storklub og PL.
Skrevet af gandalf
Paz

Lige netop. PrL er bare en anden størrelse end Bundesligaen. Tænk på David de Gea, der lignede l*rt de første sæsoner i United - Anders Lindegård(!) stod over ham i hierarkiet - og nu er han i top 3 i verden og måske den bedste i PrL.

Siger ikke at Karius bliver lige så god, men det er for tidligt at afskrive ham.
OB siden ... altid Liverpool FC siden ... altid Saints, 49ers Liverpool Football Klopp
Skrevet af Thorbone
Jeg fandt dette avisudklip i læserkommentarerne i Guardian. Det viser at tålmodighed nogle gange giver pote:

"parklife77 27 Aug 2016 19:19

OK. The Honeymoon is over now. It´s not funny anymore. Liverpool cannot afford Coutinho (selfish and wasteful) and Firminho (lightweight) in the same line up. Meanwhile on the bench Sturridge and Origi (not to mention Danny Ings) wait to come on in a game that needs goals.
Winjaldum doesn´t work anywhere near hard enough while Grujic (outstanding in pre season) waits along side Danny and Divock.
Meanwhile Milner carries on at left back because Jurgen insists we don´t need a new one."

Frem Arsenal Hvis alle meninger er lige gyldige, er alle meninger ligegyldige.
Skrevet af Fribytter
Hehe, det var nok omkring Burnley-kampen. I øvrigt så kan Mourinho stadig bryste sig af at være den eneste træner, der ikke har formået at få sit hold på måltavlen imod Liverpool denne sæson. I sandhed The Special One.

Det fjerde mål er et godt studie i, hvordan spillerne skaber plads for hinanden. Mané trækker ned i banen, og backen følger med. Lallana trækker ud på fløjen, og den ene centerforsvarer følger med. Resten af Crystal Palace-forsvaret sideforskyder ikke, og Firmino bliver inde centralt, så han kan udnytte pladsen, der er opstået centralt. Normalt vil man nok kritisere den ene CP-forsvarer for at trække så langt ud i situationen.

Og fire hovedstødsmål, og Benteke scorede ikke et eneste af dem...

Pardew er godt nok en klaphat. I udtalelserne efter kampen bruger han straffesparket i sidste sæson som et argument for, at Crystal Palace burde have fået et straffespark i denne kamp. Det er helt sort. Og det eneste klare straffespark i kampen er da den håndbold, som er med til at forhindre, at Coutinho scorer på sit hovedstød.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hasse1983
Fremragende eksempel på, hvorfor man ofte skal lade være med at dømme en spiller på baggrund af en el få kampe.

Jeg synes også der efter kampen igår var nogle unødvendige negative kommentare om vores midterforsvar og Moreno igen.

Bevares Lovren kludrede i det, men viste karakter og scorede kort efter.
Der skal sgu være plads til en dårlig kamp el nogle dårlige aktioner i en kamp - også når vi drømmer stort.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af andib
Ja, jeg var også rigtig godt tilfreds med Lovren viste karakter efter han havde været med til at forære dem målet i går.

Hvis Vidic skulle have været sat af hver gang han dummede sig for Man Utd, så havde han jo nærmest aldrig spillet. Han var dog generelt rigtig god for Man Utd.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Fribytter, Det er helt vildt Pardew ikke er kommet over kampen fra sidste sæson.

Kampen efter Benteke fik det straffespark brugte han gudhjælpemig spalteplads i kampprogrammet på at stikke til Carragher. Da han pev over straffesparkene sagde journalisten til ham, at situationerne var kigget igennem, og det var en korrekt beslutning af dommeren hvorefter han igen begynder at tale om "Liverpool pundits" og jeg ved ikke hvad. Pinligt.

Ian Wright og Macca gav ham også grovfilen i studiet efterfølgende.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fribytter
Han er et meget mærkeligt menneske. Det er også helt sort, at Marriner ikke skulle være i stand til at dømme kampen pga. det manglende straffespark i sidste kamp. Den eneste grund til det skulle være, at "fejlen" fra sidste kamp fylder så meget, at der vil blive lagt unødigt meget vægt på eventuelle fejl i denne kamp, og at Marriner på en eller anden måde bliver tynget af det. Men den eneste, der blæser det manglende straffespark fra sidste kamp op, er jo Pardew. Skal det så være sådan, at hver gang Pardew kritiserer en dommer, så må vedkommende ikke dømme det samme opgør igen efterfølgende?

Og så havde Pardew åbenlyst instrueret sine spillere i at lægge pres på dommeren. Det er da snarere Pardew, der ikke må være træner i fremtidige opgør imod Liverpool.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0