Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Synes heller ikke der var nogen dårlige præstationer idag, fra en eneste spiller fra startelleveren. De bedste idag imo var Salah - Gomez - Gini og Moreno. Selvfølgelig er Coutinho vores bedste spiller, men United sad i haserne på ham gennem hele kampen så han havde ikke meget plads idag. Men dårlig var han jo på ingen måde, men jeg har jo fået på puklen før af mange brugere her på vores tråd over min holdning til Sturridge. Men nu skriver jeg det altså igen, jeg er ikke ked af at have ham i truppen som sådan som “trup spiller”. Jeg er osse med på at han er det jeg vil kalde “en luksus spiller”, forstået på den måde at han ikke arbejder for holdet, men lever af at score mål og så ser man mellem fingrene at han ikke arbejder for holdet. Men jeg skrev allerede i sidste sæson, at det er som om at LFC og Sturridge bare ikke passer sammen mere. Jeg synes med alt tydelighed at hans præstationer her i starten af sæsonen, at jeg bliver mere og mere bekræftig i, at hvis ikke der meget snart bliver leveret langt mere end hvad han viser, skal man simpelhen skille sig af med ham. Vi ved alle at manden har kvaliteter, men der er så langt mellem snapsene i hans præstationer, at en spiller som Solanke burde man investere mere spilletid i, så han kan udvikle sig. Håber selvfølgelig at Sturridge stadigvæk kan gøre en forskel for klubben, men gang på gang er han fuldstændig usynlig og min tålmodighed med ham er faktisk ved at være brugt op....desværre.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Ja det er ikke meget Studge bidrager med i dag, men han har haft et par fine indhop den her sæson. Det er selvfølgelig bare ikke nok, men alt falder jo heller ikke tilbage på ham alene om at løfte holdet ud af den her scoringskrise, selv om det kunne være fedt for ham.
Skrevet af Slettet(321402220608)
Trods det har han været langt bedre end Firmino.
Skrevet af Lynild
Ja, han får meget snor. Og meget lidt kritik.
Skrevet af YNWA"96"
Sturridge langt bedre end Firmino ? Ja man ser forskelligt på kampe og spillere. Hvis målestokken udelukkende er hvad antal mål og assist en spiller som Firmino laver på hans possition på banen, ja så er det ikke godt nok på det parameter. Forskellen er bare på de 2 spillere, at Firmino altid er den spiller der går forrest og viser bare lidt lederskab, som i den grad er en mangelvare på holdet. Sturridge er i den grad en “medgangsspiller” som aldrig smører ærmerne op, når kampene skal “kriges hjem”. Så for mit vedkomne er der så kæmpe stor forskel på de 2 spillere, hvad man byder ind med til holdet, men som sagt smag er svært at diskutere. Sturridge har fået mange chancer denne sæson, han har været usynlig i stort set alle kampe, med meget få præstationer der bare tilnærmelsesvis gør, at han på nogen måde skal blive ved med at have chancen. En spiller som Solanke med de meget få spilleminutter han har fået, har vist langt mere farlighed og passion end Sturridge. Minder bare lige om, at det er 4 sæson Sturridge har gang i, uden der bliver leveret det man med rette kan forvente af en angriber i “hans kaliber”. Man kan ikke blive ved med sæson efter sæson, at håbe på at “det vender” for ham.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Ah ja, jeg er ikke helt enig i, at Sturridge har været bedre end Firmino. Det ser sådan ud, sorry.

Men jeg synes, at Firmino får meget lidt stick ift. Sturridge. Men ellers enig i din udlægning af deres roller og spillertyper Ynwa.
Skrevet af YNWA"96"
Nu er det ikke kun kampen igår hvor Sturridge er fuldstændig usynlig i de 20 minutter han får. Det var heller ikke en nem kamp at komme ind i og gøre en forskel som angriber hvis jeg bare skal forsvare ham en lille smule. Men man ser ham slet ikke mod Newcastle hvor vi har det ene angreb efter det andet og et hav af afslutninger. Men man er selvfølgelig osse frustreret over at kamp efter kamp spiller vi godt og er i stort set alle kampe ikke bare bedre end modstanderne, men spiller dem mere eller mindre ud af banen og vi vinder ikke alligevel.......men selvom det er op ad bakke lige pt, har vi kun tabt en kamp siden 23/04 så selvom det er svært iøjeblikket er det jo ikke helt håbløst. Jeg er stadigvæk optimist at hvis præstationerne forsætter med at være som de har været indtil nu i sæsonen, kommer sejrene osse. Tiltrods for mangler på holdet, synes jeg vi har et afsindig spændende hold. Får holdet lidt stolpe ind og ikke ud, kan det her hold vinde mange kampe i træk. Der er meget kvalitet i holdet, så det må da for fanden vende på et eller andet tidspunkt ....-:) Fint indhop af AOC igår forøvrigt !! Vildskab og passion !! Læser du med Sturridge ?....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af flotfyr_17
Så, nu er jeg kommet hjem fra overordnet set god weekend i Liverpool.

Jeg kan se, at United/Mourinho har fået ualmindelig hårde stryg af fans fra hele ligasystemet - mere eller mindre. Og med rette synes jeg.
Stemningen i byen var fantastisk. Folk var glade, skrålede, konverserede fodbold på tværs af aldersgrænser og The Park var on fire! Hold kæft en stemning på den gamle charmerende pub. Fuld skrald på fra kl. 10 lokal tid.

Anfield var forrygende i lørdags. Både udstyret med en fantastisk flot bane, 19 grader og nogle flotte vokale præstationer. Fields of Anfield Road og YNWA var øredøvende. Og hver gang Uniteds travelling-fans åbnede munden stod der næsten 50.000 mennesker klar til at klappe hånende ad dem.

Med hele denne fantastiske optakt, så havde ikke bare jeg, men hele byen håbet på et bragende derby. Det blev det bare aldrig rigtigt. Det højeste brøl kom efter Lukakus hårde tackling på Gomez - som ikke gav gult?!

Men det jeg vil frem til er, at en sådan kamp bare ikke må blive ødelagt af overdrevet taktiske dispositioner. Men det blev den.
Det er selvfølgelig meget fodboldromantisk at være af den holdning, men det største opgør i fodboldens oprindelsesland bør gives de bedste forudsætninger for en god fodboldkamp. De forudsætninger blev kun viderebragt og anerkendt af ét hold denne smukke lørdag eftermiddag.

Ja, et lille surt opstød og en smule fodboldromantisk. Og samtidig ærgerlig over, at forventningerne og forhåbningerne om besøget på Anfield ikke helt blev indfriet.
Liverpool
Skrevet af YNWA"96"
Der skal jo 2 hold til at skabe en god kamp, men desværre blev det jo en kamp som var meget nem at forudsige.Endnu en kamp på udebane af Mourinho hvor han intet ville fremad banen, kan simpelhen ikke huske at United overhoved har scorede på udebane når de har mødt et af “top6” holdene. Men måske er der er et mål som de har scorede som jeg så ikke lige kan huske på stående fod ?.Men håber at tiltrods for, at vi desværre ikke vandt, at i havde en god tur alligevel...-:)
Nu er det ikke fordi jeg ikke har respekt for de resultater Mourinho har lavet i sin karriere, for det har jeg meget stor respekt for, men hans spillestil var aldrig nogensinde gået i LFC, men den går åbenbart i United nu.

http://www.empireofthekop.com/2017/10/16/old-interview-proves-mourinho-is-footballs-biggest-hypocrite/

Man kan godt smile lidt af det gamle interview med ham efter en kamp, når man så tænker på at hver gang United spiller på udebane mod et hold der bare kan lidt offensivt så bliver bussen parkeret.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
.... men hans spillestil var aldrig nogensinde gået i LFC, men den går åbenbart i United nu.

Jeg forstår ikke helt, hvorfor Klopp føler trang til at skyde med skarpt og derudover påtage sig rollen som moralens vogter.

Jurgen Klopp said afterwards that Liverpool could never play like that; well maybe his Liverpool could never play like that, but my Liverpool did and we did it plenty of times and got results on the back of it.
- Jamie Carragher

Skal vi ikke bare lade den ligge der?
Skrevet af YNWA"96"
@LaPioche
Jeg har set pressemødet med Klopp efter kampen, han var virkelig sober omkring Mourinho og United efter kampen. Han kunne dog ikke lade være med, at smile da der var en journalist der havde interwiet Mourinho efter kampen, som sagde til Klopp at Mourinho mente at det var LFC der havde været det defensive hold i kampen. Men ja man ser forskelligt på kampe......!!
Jeg forstår godt man lægger en taktik på Anfield hvor man gør sit hold kompakt, men det er jo kamp efter kamp på udebane hvor man parkere bussen mod de øvrige “top6 hold”, scorede United overhoved på udebane sidste sæson mod de øvrige top6 hold ?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mourinhos pressemøde efter kampen er vist i bedste fald spin og i værste fald en omgang varm luft. Han er som regel i bedre humør, når han vinder.

Den eneste nogenlunde udtalelse, man kan tage med derfra er, at Liverpool jo også havde en vis respekt for Uniteds omstillinger, siden de ikke ville ofre en af deres 3 CM?s. Jeg kan sagtens forstå det, og Mourinho ville jo aldrig nogensinde selv have satset på den måde, men han har da ret i, at det viser, at Klopp heller ikke var helt utilfreds med 1 point (jeg er i øvrigt helt med på, hvem der satsede mest undervejs i kampen og hvem der spillede mest defensivt).

Personligt håber jeg, at holdet er blevet så meget bedre ift. sidste år, at man ikke behøver parkere bussen mod top-6 på udebane i alle kampe. Men det er jo lidt gætværk. Det er også en lidt svær pulje af kampe at forholde sig til ift. sidste år, idet 40% af kampene faldt efter Mourinho havde erklæret PL for ovre for Uniteds vedkommende. Han parkerede bussen på Anfield og på Etihad (det tror jeg sagtens han kan finde på igen i år). På SB kom Chelsea foran efter 30 sek, så det er lidt svært at regne ud, hvad taktikken var, og som sagt havde han opgivet, da vi kom til Spurs og Arsenal ude (hvor man tabte begge). Jeg håber på forbedring i denne sæson, men det er svært at vide so far. Sikkert er det, at City nok skal tage deres point i de store kampe, så Mourinho er nødt til også at vinde et par stykker, hvis han vil være mester.

Rooney scorede det sidste mål på WHL i denne omgang, men det var vist også det. Så ét mål i 5 forsøg.
Skrevet af YNWA"96"
@LaPioche
Ok 1 mål mod Tottenham, tilfældigt ? måske.....Men nu er jeg jo godt klar over, at når jeg har en holdning til Mourinho og hans tilgang til spillet, så vil de fleste fans fra United opfatte det meget negativt fordi vi har den rivalisering mellem vores klubber. Men helt ærligt, vi snakker om et af verdens største fodbold opgør. Et opgør mellem de 2 mest vindende klubber i England og med flest tv seere på verdensplan af alle store opgør, man har et hold der står med 10 mand bag bolden i 90 minutter, som absolut intet vil. Jeg kan sku godt forstå de United fans der er kritiske over Mourinho’s tilgang til spillet og det er det jeg mener i har et hold med en masse fantastiske offensive spillere, man kan da forvente bare lidt mere end når i kamp efter kamp på udebane mod de øvrige tophold stiller sig med 10 mand bag bolden, det er jo ikke West Bromwich eller Burnley vi snakker om, når vi taler United. For mig er der simpelhen en forskel på hvordan man vinder kampe og pokaler, kald mig naiv og romantiker det lever jeg med, men sejrene smager bedre når man vinder fordi man prøver at være “det bedste hold på banen” og ikke har en tilgang som det man bla så i lørdags.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jamen, Hey. Jeg har skam også kaldt præstationen for pinlig herinde. Vores offensive folk kunne ikke sætte 3 afleveringer sammen, og den ene gang de gjorde, skabte de en 1vs1 situation med Lukaku og Mignolet. Det viser for mig, at der bestemt var noget at komme efter, hvis ellers ikke Martial, Mkhi, Matic, Herrera og Lukaku havde en kollektiv offday hver gang de fik bolden i fødderne.

At han derudover har et defensivt udgangspunkt i sådan en kamp her, har jeg ikke noget imod. Jeg bliver lidt sur, hvis det samme er tilfældet på hjemmebane, men ét point på Anfield er det maksimale noget top-6 hold hentede i sidste sæson, og sådan som I spillede mod City inden Manés udvisning, så er det vel heller ikke utænkeligt, at det samme vil være tilfældet i år. Ergo mener jeg ikke, at vi har tabt terræn i mesterskabskampen med dette resultat.

At opgøret har meget historie, synes jeg ikke Mourinho behøver have med i sine taktiske overvejelser inden kampen. Han har ikke nogen forpligtelse til at underholde på ligaens sværeste udebane - og slet ikke efter en sæson, hvor man kun blev nr. 6.

Det er selvfølgelig ærgerligt for Klopp, at hans tju-bang fodbold primært fungerer mod de hold, der gerne vil satse meget fremad og efterlader et stort bagrum. Derfor er det også meget nemt bagefter at sige, at der kun var ét hold, der ville spille fodbold. For den måde United spillede fodbold på, er den måde Liverpool ikke kan håndtere. Hvorimod den måde, som Klopp omtaler som den rigtige måde at spille på - der ved han lige, hvor han skal sætte kniven ind.

Du skal ikke tage Mourinhos udtalelser for gode varer efter kampen, og jeg kan forsikre dig for, at jeg tænker det samme om Klopp og hans høje moral.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg snakker jo ikke kun om kampen i lørdags, som sagt kan et hold jo have offday det sker for alle hold. Jeg skrev osse at jeg godt kan forstå at hold står kompakt når de spiller på Anfield. Nu er det ikke alt hvad Mourinho siger som er uinteressant, jeg så for ikke så længe siden et rigtig fint interwiew Rio Ferdinand havde lavet med ham, mener det var inden sidste sæson startet, ligger nok på youtube kan jeg forestille mig. Han kan jo sagtens være “intelligent” og interessant at høre på og jeg kan osse godt lide trænere der tager “presset af spillerne” som både Mourinho og Klopp gør. Men min kritik går alene på, at hver eneste gang United spiller på udebane mod Top6 holdene, gør man ingenting for at prøve at dominere kampene. For mig er der simpelhen en forskel på om man heder Arsenal - City - Chelsea - United - Tottenham el LFC og når man hedder Burnley eller Leicester. Nu er fodbold jo osse et spørgsmål om smag, så det er selvfølgelig en svær debat, men jeg kan simpelhen ikke erindre en kamp med United på udebane hvor man tænker, hold da kæft en fed kamp når de har mødt et top6 hold, hver eneste kamp skal “nedbrydes”.
Måske allerbedst illustrede sidste sæson mod Chelsea, mener godt nok de var i Cuppen og ikke i PL kampen på udebane, hvor Hazard skulle sparkes ned hver eneste gang han havde bolden og der knækker filmen for mig når vi snakker United og den måde de prøver at vinde kampene på udebane.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Som sagt, hvis Mourinho anlægger samme taktik i de resterende top-6 kampe på udebane, så vinder vi ingenting. Så det håber jeg, han ikke gør. Det sker nok også på Etihad, men jeg vil da heller ikke være tilfreds, hvis ikke han satser noget mere mod Spurs, Chelsea og Arsenal.

Som sagt er sidste år lidt vanskelig at bruge som referencepunkt og derudover har jeg da også en forventning om, at Mourinho tør mere i denne sæson nu hvor han kender sit hold bedre. Men det ved vi jo reelt ikke noget om endnu.

Jeg tror ikke der var nogen, der forsøgte at skade Hazard i den kamp. Men han var noget hurtigere end United og god til at falde nemt. De fleste offensive profiler kommer jo under kærlig behandling i sådan en kamp. Se bare Lukaku i lørdags. Tænk sig, hvis Lukaku havde smidt sig alle de gange Lovren gik hårdt til ham. Det var ikke en duel for tøsedrenge :-)

Under Louis Van Gaal var i øvrigt blandt de bedste i de indbyrdes topkampe, og hvordan gik det lige? Vi kunne ikke nedbryde de små hold. Lidt ligesom jer i øjeblikket omend via en noget anden spillestil.
Skrevet af YNWA"96"
Man kan sige meget skidt om Lovren, men Lukaku ham pakker han stort set altid ind...-:) Men kampens højdepunkt var nu alligevel da Lukaku lavet sit frustrations frispark på Gomez, de fleste dommere havde nok givet et gult kort der. Men der er derfor jeg bla elsker PL og engelsk fodbold, lige en lille påtale og så spiller vi videre...-:) ren klasse !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Det er selvfølgelig ærgerligt for Klopp, at hans tju-bang fodbold primært fungerer mod de hold, der gerne vil satse meget fremad og efterlader et stort bagrum. Derfor er det også meget nemt bagefter at sige, at der kun var ét hold, der ville spille fodbold. For den måde United spillede fodbold på, er den måde Liverpool ikke kan håndtere. Hvorimod den måde, som Klopp omtaler som den rigtige måde at spille på - der ved han lige, hvor han skal sætte kniven ind.


Det er lidt trættende at man skal blive ved med at høre på denne lettere idiotiske, unuancerede, fortælling. Hvor mange kontramål har United ikke scoret i denne sæson?
Og hvad er forholdet mellem selvtillid og evne til at score mål? Hvordan måler vi det, for det synes jeg er et væsentligt parameter, som der sjældent tages højde for. Dermed ikke sagt at det er det eneste der gør sig gældende, for det er det naturligvis ikke.

Jeg forstår ikke hvorfor man skal blive ved at høre på at der er en slags fodbold Liverpool ikke kan håndtere. Jeg tror de fleste hold, som udgangspunkt, har sværere ved at spille sig igennem en mur af 9-10 markspillere, der står foran eget felt, end hvis holdene står længere fremme på banen så der opstår større rum at spille i. Jeg har svært ved at se hvorfor hold som Tottenham og Chelsea, og United og Arsenal for den sags skyld skulle være bedre end Liverpool til at åbne en kompakt defensiv. Her er City nok lidt i en kategori for sig selv, vil jeg mene.

Hvis vi tager udgangspunkt i lidt statistik, som jeg selvfølgelig godt er klar over ikke dækker det fulde billede, kan man udfra xG (expected goals) fx se at Tottenham, generelt set, ikke er dygtigere end Liverpool til at skabe chancer.

I kampen mod Chelsea, som vel spillede på nogenlunde samme måde som United, har Tottenham en xG på 0,73. Chelsea et xG på 0,83. Der bliver scoret 3 mål i kampen. I vores kamp fra weekenden har Liverpool en xG på 1,97, mens United er helt nede på 0,24 (Lukakus chance har åbenbart ikke talt som så stor en chance, hvilket måske vidner om en svaghed ved denne stat).
I kampen mod West Ham, hvor Tottenham scorer 3 mål har de en xG på 1,5. I kampen mod Huddersfield scorer de 4 mål og har en xG på 1,57. Afhængig af Kane, anyone? At de scorer fire gange siger ikke nødvendigvis noget om hvor gode de er til at "åbne" modstanderen og skabe "gode" chancer. Med Kane på banen er Tottenham bare ikke så afhængige af at skabe "store" chancer, fordi han er en helt ekstraordinær afslutter.

Fra det udgangspunkt er det mere relevant at diskutere, hvorvidt Liverpool savner dygtige afsluttere (eller tur i den?), end hvorvidt vi er dårligere til at producere chancer mod hold der styr dybt, når vi ser ud fra denne direkte sammenligning med et andet af topholdene.

En sammenligning mellem Chelsea og Liverpool, vil også vise at vi ikke er dårligere end dem til at skabe chancer, hvis man alene tager udgangspunkt i xG:

Liverpool:

Watford: 2,67. Crystal Palace: 2,85. Arsenal: 3,6. Man City: 0,67. Burnley: 2,19. Leicester: 1,94. Newcastle: 1,79. Man United: 1,94.

Chelsea:

Burnley: 1,36. Tottenham: 0,83. Everton: 1,17. Leicester: 1,04. Arsenal: 0,76. Stoke: 1,6. Man City: 0, 91. Crystal Palace: 0, 63.

United xG ser i øvrigt ganske fin ud, generelt set, men der kan man blandt andet pege på det forhold at der er scoret en del kontramål til sidst flere af kampene. Det er i hvert fald mit indtryk at United har scoret flere kontramål i PL end Liverpool har indtil videre i denne sæson, men det er ikke sikkert jeg har ret i det.
Skrevet af Paz
Nu kan man selvfølgelig diskutere hvor stor en del af Uniteds jammerlige præstation der skyldtes "en kollektiv offday" og hvor meget der skyldtes taktikken. Men i forhold til hvor dygtig United ellers har vist sig på kontra hidtil i sæsonen, mod nogle af de mindre hold, kan man undre sig over at de ikke var dygtigere eller ikke satsede nok på dette aspekt i weekenden. Også når man tænker på hvordan Liverpools forsvar ellers har taget sig ud i den første del af sæsonen.
Skrevet af YNWA"96"
@Paz
Liverpool har scorede 3 mål og United 2 på kontra denne sæson.

Kilde : Whoscored

Nå nok om den “skuffende kamp” i lørdags. Det er Matchday igen....-:)
Endnu en vigtig en af slagsen, hvor vi har kniven for struben efter de 2 uafgjorte kampe. Forventer ikke de store ændringer i forhold til holdet i lørdags. Der er desværre ikke rigtig råd til, at spare spillere til aftens kamp. Det er simpelhen en must win match for at komme videre fra puljen. Jeg gætter på holdet ser sådan her ud :

Karius
Gomez - Matip - Lovren - Moreno
Can - Hendo - Coutinho
Salah - Firmino - AOC

God kamp ! Og lad os nu få gang i en lang stime med lutter sejre, det har præstationerne været til.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0