Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jho
Vent og se, spillerne går ind på banen og smadrer West Ham fuldstændig og vinder 4-0 minimum

Godt set 6116...
Fantastisk indstilling fra alle mand - især Studge, som var brandvarm. Ingen tvivl om at han er en af de første, som skal på holdkortet mod Middlesbrough - medmindre han bliver skadet inden:-/
Skrevet af AlstrupLFC
Én ting er sikkert: Gini kommer aldrig til at score sit udebanemål i PL:-) Nøj hvor jeg under ham det mål... Til gengæld lavede han da to assists!

Dejligt med en storsejr, længe siden vi har haft sådan en. 4 udesejre i træk er alligevel imponerende!
Sturridge skal starte inde mod Middlesbrough, der forhåbentligt er lige så uduelige og tamme som West Ham i dag. Dejligt at se Coutinho steppe op, ligesom Mignolet også begynder at virke forbløffende sikker nede bagved. Det har været savnet!

Tror ikke, at City kun får 4 point i de næste to kampe mod West Brom og Watford, og Arsenal ser også ud til at have tur i den, så begge hold, tror jeg, kommer til at sejre i deres to sidste kampe. Heldigvis kan vi afgøre det selv med en sejr over Middlesbrough. Holdet bør være topmotiveret!
Skrevet af Fribytter
Så kun lidt af anden halvleg, men Sturridge er en fornøjelse, når han er i form. Har efterfølgende set hans scoring. West Ham afgiver alt for meget plads centralt, men Sturridge har bare en evne til at desorientere forsvarspillerne. Han er et fantom. Firmino har lidt af det, og Origi ville være så meget bedre, hvis han kunne lære at skabe plads til sig selv på den måde i stedet for kun at søge dybt ude på kanterne. Ja, og så er Sturridge bare en angriber, som Coutinho nyder at spille sammen med. Jeg får heller ikke set sæsonens sidste kamp... lidt af en finale.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af jomic...
Kan vi ikke lige få Hænning til at garantere en Arsenal sejr i midtugen, så er vi på den grønne gren.

På den seriøse side bliver det nok ned til de sidste minutter, det skulle ikke undre mig at vi kan skabe lidt problemer for os selv mod Boro og at Negredo rammer en af de dage.

Håber på genvalg til start 11´eren, selvom det i anden halveg blev på en billig baggrund. Det vil (nok engang) ikke være til at bære hvis vi vælter den her i lokummet.
Skrevet af Paz
Hvis det går galt ved i hvert fald det var fordi de ikke var TOPMOTIVERET.
Skrevet af Paz
Med Coutinho, Sturridge, Firmino og Lallana burde vi i hvert fald have de redskaber der skal til for at komme omkring en forhåbentlig lettere rusten og energiforladt bus.Skrevet af Lynild
Dejlig sejr hvor Sturridge får vist, at han ikke er færdig. Han kan selvfølgelig være motiveret til at vise sig frem til eventuelle bejlere, men mål og det spil han viser i dag er der hårdt brug for.
Skrevet af Hasse1983
Sturridges placering, løb ind i banen og overbevisende sejr i duellen med målmanden viser med alt tydelighed hvor fremragende en angriber han er.
Der er få angribere i PL på hans niveau, når han er skadesfri.
- jeg vil fandme være trist over at se ham i en anden trøje end vores, men erkender fuldt ud, at der er behov for en kompetent supplering til ham og Firmino.

Origi skal man fortsat ikke afskrive. Bevares ddt har ikke været hans bedste sæso, men vi har set ham levere et højt niveau og lave mål. Det kan nemt komme igen i kommende sæson.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Origi havde da nogle gode momenter i går, når han får lidt plads og kan komme retvendt på forsvaret. Den han brager på overliggeren er vel nærmest hans trademark afslutning.
Skrevet af YNWA"96"
Problemet med Sturridge er jo ikke, at han ikke har kvaliteterne når han er fit, men der er bare alt for lang tid imellem han er det.......det vil i min bog være, et kæmpe sats at tro på, at han kan holde sig, sådan bare nogenlunde skadesfri, hvor vi går ind i ny sæson med +50-55 kampe, så mit argument er, at det er bedre at sælge Sturridge til sommer, mens man stadigvæk kan få en rimelig pris for ham og få en spiller ind på 9 possitionen hvor man har en hvis formodning om at der er mere end 25 kampe eller hvad tallet nu er på Sturridge i løbet af en sæson, man har simpelhen brug for nogle spillere i en trup ( a la Gini ) som nødvendigvis ikke har samme topniveau som fx Sturridge, men som er "langtidsholdbar" og kan spille mange kampe på et vis niveau over en lang sæson med mange kampe.
Men som vi osse har debatteret her, så har vi manglet en playmaker på midtbanen i rigtige mange kampe denne sæson, når vores modstanderer har parkeret bussen og vi har haft svært ved, at åbne modstanderen op og den erkendelse er Klopp jo nok osse nået frem til, så mon ikke at Coutinho fremover vil få en anden rolle end venstre kanten og fremover spille mere centralt som igår, så mon ikke Klopp er på udkig efter 2 kanter mere til truppen til den kommende sæson, om han kan lande Julian Brandt som den ene og så er der jo spørgsmålet om Ox, som man har en "fornemmelse af" rigtig gerne ville skifte til os, men om LFC vil betale £ 25 millioner til Arsenal for en spiller med et år tilbage af sin kontrakt, det er jo nok mere tvivlsomt ....!! Så er der jo en del rygter om at Luan fra Gremio skulle være næste brasser i den røde trøje, så hvis han lander, vil Sturridge jo stå i en situation, hvor han med en hvis sandsynlighed vil være 3-4 valg til 9 possitionen og det er jo et spørgsmål om "han kan leve med det"....!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Hvis Ox kan erhverves for den sum, er det bare med at slå til. Så er det fuldstændig underordnet, hvor lang tid han har tilbage af kontrakten. Vi taler Markovic/Lovren-beløb her, og der synes jeg, at der er lidt flere krummer i Oxlaide.
Skrevet af Mainy
Men er Ox ikke også ude halvdelen af sæsonen altid?
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Genne
Jeg ser også Oxen som et fint match. Løbestærk ad pommern til, forholdsvis disciplineret og kan spille både centralt og længere fremme på kanten hvis vi har behov for det. Manden er stadigvæk kun 23 år gammel så der er masser af potentiale for at lægge yderligere på. Han virker også som en spiller der måske kunne have godt af at prøve noget andet end Wenger.
Skrevet af FalconLFC
Dejligt med en overbevisende sejr i går, selvom det var på et tyndt grundlag. West Ham var jo exceptionelt ringe.

Sturridge og Coutinho gjorde det fantastisk, men det er altså ikke holdbart med Milner som venstre back, vi skal altså have en venstrebenet back!

Ox skal vi holde os fra, han er lige så injury prone som Sturridge.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg håber virkelig osse på Ox !! Tror virkelig Klopp kan udvikle ham yderligere !! Men kan godt have min tvivl om, at FSG og deres "moneyball" politik, vil betale det Arsenal forlanger for ham...!! Vi må se hvad det ender med...... Liverpool står jo osse i en situation nu, hvor der investeres betydelige summer i nyt trænningsanlæg og Anfield Road tribunen står osse til "en make-over ", så et eller andet sted så vil de penge der investeres der, jo ikke "tilfalde Klopp" i nye spillere, så "Klopp´s budget" til næste sæson, er jo nok en hel del afhængigt af hvad han får ind fra spillersalg, men ender vi i top4 tror jeg der trods alt vil blive investeret en del i truppen, selvom de navne vi får, nok ikke er det vi hver især drømmer om....!! Nå vi skal jo lige have overstået Boro kampen først.....-:) -:) !!!......................
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Mainy og Falcon,

Med den logik skal vi jo holde os fra halvdelen af transfermålene. Og sælge Hendo, Lallana, Origi, Mané og Can. Mignolet, Gini, Clyne og Lucas er vel de eneste, der ikke har været ude fra tid til anden med en skade af en eller anden art.

Der er blevet sagt og skrevet meget om Sturridges skadeshistorik bla., og det er noget, Klopp har været meget opmærksom på ift. genoptræning og træningsdoseringer. Hvis en spiller som Oxlaide bliver hentet ind, er det nok med alle overvejelser. Bedømt på hans spillemæssige og menneskelige kvaliteter virker han som en Klopp-spiller, umiddelbart.
Skrevet af Andreassc
Andrew Robertson til Liverpool for 8 millioner pund.. Ved ikke så meget om knægten. Er det en god handel?
Skrevet af NotYetUnknown
uambisiøst at hente Robertson, vi burde og skulle sigte højere, men ok hvis han bliver suppleret af endnu en VB
Skrevet af Andreassc
Håber da personligt, at klubben henter Ricardo Rodriguez fra kriseramte Wolfsburg. Men frygter, at Andrew Robertson bliver vores eneste køb på venstrebacken i år
Skrevet af D.B.R. ©
Hvem er han, ham Robertson?
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0