Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af This is Anfield
Ja det var rimelig vigtigt. Jeg var stadigvæk skuffet over at man pludselig skal nedprioritere ligaen så meget som tilfældet var igår. Så hjælpe det i den grad at man alligevel er status quo ift top 4.
Skrevet af Dr. Def
Top4 var sikret for jer da vi tabte hjemme til tottenham.
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Swordfishtrombone
Ja, jeg kigger også nedad i tabellen. Havde Chelsea vundet i dag, kunne kampen på Broen potentielt blive en gyser.
-
Skrevet af This is Anfield
@Dr. Def. Hvis Chelsea havde vundet i dag og slået Liverpool hjemme når de to mødes, ville der have været unødig spænding om top 4. Blot fordi man vil forsøge at sikre en CL semifinale.
Skrevet af Dr. Def
Chelsea ville jo ikke vinde de sidste kampe der er tilbage vi spiller som en pose pis
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af This is Anfield
Du har en pointe. Men man ved jo aldrig. Det er godt nok vildt at de er gået sådan i stå i 2018. Er truppen for smal? Eller har conte bare givet helt op? De vandt suverænt sidste sæson, så det er godt nok mærkeligt at det falder sådan sammen.
Skrevet af Wise1964
Conte har bare forsøgt at kopiere Mourinho - det gjorde han så ganske fint med samme resultat til følge

Elendige indkøb, en håbløs strategi og taktik samt manglende humør i truppen = elendig sæson
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af This is Anfield
Det er i hvert fald vildt at det kan gå så galt - og på så relativt kort tid. Man har længe snakket om hvor skidt Arsenal er kørende i denne sæson, men nu er de jo næsten lige med Chelsea + de rent faktisk har en mulighed for både trofæ og CL deltagelse via Europa league.
Skrevet af Hasse1983
YNWA96, jeg glæder mig til en lille historie om Ndidi:)

Jeg læste et sted at Can har købt nyt hus i Liverpool og Juventus giver ham 10 dage til at træffe en beslutning. Formentlig en god gang Se &Hør journalistik, men hvis Can er i Liverpool i næste sæson, så er vi da dækket godt ind på den centrale mist synes jeg. Dermed ikke sagt, at vi ikke kan blive bedre.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"

It ain´t over till the fat lady sings

Men når man ser slutprogrammet, så har Chelsea på papiret et væsentlig mere vanskeligt program end os. Chelsea kan nu nå 75 point hvis de gør rent bord, altså skal vi have 9 point i de sidste 5 kampe. Med 3 hjemmebane kampe imod Bournemouth - Stoke og Brighton så skal der godt nok gå mange ting galt nu. Derudover har vi osse WBA ud, som vi godt nok har haft det ufattelig svært med i denne sæson, men alligevel...! Selvom vi er hårdt ramt af skader, skal der godt nok gå gummiarm i den....! Mon ikke der ligger en “bananskrald” mere i Chelsea’s slutprogram ?...det tænker man lidt når man ser deres program.


Nu synes jeg man skal være forsigtig når man debattere andre klubber end “ens egen”. Det bliver i lang de fleste tilfælde opfattet negativt af “modparten”. Når det er sagt, så er jeg meget overrasket over at Conte ville af med Costa. Nu følger jeg jo ikke Chelsea tæt, men jeg har en hel del Chelsea venner og på den måde hører jeg lidt mere om dem end andre PL klubber. Om det var Kina skifte el hvad der er gået galt skal jeg ikke gøre mig klog på. Men uanset hvad man nu mener om manden, så kan man ikke tage fra ham, at han er en spiller der “tager fra” og går forrest i nærkampene. Jeg har tit savnet “et dumt svin” på LFC hold efter Suarez forlod klubben. Morata er helt sikkert en spændende angriber, men han er jo ingen leder som Costa er. Jeg tror man undervurdere Costa lidt og hans betydning for et hold.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Jeg forventer ikke Can er i klubben efter sommerferien ( desværre ). Så som det ser ud lige nu, så er der jo en del der tyder på at der igen er CL på plakaten og igen en sæson med +50 kampe. Hendo’s bentøj er skrøbeligt og det med 2 kampe på en uge passer ikke rigtig sammen mere, hvis man skal “passe på ham”. Lallana er desværre osse blevet et usikkert kort, ham kan man heller ikke rigtig bygge noget op omkring da han med en hvis sandsynlighed er ude en hel del kampe i løbet af en sæson. Milner har jo spillet en fantastisk sæson, men han bliver jo heller ikke yngre og den rolle han har i truppen, passer nok meget godt til ham. Gini er jeg glad for at have i truppen, han er aldrig skadet og levere et fint stykke arbejde. Men han er imø ikke god nok i startelleveren hvis vi skal komme tættere på konkurrenterne. Ox synes jeg virkelig har været en af sæsonens helt store possitive overraskelser. Jeg havde ikke forventet at han var god nok til startelleveren, men efter en svær start må man sige at han virkelig har udviklet sig. Hvis han kan blive ved med at holde dette niveau og forhåbentlig udvikle sig endnu mere, har vi jo en rigtig dygtig spiller i Ox og så med engelsk pas ikke mindst ! Men midtbanen er jo lidt sårbar selvom Keita kommer, med det antal kampe der formentlig osse er næste sæson. Så derfor tror jeg man stadigvæk har Lemar i kikkerten, da han både kan dække for Salah og Mane, samtidig med han kan dække midtbanen.

Som sagt får i Ndidi historien hvis han ikke lander i LFC el fik jeg ret og bevarer min “anonymitet”.....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AlstrupLFC
Fedt at se, at Karius nu er oppe på 13 clean sheets i 22 kampe. Helt vildt som han har steppet op! Bliver mere og mere i tvivl, om vi overhovedet behøver en ny førstemålmand til sommer. Tror Mignolet bliver solgt, og så har vi selvfølgelig brug for en målmand, der kan give Karius konkurrence.
Skrevet af Hasse1983
Lemar er vel tænkt som en markant konkurrent til Mané og Salah tænker jeg. Salah får ikke samme sæson næste år. Det ville næsten være for godt til at være sandt, men jeg tager glædeligt imod det:)
Vi mangler en ordenlig trussel til de tre forreste, og med det Lemar viste i sidste sæson, så kan Mané nok godt blive presset. Det er sundt for både ham og holdet.

Jeg kan godt se for mig, at man køber tre midtbanespillere. Dvs to, da Keita jo er købt. Hvis Can er ude mangler der en skraldemand. Grujic er nok ikke helt klar, men får vel chancer. Gini er "kun" god nok som breddespiller og Henderson og Lallana har glansen.
Synes det giver fint mening, såfremt der er hold i rygterne.

Ham Alan De Sousa, hvad er planen med ham? - Klopp var vist meget imponeret over ham.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Paz
Vi har jo købt Arroyo Anderson og uden at kende Arroyo Anderson udover fra Youtube...-:) så dækker han jo samme possition som Sessegnon.


Arroyo Anderson er højrebenet så vidt jeg kan se? Så en hel identisk profil kan de da ikke have.

Sessegnon har spillet det meste af sæsonen for Fulham som venstre kant. Han er deres topscorer med 14 mål og har oven i det 6 assists. 17 år! Det er fandme vildt.
Skrevet af bendixboogie
Skrevet af Hasse1983
Man. United stjerne ligefrem... synes det er en hån mod spillere af stjernestatus, men det kan da godt være at det er niveauet for stjernestatus i United.

Kun en 3-årig kontrakt. Hvorfor ikke 7 år, anførerbindet og det hele med i pakken haha...
Imponerende hvordan PLBold og Onside kan få sig selv til at viderebringe sådan en latterlig historie.
Tænk at søge ind på journalisthøjskolen med et seriøst formål, og så ende med at lave sådan en gang pis.. sørgeligt.

Nå, men skulle historien (mod alle odds) være sand, så køber jeg en Evertonbluse og hænger op derhjemme på væggen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Fik lige set highlights fra Manc-derbyet.

City må godt nok være opsatte på oprejsning om nogle dage, nøj de må i den grad føle sig bortdømt i den seneste uges tid, først et straffe mod os og så to mod Utd. Især den på Aguero er slem. Sterling har heller ikke haft en nem uge, gaaal nogle afbrændere og så to mulige straffespark der ikke dømmes.
Skrevet af Fribytter
Ja, nederlaget kan selvfølgelig have givet et hak i selvtilliden, men Man. City var uhyggelige frem af banen. Om det skyldes, at Man. Utd. var lettere at spille imod, hjemmebanen eller mere selvtillid, fordi det var PL og ikke CL, ved jeg ikke, men Man. City producerer ikke lige så mange og gode chancer igen uden at score mere end to mål.

Det var i øvrigt spændende at se Wijnaldum i hans nye rolle. Fin generalprøve inden tirsdag i den henseende, men han kan heller ikke forvente at få så meget tid på bolden og have plads til at runde, hvad der ofte bare var et enmandspres imorgen.

Det er selvfølgelig aldrig fedt at spare spillere og dermed indstille sig på uafgjort som et fint resultat i et derby. Men med Chelseas noget ufortjente uafgjorte in mente, så var det et fint sats overordnet set. Det hele afhænger dog stadig af, at Liverpool formår at gå videre til semifinalerne.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Shit, det er i morgen allerede? Havde en ide om det først var onsdag. Pis, er på skolebænken om tirsdagen, så det bliver først fra 2. halvleg.
Skrevet af Fribytter
Apropos talenter i Championship så gør Wilson det ret godt for Hull. Fire mål og tre oplæg i otte kampe, hvoraf to har været som indskifter, for et hold i den tunge ende af Championship. Han er selvfølgelig fire år ældre end Sessegnon, men det er stadigvæk lovende.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0