Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Meget enig at uafgjort er et fair resultat. Begge hold har deres halvleg, men synes godt nok osse at marginal kendelserne ikke går vores vej denne sæson. Jeg har den holdning til fodbold, at situationer i straffesparksfeltet, hvor spillere prøver at få et straffe ikke skal dømmes. Jeg mener begge situationerne idag hører ind under den kategori, selvom det selvfølgelig er en del af spillet. Nå klassisk LFC kamp hvor man er hele følelsesregistret igennem....-:) Som jeg ser kampen får vi ikke nok ud af 1halvleg resultatmæssigt og det bider sig i 2 halvleg hvor holdet mangler overskud i spillet fremad banen. Men synes dog at vi fik forsvaret rimelig godt idag, så det var possitivt. Karius tvivler jeg på kan blive god nok, men han var virkelig god idag, men langtidsholdbar det er jeg ikke sikker på. Hold kæft hvor er Salah for vild i denne sæson, at han bare bliver ved med at præsterer som han gør er godt nok for vildt. Desværre er Mane fuldstændig uden selvtillid og træffer den ene forkerte beslutning efter den anden. Desværre er der ikke den store konkurrence på pladsen på kanterne i truppen, men Mane ville nok have meget godt af sidde lidt på bænken i et par kampe.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Salah´s træfsikkerhed, forsvaret og målmand var de positive elementer i dag - enig.
Skrevet af Ronika
!!!!!
Skrevet af Ronika
!
Skrevet af flotfyr_17
Lad os nu ikke gøre det værre end det er. Det var rigtigt nok en skidt dommerpræstation, men at bebrejde dommerene for generelt at favorisere specifikke klubber mere end andre giver jeg ikke meget for. Den offermentalitet klæder ikke en klub som Liverpool.
Liverpool
Skrevet af Mr. Pink
Jeg tror dommerne i England har en hemmelig loge, hvor de mødes for at aftale, hvordan de bedst og mest effektivt forfordeler Liverpool.

Fed kamp btw

Retfærdigt resultat imo
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Lynild
Hvis nu Van Dijk havde kastet sig som Lamela ved kontakten, hvad så? Have vi fået straffe i den anden ende?

OT: Fedt med Salah, så meget bold, og så mange mål. Og ingen bid, skalle eller nævneværdige dives.
Skrevet af Hasse1983
Barcaftw

Bevares Messi har måske lavet et enkelt el to i samme klasse;-)

Klopp siger det jo egentlig rigtig nok, at der hele kampen igennem bliver gået til den over hele banen uden at dommeren dømmer noget. Så kommer der en mikroskopisk kontakt og bum, så fløjtes der.

Vi kan ikke gøre noget ved det, men jeg føler mig sgu snydt idag.

Mht en halvleg hver, så ser jeg det sådan, at Tottenham har boldbesiddelse i 2. halvleg, men at vi er i fuld kontrol.
De har, som jeg husker det, jo ikke nogle chancer, uden at der dømmes offside.
Vi kontrollerer kampen, indtil de laver et flot mål, og får to straffespark, mens vi selv får et mål i den anden ende.

Jeg var ikke nervøs for Tottenham i 2. halvleg, som jrg normalt ville have været. Vi så stabile ud, selvom de havde bolden.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Frustrerende kun at få et enkelt point med ovenpå den dommerpræstation.

Klopps frustrationer bliver næppe mindre, hvis han ser det sidst dømte straffespark fra denne vinkel:

https://mobile.twitter.com/ramsonball/status/960221069482356736/video/1

Nå, men op på hesten igen, en ny vigtig kamp venter på søndag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
De leder stadig efter Lamelas nederste del af benet ude på Anfield Road efter Van Dijk lossede det ud over tribunen.
Skrevet af D.B.R. ©
Hehe, ja det røg langt væk.

Godt iøvrigt at se linjedommeren give udtryk for glæde:

https://mobile.twitter.com/VintageKIopp/status/960221796145487872/video/1
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Bosse1983
Der var muligvis kontakt, og Virgil giver jo dommeren linjevogteren muligheden, hvis han ikke går ned får han den ALDRIG og den kan dømmes "indsæt Hazard-dive" og bla, bla, bla.

Pamela er en cunt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fribytter
Hehe.

Aftenens kamp var i øvrigt den første kamp, hvor jeg savnede Coutinho. I første halvleg var holdet flere gange en enkelt god aflevering fra en stor chance.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af flotfyr_17
De har i hvert fald fået samlet sig en lille håndfuld letbenede prinsesser i den hvide del af London - Dele især med den mest ekstravagante kjole.

Liverpool
Skrevet af Lynild
Fribytter,

Ja, tænkte også om de ikke kunne have holdt lidt på kuglen et par gange i stedet for slå den, og andre hvor den blev slået godt manglede den sidste aflevering.
Skrevet af flotfyr_17
https://scontent.faar2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/27750260_2060597417557538_6155426537308535268_n.jpg?oh=540452dd3faa42d663185d0061f32d1a&oe=5AD8684E

Godt kaldt af linjevogteren til sidst i kampen. Tænk at tage en så afgørende beslutning for kampens udfald, og så viser det sig saftsuseme, at han dømmer helt forkert. Det er ikke en stor offside, men den er der.
"Linjen" som blev lagt, var jo i øst og vest kampen igennem.

Ja, jeg er bitter. Men er der virkelig noget at sige til det?
Liverpool
Skrevet af Fribytter
Calvert-Lewin forsøgte sig iøvrigt med samme dive som i derbyet igår, og dommeren vinker afværgende. Hvordan kan ens situationer vurderes så forskelligt?

@ Lynild

Der er gået lidt sport i at ophøje Coutinho til en enmandshær som Suarez, men det var han ikke. Det er lidt underligt, for der er en tendens til at mene, at kreatørerne er bedst imod de hold, der pakker sig, og at hurtigløbere er bedst imod de hold, der spiller med. I Coutinho og Salahs tilfælde synes jeg næsten, at det er omvendt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sule12
På den første til Kane kan og skal der aldrig dømmes offside. Lovren forsøger tydeligt at spille bolden og mislykkes grundet dårlig teknik. Kane er dermed ophævet fra at stå i en strafbar offsideposition .
Skrevet af google
https://www.youtube.com/watch?v=w_lsNJKwcF0

Så tar´ vi højre ben frem, så tar´ vi venstre ben tilbage, og så ryster vi det lidt, så gør vi buggi vuggi, og så drejer vi omkring!

Får det mon et efterspil?

annonce
0