Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Jamen, hvis ting er så konstante, så har vi jo intet at frygte.

Statistik kan vendes til lige det man ønsker.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Swordfishtrombone
Og med samme vage svar kan jeg argumentere for, at City og Chelsea rykker ned næste år, for "statistik kan vendes til lige det man ønsker."

Men det gør jeg ikke, for det er en ommer.

Jeg spørger dig om, hvorfor du mener, at Liverpool snart er ude af top 4-ræset, når de har høstet 44 point i tyve kampe og ligger nummer 2?

Dit svar er, at vi har en tynd trup og kan risikere skader.

Så svarer jeg, at vi med en tynd, skadesplaget trup netop har vundet fire og spillet to uafgjorte i seks kampe.

Du svarer, at statistik kan vendes til det, man ønsker.

---

Jeg mener, det er godt med en sund omgang pessimisme, men i det mindste bør man være i stand til at argumentere med andet end mavefornemmelserne.
-
Skrevet af KnockOut
Nu kan du jo ikke bruge hvad top 4 fik af points sidste sæson hvis top 6 bliver ved med at vinde.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Fribytter
Det eneste, jeg er nervøs for, er, om fjerdepladsen er dyrere i år end normalt.

Vi har dog flere af topholdene på Anfield, og det må være en fordel, som det ser ud nu.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Jamen, Swordfish, hvis du mener at ting er så statiske, og at vi høster point som statistikerne foreskriver, så er det da bare helt i orden.

Jeg vil se det før jeg tror på det. Længere er den ikke.

Men måske får savnet at Milner, Mane og Sturridge ikke den store effekt, ligesom Henderson, Matip og Coutinho heller ikke var synderligt savnet i dag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hænning
Har Liverpool ikke "kun" 3 af topholdene hjemme i anden halvdel? Det samme som Spurs og Man City. Det er da en lille fordel, men det er nu ikke fordi at jeg sover helt af helvede til fordi Arsenal har 3 udekampe og 2 hjemmekampe imod top-6 i anden halvdel. Det kommer i hvert fald ret langt nede af listen. Den manglende søvn skyldes i højere grad at Cazorla sidder på tribunen indtil godt ind i 2016.

Apropos mangel på nøglespillere. Hvor lang tid er Henderson på sidelinjen?
KROENKE RAUS!
Skrevet af This is Anfield
@ swordfish

Det du glemmer i dit regnestykke er at næsten alle tophold underpræsterede i sidste sæson pånær Arsenal og Tottenham - Tottenham som gjorde det det lidt bedre end normalt. I år er alle med. United har en stime på 6 sejre. Det så man altså ikke i sidste sæson fra ligaens nr 6. Hele top 6 har så meget tur i den at man ikke skal smide mange point for at halte bagefter.

Jeg kan dog godt din optimisme. Og jeg synes at Liverpool er langt bedre stillet nu, end jeg havde håbet på for et år siden. Hvis spillet fortsat er så godt, og Liverpool ryger i CL, så begynder jeg at tro på at man virkelig kan tiltrække en spiller eller to fra aller øverste hylde... så er spørgsmålet så om klopp vil hente etablerede stjerner eller blot hente kommende stjerner.. det vil tiden vise. Jeg er dog meget optistisk omkring fremtiden - for en gangs skyld
Skrevet af Fribytter
@ Hænning

Jo, men jeg plejer også at tælle Everton-kampene med i det regnestykke, uanset hvor de befinder sig i tabellen. Men det er da ikke en voldsom fordel. Det indrømmer jeg gerne.

Henderson fik en skade i sin hæl. Den anden hæl end den, der voldte ham problemer i sidste sæson, men hvilken skade det helt præcist er, har der ikke været noget fremme om, og heller ikke noget om, hvornår Henderson er tilbage. Men FA-cup-kampen bliver han ikke klar til.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hænning
Ok. Nu skal man passe på med at komme med for mange konklusioner efter en kamp, især en kamp med 48 timers pause fra den forrige. Men jeg er i tvivl om Can og Wijnaldum er en god duo sammen, og den tvivl blev ikke mindre efter i dag. Begge havde en meget sløj kamp og flowet i Liverpools spil led under det. Henderson har omvendt nærmest ikke spillet en dårlig kamp i år.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Lynild
Enig Hænning, Lallana trak et tungt læs i dag på bekostning af de to. Can blev lidt bedre imod kampens slutning. Men han har heller ikke været tilbage længe, og så det med kampene oveni. Det bliver heller ikke bedre af, at alternativerne hedder Lucas og Stewart.
Skrevet af Fribytter
Nej, det fungerede ikke særlig godt. Wijnaldum var dog ikke iøjnefaldende dårlig i første halvleg, som Can var det. I anden halvleg begyndte han også at smide boldene væk, men det var nok mere pga. træthed, ligesom Lallana også havde en meget sløses boldomgang. Wijnaldum blev også skiftet ud. Can spillede derimod hele kampen og spillede sig en smule op, men han var bare stadig alt for ambitiøs i sit spil. Can har ikke lignet den spiller, han var i sidste sæson, hvor han havde nogle gode kampe på den dybe midtbaneposition.

Og det er Can, jeg ser som den direkte erstatning for Henderson. Ikke at Can er den perfekte afløser, men han burde kunne gøre det bedre end idag. Wijnaldum ser jeg som en mere dynamisk spiller, og ikke en spiller, der ligger og kontrollerer tempoet. Selvom Henderson har gjort det godt, så er han ikke en decideret klassespiller på positionen. Han er god i kraft af et ret højt teknisk bundniveau, og fordi han virker utrættelig i returløbene.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hænning
Decideret klassespiller kommer selvfølgelig an på hvordan man definere, men for mig så er det kun Kante der har spillet den dybe midtbanespiller bedre end Henderson de første 6 måneder. Jeg synes han har været voldsomt vigtig for Liverpool med hans store lunger og efterhånden ganske solide pasningsspil. Jeg er enig i at Can er den der skal tage over, men jeg synes han er bedre ved siden af en kontrollerende type, end når han selv skal være det.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Fribytter
Ja det er selvfølgelig et definitionsspørgsmål. Og Henderson har helt bestemt været god. Hans bolddistribution mangler bare lige det ekstra for, at jeg vil betegne ham som en af de bedste kontrollerende midtbanespillere. Men nu er den del så ikke kun lagt an på ham. Milner går også meget med i det opbyggende spil, og de to centrale forsvarsspillere forsøger, hvor Matip vel er den, der har virket mest overbevisende.

Og så er Lallana, Mane, Firmino og Coutinho ko nogle fabelagtige spillere at aflevere til i fødderne. Selvfølgelig handler det ikke kun for Henderson om at aflevere bolden til dem, men det betyder, At Henderson ikke behøver at tage så mange chancer i sit spil.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Lad nu lige Can komme i i ordentlig form. Han var rygende til slut i sidste sæson, hvor vi savnede Hendo i lang tid.

Jeg savner dog lidt bredde. Der er ikke meget at skyde med fra bænken ift. central midt.
Skrevet af Lynild
Nu hvor kampen er kommet lidt på afstand, hælder jeg mest til, at vi burde have scoret to mål mere. Mané havde en fri header, han ikke rammer, og Sturridge får pillet to gode forsøg, og Firmino havde target practice på Mannone (hvem han ramte fint).

Så begås der to straffespark, og det er jo mål i langt de fleste tilfælde. Faktisk mindede kampen lidt om det sidste møde, hvor Defoe og Mannone også var rygende. Der er dog ingen undskyldninger - der skal simpelthen scores på så oplagte chancer!
Skrevet af Fribytter
Can har da helt bestemt en rolle at spille på holdet. Men det er bare nu, at der virkelig er brug for ham, og så er det lif ærgerligt, at han virker så rusten.

Ja, breden er ikke prangende, men der er også godt med skader i øjeblikket. En forstærkning eller to ville pynte.

I øvrigt mener jeg at have læst, at Liverpool imod Sunderland præsterede at blive det udehold med flest afslutninger i en og samme kamp indtil videre i denne sæson.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Swordfishtrombone
Knockout, ThisisAnfield

Jeg er slet ikke så optimistisk. Top 4 kan blive dyrere end 66 point, måske endda over 70 point. Jeg er bare heller ikke så pessimistisk, at jeg tror, at vi ryger ud af top 4-ræset. Jeg er ret sikker på, at vi til de sidste spillerunder er med i top 4-ræset, om vi så skulle ende på en femte- eller sjetteplads.

DBR

Selvfølgelig er statistik ikke statisk. Men det er uendelig let konstant at være pessimistisk uden at argumentation. Taber vi mod United, kan du sige, "hvad sagde jeg". Vinder vi, kan du sige, "vi taber næste gang", og så fremdeles. Uden at bygge dine udsagn på andet end negative gæt. Fakta er dog, at langt de fleste af dine pessimistiske forudsigelser, også om Klopp, indtil videre ikke har holdt stik. Måske du bliver gladere, når Liverpool så vinder. Hvem ved? :)
-
Skrevet af Hasse1983
Jeg har kun set et 12 min sammendrag, og sidder med en følelse af, at vi egentlig ikke kan være utilfredse med kampens resultat.
- vi scorer to mål, men har jo ikke yderligere, som man "skal" score på, omend vi har en masse gode forsøg.

Sunderland får deres point på to straffespark, og det er selvfølgelig pga personlige fejl. Om det er pga mental træthed oven på kampene i julen skal jeg ikke kunne sige, men det kunne meget vel være en forklaring, for særligt Can´s (som ikke blev dømt) og Mané´s var jo gaver. Klavans benspænd kan man så diskuterer om det ikke ville kunne ske i hver kamp.

Mht top 4 og dommedagsforudsigelser, så tror jeg man skal være på stikkerne for, at holde sig deroppe. Alle "BIG6" holdende har kvalitet i år, så det bliver en hård kamp. Jeg er dog sikker på, at vi undervejs vil se pointtab som vi oplevede igår, men det bliver sjældenheder tror jeg.
Jeg kunne godt forstille mig, at vi skal over 70 point for en fjerdeplads.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Swordfishtrombone
Vores største problem er, at det er for let at score imod os. Det har vi set igen og igen. Det koster i dag, og det kostede mod Bournemouth og West Ham. 2 og 3 mål skulle normalt være nok til sejr.
-
Skrevet af Lynild
Arh Hasse, så må du finde et bedre sammendrag. Mannone refleksredder Sturridge kort før han bliver pløjet ned.

Sword,
Som sagt er det op af bakke med to straffespark. Synes ikke helt det kan sammenlignes med West Ham eller Stoke for den sags skyld. Der var det for nemt. Det er som om spillerne ikke tager de mindre hold seriøst, og det er et kæmpe problem, hvis det er et sandt fact.
annonce
0