Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fanø Laks
Hvad er det Klopp skal gøre? Det virker som om mange er lidt korte for hovedet pga. den nuværende dårlige stime. Måske man er forblændet af en overnaturlig halvsæson, hvor holdet muligvis har spillet over niveau - lidt a la Leicester.

Folk snakker om at han kunne have købt ind. Ja, det kunne han, men han har samtidig nævnt at de spillere man var interesseret i, ikke var til rådighed. Vil i have flere latterlige indkøb såsom Carroll, Biscan, Traore, El-Hadji Diouf, Erik Meijer, Voronin, Aquilani, Robbie Keane, Benteke, Downing, Balotelli, Aspas, Luis Alberto, Borini, Charlie Adam osv., bare for at få pleaset jeres ønsker om konstante indkøb? Så ser jeg sgu hellere en stribe "spildte" sæsoner, for at få de rette spillere frem for de utallige elendigheder, der har været gennem klubben de seneste mange år. Hvem er det Klopp skulle have købt her i januar?

Plan B, har i selv nogle bud? Det er dælme nemt at sidde bag skærmen og bare råbe på en Plan B uden at byde ind med noget. Skal vi smide boksen efter endnu et target man flop som Benteke og Carroll, som kun kan bruges til nød?

Som en anden nævnte så har vi bolden mellem 60 og 80 % af tiden. De fleste mål kommer efter personlige fejl, så hvad skal Klopp gøre her? Man kan sgu ikke bare stille sig tilbage i eget felt mod de hold, der graver sig ned. Så kommer man i hvert fald til at se to hold, der bare står og kigger på hinanden på hver halvdel. Jeg tror på at hvis Klopp til sommer får opgraderet truppen yderligere, så kommer det til at se bedre ud. Det har jo heller ikke været muligt at udskifte hele truppen på en gang rent økonomisk.
Skrevet af Smör40
^^ Said it. . .
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af haraltidret
Glem plan B.

Plan A må være at Klopp får lært sit hold at dække op på dødbolde. Og så må man simpelthen sørge for at få hentet en ordentlig keeper til sommer, da Mignolet og Karius simpelthen ikke har niveauet til at stå for et tophold i Prl.

Offensivt skaber Liverpool jo rigeligt med chancer idag, man formår bare ikke at omsætte de mange chancer til mål. Dette tror jeg mere beror på manglende selvtillid. Selvtilliden skal de offensive spillere nok genfinde. Men lige pt er det den defensive organisation der halter, mere end det er offensiven der ikke fungerer.
Skrevet af Mainy
Forblændet af en god halvsæson?

Nu må I altså stoppe. Vi kan godt blive enige i om, at Klopp ingen steder skal, men de sidste 5 kampe har resulteret i 3 point, det tæller altså kampe mod Swansea, Sunderland og Hull.

Det er ikke vores job at fortælle Klopp hvad som må ændres, men noget må jo ændres når det går som det går, alt andet er jo naivt?

EDIT:

Jeg synes overhovedet ikke holdet skaber nok ud fra dets enorme boldbesidelse, i dag har vi én chance som man SKAL score på.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Smör40
Enig i at hvis vi vil vinde noget så ska vi have en vindertype mellem stængerne Hart er et oplagt bud Reina burde dog aldrig ha været solgt.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Ronika
.
Skrevet af Hasse1983
Fanø Laks, det måske bedste indlæg i denne tråd de sidste 2 måneder! Tak:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(321402220608)
Ja sikke da et godt indlæg af Fanø Laks

Lad os fortsætte som vi gør og håbe de andre hold ændrer taktik imod os eller de trækker sig uden kamp.
Skrevet af Ronika
)
Skrevet af Bruhmo
Spil noget mere manager
Skrevet af MIghtyBlues
Ronika,

Hvorfor i al´ verden skulle Kanté dog skifte til Liverpool ? Han er netop hentet til Chelsea, hvor han har en absolut nøglerolle og er blandt de første på holdkortet.
Skrevet af Ronika
.
Skrevet af Ronika
?
Skrevet af Swordfishtrombone
-
Skrevet af Ronika
)
Skrevet af Ronika
.
Skrevet af D.B.R. ©
Selvfølgelig skal Klopp ikke fyres, men noget må snart ske.

Vi har nu på en lille måneds tid pisset så meget af sæsonens hidtidige momentum væk, og alligevel fortsætter man i samme rille uden, sådan ser det ud, intentioner om at ændre på noget taktisk.

Jeg aner ikke hvad der præcist skal/kan ændres, dertil har jeg ikke "fodbold-forstand" nok, men det bør de dyrtbetate spillere og Klopp da kunne hitte ud af.

De skylder snart, meget snart, at vise en trodsreaktion imod den krise de har spillet sig ind i, og meget gerne vise lidt mere "trøje".

Vi som fans, er vel i vores gode ret til at forvente lidt mere ovenpå det gode efterår, eller skal vi igen vente til næste sæson ovenpå endnu en sommer, hvor der måske, måske ikke bliver handlet rigtigt ind.

Uden CL at lokke med næste sæson får vi næppe lokket noget kvalitet, der er værd at tale om, til klubben.

Vågn op Klopp!
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af bendixboogie
Ligemeget hvor hvor velment et indlæg måtte være, falder det til jorden når det indeholder forslag om at hente Kante og en back ´ligesom dem de har i Real Madrid ´.

Hvis vi kunne hente spillere fra den hylde så vores situation nok noget anderledes ud...

Vores virkelighed er at vi ikke, på nuværende tidspunkt, kan hente spillere i konkurrence med, eller fra top klubber i hverken PL, Spanien, Tyskland eller Italien.
Skrevet af Hasse1983
Der råbes på plan B og formentlig også snart en plan C, men jeg kan sgu ikke helt finde ud af, hvad der skal gøres om.
Skal man droppe det høje pres og håbe på modstanderen kommer frem?
Vi har 70% boldbesiddelse i kampene med kommer ikke frem til nok chancer. Vores indlæg rammer forsvarsspillerne, og jeg synes heller ikke vi har spillerne til at true i luftrummet.
- solgte vi Benteke for tidligt?

Vi kan ikke spilles os igennem, da modstanderen står med 6 mand i feltet og resten lige omkring.

Deres mål falder på fejl, og omstillinger. Er det fordi vores forsvar har så få aktioner i løbet af kampene at de bliver sløve og uskarpe når det endelig gælder?

Skal man prøve at rykke rundt på nogle spillere?

Mignolet/Karius (same same i øjeblikket)
Clyne - Lovren - Matip - Moreno/Gomez
Henderson - Milner/Can/Gini
Lallana - Coutinho
Mane - Sturridge/Firmino/Origi

Synes sgu ikke der er så mange muligheder for at iværksætte en plan B.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Stef-LFC
Jeg har heller ingen som helst anelse om, hvad der skal gøres, men man må da sige at Klopp står over for en stor udfordring. Det er nu gan skal vise sig som den store trænerprofil han trods alt og vise at han kan få vendt den synkende skude. Indtil videre har han i hvert fald fejlet kæmpe stort i 2017.

Det er jo næsten også komisk at se holdet for tiden. Det er det samme lort hver kamp. En bovlam offensiv, der er helt clueless og en masse modstandere som ikke behøver at bekymre sig om at skabe noget, fordi Liverpools defensiv nok skal forære dem alt, hvis de venter længe nok.

I går havde Hull ET hjørnespark, som endte med et mål på grund af vores uduelige keeper. Vi havde tilgengæld 15 hjørnespark og det kan vel tælles på en hånd, hvor mange der røg over første mand. Det er jo en kæmpe joke.

Klopp og holdet overpræsterede nok bare tidligere på sæsonen og nu glider vi langsomt ned, hvor klubben vel egentlig også hører til målt på både spillermateriale, økonomi osv. Det er bare så deprimerende, når vi har set, at holdet er i stand til at spille noget forrygende bold. Jeg ville næsten hellere have startet sæsonen skidt, så forventningerne og forhåbningerne kunne være holdt nede fra start af.
annonce
0