Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
@Lynild
Drømme koster jo ikke noget og så har man lov til at drømme stort..-:)
Jeg har en masse Chelsea venner og vi ser stadigvæk de indbyrdes kampe sammen og det har vi gjort i en menneskealder ( vi er kun 2 LFC fan og de er 8 stykker ) og da vi var yngre inden vi fik børn ect. og vi skulle i byen, havde en af drengene købt FA Cup finalen mellem Chelsea - Leeds United fra sæsonen 1969-70 på VHS bånd og den skulle vi altid se inden vi skulle i byen, for det var det eneste de havde vundet som man kunne se på en optagelse ( så vidt jeg husker er de vist blevet mestre 1 gang i 50´erne) de elskede osse tiden med Ken Bates som ejer og de vandt en del FA Cup finaler i den tid sådan som jeg lige husker det. Penge er så stor en del af om ens klub kan få succes idag og det er vi nok sådan nogenlunde enige om, men der er ingen af dem som på nogen måde synes at "Abramovitj russiske rubler" har noget som helst med det Chelsea de elsker og ja der er kommet mange trofæer på hylden under Abramovitj , men for dem er det så langt fra det DNA som de elsker ved Chelsea og da jeg for nylig læste om at LFC havde holdt forretningsmøde med folk fra Saudi Arabien, måtte jeg virkelig holde vejret en ekstra gang, den klub jeg elsker skal simpelhen ikke været ejet af "noget" som er så langt fra klubben´s DNA og så undvære jeg gerne trofæer !! Jeg er stolt af at følge en klub som er så respekteret i hele verden pga klubben´s historie og dens DNA. Min all-time ynglings spiller er Steven Gerrard - indbegrebet af LFC på alle fronter og han nu igen prøver at gøre en forskel for klubben med de unge, tiltrods for at han kunne lave alt muligt andet og tjene flere penge på det og alle vores "gamle spillere" som stadigvæk er ambassadører for klubben og stadigvæk bruger tid på den klub de elsker, er for mig det LFC jeg elsker og er stolt af, ja det er pladder romantisk, men hellere det en trofæer og ejere fra lande som jeg overhoved ikke kan identificere mig med...!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Morientes på flopholdet anyone?
Skrevet af Lynild
Ynwa,

Jeg er ikke uenig i det du siger. Jeg ved bare ikke lige hvor det kom fra. Tror du har fortolket min kommentar på din måde :)
Skrevet af YNWA"96"
@Lynild
Ja jeg kunne jo godt regne ud at jeg har været med lidt længere tid "med pokal regnen" i 70 og 80´erne i forhold til jer....-:) og derfor havde lidt flere spillere at vælge imellem..!!-:) og ja så blev der nok "overfortolket lidt"....-:)
Men det var osse en holdning til ens klub og når man skal sætte sit all- time ynglings hold, hvilke spillere man vil have på sit hold, jeg har ikke en spiller som ikke er fra United Kingdom og selvom jeg virkelig overvejet Suarez ( for mig er der ingen tvivl om at han er en af verdens bedste angribere og hans 13/14 sæson var jo fra "en anden verden") så vil han være en rigtig stor spiller i Liverpool men han vil aldrig blive "en legende" når bøgerne skrives. Og når man tænker på alle de verdensklasse spillere der har været "igennem" Chelsea siden Abramovitj indtog, er det meget få af dem der vil " blive legender"....!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
PLBold er altid god for rygter, udklip af artikler osv, men faldt alligevel over "læk af næste sæsons trøje".
This Is Anfield melder, at farven bliver mørkerød, og logoet bliver det originale som for 125 år siden.
- det lyder interesssant, og vel særligt for de "gamle" fans som YNWA96;-)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
@ Lynild

Morientes er et godt bud. Joe Cole ville også komme på mit hold.

@ YNWA

Jeg kommer aldrig til at identificere mig med ejerne. Det er spillerne, træneren og fanskaren, der er vigtig - den hellige treenighed for nu at parafrasere en anden gammel Liverpool-legende.

Men jeg kan godt følge dig i, at det ikke er fuldstændig ligegyldigt, hvem der ejer Liverpool, og hvad de foretager sig ud over at drive Liverpool FC.

FSG er nok ikke de bedste ejere på jorden, men de har trods alt mere end én gang lige stukket en finger i jorden og fornemmet stemningen i klubben og byen. Jeg frygter lidt, at et kinesisk konsortium eller arabiske oliesheiker bare trumfer deres ønsker igennem uden viden om eller hensyntagen til klubben og historien. Og vil jeg personligt have det lidt svært med den slags ejere og have svært ved at skille deres ejerskab fra, hvad de ellers laver, og hvem de repræsenterer.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
@hasse
Håber den bliver "lidt nostalgisk" ..!! Jeg har stadigvæk min all time favorit trøje fra slut 70´erne som bliver fundet frem til "særlige lejligheder/ kampe", den røde farve er ikke helt hvad den har været ( bomuld ) .....-:)
http://footy.dk/wp-content/uploads/2015/04/Liverpool-1980.jpg

Ellers har jeg en del trøjer med spillernes underskrifter på som osse har en vis værdi for mig, men intet slår 70 trøjen !!..-:)

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af akalias
@YNWA"96"
Jeg tilhører åbenbart også den ældre del.. Dit hold er spot on! :-)
Liverpool - YNWA HBKøge
Skrevet af Genne
Nu sad jeg og så Tyskland - England i går aftes, hvor Michael Keane var med for England og gjorde det ganske glimrende. Han har også været stærk for Burnley i år og virker spændende. Ærgeligt at han har spillet sin ungdomsbold hos de ulidelige, for det mindsker nok sandsynligheden for at han ville vælge Liverpool. Han er en type vi godt kunne bruge. Jeg har i den grad også et svagt punkt for Andreas Christensen, der jo står med noget af en beslutning til sommer. Han ender garanteret med at tage tilbage til Chelsea hvor han i så fald ender på bænken, så længe de tre nuværende i bagkæden holder sig skadesfri og Zouma også står på spring. Ham så jeg gerne i Liverpool, og han ville være en forstærkning fra dag 1. Men igen, han er ejet af en direkte rival og kommer til at koste derefter.

Jeg savner i det hele taget en dansk spiller hos Liverpool. Både fordi det grundlæggende bare er fedt med en dansker på holdet, men også fordi jeg rent faktisk synes der er en del spændende spillere til positioner hvor vi mangler folk. Både Dolberg, Christensen og Schmeichel ville være fine køb som jeg ser det. Jeg kan også stadigvæk ærge mig over, at Eriksen ikke endte i Liverpool dengang. Oh well...
Skrevet af YNWA"96"
@Akalias
Takker..-:) hold nu kæft der var mange fantastiske spillere der "blev si´et fra"...-:) !! Man kan uden problemer lave B-C -D - E hold med fantastiske spillere !!!...-:)

@Fribytter
For mig personligt er det ikke ligegyldigt hvem LFC er ejet af. Det er for de fleste ( vil jeg tro) være ligegyldigt hvem deres klub er ejet af el noget man som sådan ikke tænker videre over, det man går op i som fan i de forskellige klubber er resultatet i weekenden og hvor mange penge klubben kan bruge på spillere, så er det som fan ligegyldigt om man køber en spiller til 300-400 millioner som så ikke slår igennem, så må klubben/ ejerne "bare ud og købe en anden spiller". Og et tænkt eksempel er jo hvis FSG får et tilbud fra et kinesisk konsortium som de simpelhen ikke kan sige nej til og kineserne har så mange penge med, at uanset hvad det koster så skal de bedste spillere i verden spille i Liverpool, så tror jeg de fleste ville tænke : fedt de bedste spillere i Liverpool og trofæerne vælter ind ( sat lidt på spidsen ), sådan har jeg det bare ikke ! Ikke at jeg ønsker at man engang imellem "sprænger banken" for at hente en spiller, men jeg går meget op i klubben´s DNA og dens historie og for mig er klubben kommet på "ret køl igen" igen med FSG som ejere, de driver klubben med fornuft hvor der er en sammenhæng mellem indtægter og udgifter, man poster mange penge i Akademiet/ nyt trænningsanlæg og Anfield får nu "et ansigtsløft" ( tiltrængt..!-:))....LFC prøver virkelig at give klubbens egne spillere en chance for at slå igennem, det kan godt være det ikke lykkedes for Arnold - Gomez - Woodburn - Wilson osv men så har man i det mindste forsøgt og det " mister man " med meget stor sandsynlighed med kinesere/ russere/ arabere som ejere og det ville for mig personligt være " en virkelig bet" og langt fra det som jeg bla elsker ved LFC...!!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
@ Genne

Det vil i hvert fald garantere skærmtiden, som LIverpool dog i forvejen får en del af, med en dansker i truppen.

Jeg er sådan set enig i, at de danskere, du nævner, kunne pynte i en eller anden rolle. Jeg synes, Eriksen mangler noget mentalt, hvilket især kommer til udtryk på landsholdet. Men det er nok mere nærliggende at se på hans præstationer for Spurs, og her er der ikke meget udsætte. Jeg har dog hele tiden været en større tilhænger af Coutinho. Hans potentiale er imø. større, og jeg synes også, at han har et højere topniveau, når det virkelige kører for ham. Begge har været svingende i PL, og Eriksens start på denne sæson minder vel om COutinhos nuværende formkrise. Eriksens dårlige form kan dog tildels forklares med fraværet af Kane, hvilket den seneste præstation dog sætter et lille spørgsmålstegn ved. Jeg synes dog ikke, at Coutinho i samme omfang er afhængig af en bestemt medspiller, hvis man ser på hele hans Liverpool-karriere - selv da han spillede med Balotelli og Sterling som de primære angribere, var han sæsonens spiller for Liverpool.

På midtbanen vil jeg foretrække Lallana, som det ser ud nu. Tidligere lignede det, at Lallana gik død efter en times spil, men Klopp har forvandlet Lallana til en duracell-kanin uden, at det er gået udover spilintelligensen eller slutproduktet - snarere tværtimod. Han er virkelig en sjælden fugl blandt de engelske løver.

Schmeichel og Christensen ville være de oplagte tilføjelser, og jeg tror faktisk, at begge ville være forstærkninger. Problemet for Christensen er dog luftspillet, som jeg ser det. Og det er samtidig Liverpools helt store problem, hvilket de fleste modstanderhold spiller på, så måske Christensens styrker ikke helt vil komme til sin ret, som det ser ud nu.

Dolberg ville være en god spiller at skifte ind. Han mangler noget spilforståelse og skal arbejde med sin førsteberøring, men det er klart alderen taget i betragtning. Det er dog ikke sikkert, at han reagerer godt på en bænkplads og den manglende kamprytme, den slags medfører.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af repos , moderator
Han mangler noget spilforståelse og skal arbejde med sin førsteberøring

Det er da netop et par af Dolbergs styrker. Hans førsteberøring er glimrende, og han er modsat mange andre i stand til at vende med bolden på sin førsteberøring.
Hans spilforståelse er da også rigtig fin. Han placerer sig godt, kommer på den rigtige side af sin modspiller, og er generelt rigtig dygtig til at finde frie rum.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Genne
Fribytter

Jeg er sådan set enig i dine betragtninger, og klart, Coutinho er da udstyret med et mere naturligt talent end Eriksen er. Jeg synes bare Eriksen var et godt køb da han skiftede fra Ajax prisen taget i betragtning, og han ville da klart pynte på Liverpools hold, netop fordi han ville sætte både Coutinho og Lallana under pres hvis de ikke præsterer i en periode. Noget vi godt kunne bruge.

Christensens hovedspil er jeg nu ikke så nervøs for, og hvis makkeren hedder Matip handler meget af det vel om rollefordeling. Det gode ved Christensen er, at han er rolig, god på bolden, ung, og så kan han sådan set godt spille 6´eren endda relativt elegant. Jeg tvivler dog på at Chelsea vil sælge ham til os.

Schmeichels kvaliteter kan ingen vel være i tvivl om efterhånden, men det begynder at ligne en farce hvis vi igen skal købe en målmand. Mignolet har stået en rigtig fin sæson synes jeg, og hvis han kan holde det niveau er jeg egentlig fint tilfreds.

Dolberg skal klart købes som en udviklingsspiller, men jeg synes det er ganske tydelig at knægten har masser af fodboldintelligens, en glimrende teknik og ikke mindst fysik for en spiller på sin alder. Han er god på omstillinger og vil givetvis være god til at udnytte når bolden vindes på midten af banen. Jeg synes han falder fint ind i den kategori af spillere der kan blive rigtig god og som vi samtidig har en mulighed for rent faktisk at købe. Det kræver dog at man slår til tidligt...
Skrevet af Fribytter
@ YNWA

Jeg kan godt tildels følge dig, men vi har jo allerede oplevet, hvordan sådan en tilgang kan se ud. Det var desværre for lånte penge, at bl.a. Mascherano og Torres kom til, men det vidste vi ikke dengang, og de fleste tog spillerne til sig og troede, at det var begyndelsen på et Liverpool, der kunne tage kampen op økonomisk med de større klubber.

I Man. City investerer de meget i ungdomsarbejdet, og de har bl.a. været på rov i Liverpool for at hente det rette personel (hvor Liverpool så omvendt har hentet nogle af de centrale talentspejdere hos Man. City). Det har ikke givet afkast på førsteholdet, men deres setup er også ret nyt.

Fælles for Chelsea og Man. City, som jeg ser det, er, at de har hentet inspiration i udlandet. Chelsea køres ret italiensk, hvad angår spillestil og kort lunte til trænerne, hvilket ikke giver trænerne det store incitament til at satse på ungdommen, og i det hele taget ikke giver de bedste udviklingsmuligheder for især de offensive talenter.

Man. City vil gerne være det nye Barcelona, og det skal Pep og en masse andre tidligere Barca-folk hjælpe dem med. Uden at træde de respektive klubbers fans over tæerne så tror jeg godt, at man kan konkludere, at de to klubber ikke havde et egentligt spillemæssigt brand før rigmændenes indtog. Det var langt hen ad vejen tabula rasa i forhold til at definere en spillemæssig succesformel.

Jeg ville have det svært med sådan en overhaling. Jeg var tilhænger af Benitez´ omlægning af talentudviklingen, fordi han hentede nogle velrenommerede navne ind til at gøre arbejdet, og det virkede som om, at Liverpool havde gjort et scoop og forsøgte at tænke fodbolden anderledes. Det var ikke en superproduktion, hvor man bare håndplukkede store navne i industrien for at imitere en anden klub, eller en b-film med andenrangstalenter, som Houlliers fascination af Wengers arbejde vel bedst kan beskrives som. Liverpool forsøgte at tænke nyt og anderledes. Men det havde også omkostninger, og afskedigelsen af Heighway var nok en decideret fejl, selvom han nok også var en af dem, der modarbejdede Benitez´ forsøg på at ændre på tingene.

Men det er det, jeg forbinder med Liverpool. En evne til at genopfinde sig selv og være nytænkende. Shanklys tilgang opsummeres tit som "pass and move", men det er ikke bare en bestemt spillestil. Det dækker over en taktisk udvikling, hvor Shankly i begyndelsen er hurtig til at adoptere nye taktiske strømninger - som oftest fra udlandet - til et hold, der nærmest uafhængigt af træneren tænker og spiller fodbold på samme tid. Det var derfor, at holdet blev ved med at være succesfuldt efter, at Shankly havde overladt tøjlerne.

Derfor handler Liverpool for mig om kollektivet, formationer, organisation, holdånd osv. (og selvfølgelig hele kulturen omkring klubben). Og det er det, jeg i sidste ende vurderer trænere på. Houllier var træner, da jeg begyndte at følge Liverpool mere intenst, og selvom jeg ikke dengang så fodbold helt på samme måde og så meget mindre af det, så slog det mig, at Benitez´ stod for en helt anden form for fodbold, da han kom til.

Jeg kan huske, at jeg ikke helt fattede, at Owen bare sådan uden videre smuttede til Real Madrid, og det var svært at pege på den samme form for stjernestøv under Benitez. Han hentede jo ikke ligefrem de store individualister til offensiven, men det betød, at jeg begyndte at lægge mere mærke til de enkelte spilleres rolle på holdet, og efterhånden stod det klart, at Benitez arbejdede langt mere med kollektivet. Han var stadig afhængig af gode spillere - det er alle trænere - men hvor Houllier havde lagt nærmest hele spilkonceptet an på Owen - den eneste ballon d´or-vinder, Liverpool nogensinde har præsteret - så forsøgte Benitez at gøre holdet mindre afhængig af individualisterne. Den helt store diskussion under Benitez´ tid var brugen af Gerrard. Han brugte ham konsekvent forkert ifølge dele af pressen, fordi han ikke bare gav ham frie tøjler på midtbanen, men for mig at se er det det, der har været med til at gøre Gerrard til en så stor spiller. Han kunne påvirke kampe uanset positionen på midtbanen. Om det var som centrale tovejsspiller, højremidt, hængende angriber eller dybtliggende spilfordeler, så har han i alle positioner præsteret sæsoner i ren verdensklasse. Og det peger imø. tilbage på Shanklys pass and move og den fodboldintelligens, som den tilgang producerede.

Jeg ser også gerne, at Liverpool producerer talenter til førsteholdet, og der kommer nogle lokale spillere ind i startopstillingen, men for mig er det ikke det afgørende, hvor spillerne kommer fra

Og hvad har den lange smøre så med ejerne af Liverpool at gøre? Jeg frygter, at arven fra Shankly, som jeg bilder mig ind, at jeg har set i Benitez´ tilgang og også kan få øje på i Klopps arbejde, vil gå fløjten, hvis det begynder at handle om først og fremmest at lande de store navne og bare få fat i en træner med en vinderformel uden at se på, hvad den vinderformel nærmere består af. Jeg synes, at Pep er en enormt spændende træner, men jeg ville have det lidt mærkeligt med, hvis Liverpool pludselig skulle imitere en anden fodboldklub.

Så er der også en masse med måden at drive en fodboldklub, og hvordan man kan omgå reglerne, som jeg heller ikke finder så tiltalende ved de nyrige klubber. Og så selvfølgelig hvad nye ejere ellers bedriver tiden med. Men det er skyldes nok mere nogle personlige præferencer og holdninger end mit forhold til Liverpool.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
@ repos

Dolberg er jo generelt rigtig god alderen taget i betragtning. Jeg tror bare, at han vil få problemer med sin spillemåde i PL, hvis ikke han forbedrer førsteberøringen og sin taktiske forståelse. Han vil skulle vænne sig til mindre tid på bolden og til at skabe plads til holdkammeraterne med løb uden bold. Men hvad mener du da, at Dolberg kan og skal forbedre for at spille fast for Liverpool?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
@ Genne

Hele holdet er generelt svagt i luftspillet, og en af de få positioner, hvor der umiddelbart kan ændres på det, er i det centrale forsvar, så derfor tror jeg, at klubben prioriterer det højt. Christensen kan jeg dog godt lide som type.

Jeg tror heller ikke, at Klopp køber en ny målmand. Og ret beset har Karius vel også fortjent lidt længere snor - han var trods alt ret god i Bundesligaen. Og Mignolet er udmærket af have i baghånden. Men det er frustrerende at være vidne til alle de point, målmændene koster.

Jeg ville i øvrigt ikke have noget imod et køb af Dolberg.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Genne
Fribytter

Helt enig omkring problemerne med hovedstødsstærke spillere. Matip, Lovren, Klavan og Can er nærmest de eneste der reelt har en chance, når et hold som West Bromwich er på menuen, og det er ikke videre betryggende. Det er fint med vævre typer oppe foran, men vi mangler klart noget ballast. Jeg er dog stadigvæk af den overbevisning, at de positive sider ved en type som AC mere end opvejer hans eventuelle mangler i luftspillet. Hvor han ikke er decideret dårlig skal det siges.

Karius skal klart have muligheden for at vise, at det vi så fra ham i efteråret ikke var den målmand vi havde købt. Han må simpelthen være bedre end det. Mignolet synes jeg har gang i en nærmest fejlfri sæson, men det kan godt være jeg husker forkert. Min oplevelse er, at fra han overtog fra Karius har han ikke kostet overhovedet, og tilmed set solid ud når der var brug for ham. Han er ikke en målmand der nødvendigvis redder mange point på en sæson med fantomredninger, men dem findes der ikke mange af.

Jeg ville elske hvis Liverpool satsede på Dolberg.
Skrevet af repos , moderator
Men hvad mener du da, at Dolberg kan og skal forbedre for at spille fast for Liverpool?

Det kender jeg ikke Liverpool tilstrækkeligt til, men reagerer på, du kritiserer hans spidskompetencer som værende mangler.
Taktisk forståelse er jo også et blævrende begreb. Hvad mener du helt præcist?
I Ajax demonstrerer han jo glimrende taktisk forståelse i et system, hvor han netop spiller en ret vigtig rolle. Uden taktisk forståelse kunne han jo ikke begå sig der.

Selvfølgelig skal han omstille sig Klopps måde at spille på, men det gælder jo alle emner.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Lynild
Schmeichel ville umiddelbart være mit førstevalg, hvis der skulle hentes en dansk spiller.

Ikke pga. nationaliteten, men fordi han er en meget markant leder og en vinder, og en rigtig dygtig målmand. Selv Joe Hart ville pt. være en opgradering, til trods for at Mignolet faktisk har stået mange gode kampe i år. Karius er dog interessant og enig Fribytter ikke uden evner og bør have chancen igen.

Udover det er Ward vist heller ikke helt bag dansen, når det kommer til målmandsspillet.
Skrevet af YNWA"96"
@Genne
Mignolet stod mod Chelsea hjemme og Hull ude ! Nu er jeg ikke Mignolet fan, men at han ikke er så dårlig som mange har gjort ham til, har han trods alt modbevist denne sæson, hvor han har reddet point til holdet ! Men hvis man vil spille med hvor det er sjovt, så skal man have en klasse målmand og det er han ikke i mine øjne, selvom han trods akt har stået en ok sæson ( men han kommer osse fra et meget lavt niveau hvis man skal sammenligne med tidligere sæsoner ! )....-:)

Angående debatten omkring danske spillere i/ el til Liverpool, jeg har et ok netværk inden for fodbold ( nu skal det ikke lyde som om jeg ved alt, langt fra !!!..-:) ) men jeg ved at en hel del klubber er interesseret i AC deriblandt PL klubber, hvad Chelsea/Conte tænker med ham næste år kan kun tiden vise, men jeg tror ikke på han lander i Liverpool.

Så er der Schmeichel, ham så jeg rigtig gerne I Liverpool, men jeg ved at det var spillerne der fik Ranieri fyret ( det var tungen på vægtskålen for ejerne da de skulle træffe beslutningen ) og da han jo er ret høj i hierakiet i Leicester, så har jeg svært ved at se han skulle forlade Leicester når han har været med til at skubbe til ejerne omkring fyringen af Ranieri, men kommer der et bud Leicester ikke kan sige nej til, så kan det jo være han bliver solgt, sådan er fodbold jo osse,...!!..-:)

Så er der Dolberg, jeg var i Parken og se FCK - Ajax og jeg holdt specielt øje med ham i kampen. Nu ser jeg ikke særlig meget hollandsk fodbold så grundlaget kunne være en del bedre en det jeg har som tanker omkring Dolberg. Nu ved jeg ikke hvem der er hans rådgivere, men hvis jeg skulle rådgive ham skulle han blive i Ajax ihvertfald næste sæson med, måske 2 sæsoner lidt an på hans udvikling. Han er kun 19 år og har formået at spille sig til en fast plads i en klub, som notorisk udvikler talenter hele tiden,han er en rigtig spændende spiller og et kæmpe talent, hvor langt det rækker er jo svært at spå om, men tiltrods for at han ikke sådan er verdens største spiller, er han sindsyg stærk fysisk, man flytter ham ikke sådan lige, så har han lidt det jeg rigtig godt lide, at et "touch" er godt, to er et for meget, at det så ikke altid lykkedes men han er sindsyg hurtig i sin tankegang omkring hvad han skal. Klopp elsker jo unge spillere og kan udvikle videre på dem, men jeg tror Klopp kikker på en "mere færdigudviklet" spiller til 9´possitionen...!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0