Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AlstrupLFC
Hahahhaa, vi har seriøst ligaens ringeste hold. Vi er så meget til grin.
Skrevet af Hasse1983
Nå... jamen det var måske den sidste kamp jeg skulle se i år, for det er da deprimerende.
Næste kamp jeg bruger tid på er når/hvis vi vinder 2 kampe i streg.
Jeg har simpelthen bedre ting at kunne bruge min tid på.
Over and out!
/Hasse
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Smör40
2017 kan kysse my behind.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Mainy
Når man i forvejen har top10s ringeste forsvar og målmand, så nytter det ikke at offensive slet ikke møder op mere.

Lallana og Milner har været pis i 2017!

En af vores bedste spillere er til gengæld bænket...
You'll Never Walk Alone
Skrevet af FalconLFC
Hold nu op.

Det her er under lavmålet. Siden Burnley kampen er der ingen - INGEN - udvikling sket i forhold til at møde hold, der står langt tilbage på banen.

Coutinho, Can, Firmino og Milner er fornærmende ringe i dag, samtidig er vores forsvar rystende usikkert, vores målmand en lottokupon og årets engelske landsholdsspiller en dårlig joke. Clyne ligner faktisk en professionel spiller, men resten?!?

Hvad fan... ville spillerne med den kamp og hvad pokker har Klopp gang i? Det er ok at lave fejl, men det er fandenfløjtenemig ikke ok at lave den samme 10 gange i træk!

Jeg er sgu sur, men det er også berettiget!
Skrevet af DenzelCurry
Det er altid noget at sæsonen ødelægges allerede halvvejs inde, den her gang. Så kan vi måske lige nå at bygge forventningerne op igen til næste sæson, som så selvfølgelig også før eller siden bliver smidt på gulvet.
Skrevet af Mainy
"We have to change from doubter to believer"

Hvorfor Klopp? Du har lavet den samme fejl hver gang du har mødt disse mægtige hold!
You'll Never Walk Alone
Skrevet af D.B.R. ©
Min pessimisme holder desværre stik.

Der er dømt krise, og Klopp virker ikke som om han har nogen som helst ide om hvad der skal til for at vende det.

Top 4 ender vi næppe i, og om et par runder eller tre overhaler Everton os nok også.

Kæft det er skidt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af jomic...
Så meget for lidt morgenluft mod Chelsea. Hold kæft det var skidt igen i dag.
Skrevet af bendixboogie
Klopp er blevet læst taktisk i en grad jeg ikke mindes at have oplevet, i den tid jeg har fulgt PL.

Og det i øvrigt med så primitive tiltag at det er til at grine af.

Klopp skal i den grad til at genopfinde sin taktik.
Skrevet af Paz
Det er skidt at vi lukker mål ind og måden det sker på det. Det falder tilbage på Klopp. Det er skidt at vi ikke scorer mål. Vi har chancerne og mangler marginalerne/klassen.

Det der sker mellem felterne er langt hen ad vejen godkendt. I efteråret havde vi vundet den her kamp.
Skrevet af Morten Juel
"We have to change from doubter to believer"

Hvorfor Klopp?


fordi man ikke får meget ud af at forholde sig negativt til alting eller af at sige spillere er for dårlige fordi de har haft en dårlig måned til trods for at de havde spillet på højeste niveau 4 måneder i træk inden da. Jeg tror en af de største forskelle på nu og i efteråret er selvtilliden i truppen. Tidligere spillede vi flydende angrebsspil hvor spillerene spillede intuitivt og ikke tænkte meget over tingene - nu er selvtilliden væk og man tænker meget mere over hvad man gør, og så falder tempoet. Når alt og alle så stille spørgsmålstegn ved ens evner bliver denne effekt blot forstærket. Hvis omgivelserne derimod er opmundrende og støtter op om en, bliver man mindre bange for at lave fejl (det synes jeg virker til at være for tiden), tænker mindre over tingene og spiller mere intuitivt
Skrevet af YNWA"96"
Hold nu kæft en ringe præstation endnu engang, Swansea hjemme var lavpunktet, idag taber vi til et mega ringe hold.....!! ( respekt for Hull´s fight ) men hvor er de dårlige...., vi kan spille herfra og til næste jul uden at score iøjeblikket, for satan det trækker tænder ud det her,hvad fanden er der sket med Liverpool i 2017, spiller for spiller underpræstere gang på gang, Clyne er vel i bund og grund den eneste der bare lever optil et hvis nivue idag ........ !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af flotfyr_17
Hvis jeg hører én kommentar mere fra Klopp om, at supporterne skal stoppe sin utilfredse klang, så eksploderer jeg kraftedersparkme.
Én eller to dårlige kampe i streg er ok, men vi snakker næsten 10 kampe, hvor hverken spillere eller manager har skabt noget, der minder om optimisme, som fansene kan bygge videre på.

Der skal kigges indad. Der skal godt nok graves dybt.
Liverpool
Skrevet af Mainy
Det er altså noget pjat...

Man kan absolut ikke undskylde blot at hente 1 point i kampe mod Sunderland, Swansea og Hull med noget som helst.

Modstanderne bliver ikke overrasket over, at Liverpool kommer med et højt pres, det er tydeligt for enhver. Det kan ikke passe man kan vinde ved at stille sig ned og vente på fejl, måske spille 0-0, men fandme ikke vinde!
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Fl@skebøf
Klopp er blevet læst taktisk i en grad jeg ikke mindes at have oplevet, i den tid jeg har fulgt PL.

Og det i øvrigt med så primitive tiltag at det er til at grine af.

Klopp skal i den grad til at genopfinde sin taktik


Enig.

Jeg har altid synes Klopp er en smule overvurderet rent trænermæssigt. Ingen tvivl om at han er dygtig, men han har sådan lidt hårdt sagt kun én plan. Når den ikke lykkes, eller modstanderen har læst ham, så har han nærmest intet at skyde med ift en plan B.

Ingen tvivl om at han er super når hans hold kan spille med stor aggressivitet i genpresset og spille kontrabold, så er han dygtig, men når modstanderen er mere kompakt så kommer han for alvor i problemer.
Skrevet af NotYetUnknown
Enig, vi skal have ny manager, en med flere værktøjer i kassen og en der taktisk tilpasser sig til det hold man møder og ikke naivt fortsætter sin engang gode taktik.

Man savner Hodgson, han prøvede i det mindste at ændre taktikken da det ikke fungerede.
Skrevet af Mainy
Lol...

Men ja, man savner at Klopp rent faktisk ændrer taktikken efter hvilken modstander man møder. Især nu hvor man ikke bare kan give bolden til de forreste.

Jeg synes han er nødt til at prøve et eller andet, det kan ikke passe holdet kun "gider" præstere mod bedre hold.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af YNWA"96"
Klopp fyret og ny træner.....ahh tæl lige til 10 .....!! Ja 2017 har været helt igennem forfærdeligt det kan vi hurtig blive enige om, men ny træner, så er man sku meget hurtig på tasterne....!! Har fuld tro på at Klopp er den rigtig træner for Liverpool og han kan drive klubben i den rigtige retning i forhold til vores mange år i skyggen af de andre store hold i PL ( ja 13/14 sæsonen var jo en undtagelse ) men ellers yderst middelmådig de andre mange sæsoner.........!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
NotYetUnknown,

Skru ned for charmen. Det er fint at være utilfreds, men du skal lige have en ekstra markør på. Det der er at gå langt over stregen.
annonce
0