Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hasse1983
YNWA, Ndidi er officielt den mulige transfer jeg følger mest den kommende sommer. Kun pga dig!! Haha....

Så billedet af de kommende trøjer. (Formentlig)
Jeg hader krave på spilletrøjer, og synes virkelig at kraven og knappen ødelægger en ellers fin bluse.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Hehe Hasse ja vi må se hvad det ender med....-:) Personlig håber jeg faktisk på, at der er hold i rygtet med Jorginho. Jeg synes han er en bedre “fodboldspiller” end Ndidi. Men da Can jo nok ikke er i klubben efter sommerferien, kan jeg godt se at man mister en helvedes masse fysik. Vi har rigtig mange små “nips spillere” og Keita vinder jo heller ikke noget i luftrummet. Jorginho er virkelig dygtig “på bolden”, men han fylder jo langt fra det samme som Ndidi, som jo er et bæst rent fysisk. Men jeg kan godt skrive, at min kilde er yderst troværdig og derfor vil jeg være overrasket hvis det er Jorginho klubben er ude efter og ikke Ndidi.


Fin artikel om Ox :

http://anfieldindex.com/34164/alex-oxlade-chamberlain-the-perfect-klopp-midfielder.html

Personlig betyder det ikke noget for mig hvor vi ender i tabellen efter City. Men økonomisk er der faktisk en del mere forskel end jeg lige var klar over. Lidt fra den norske om forskellen :

https://www.liverpool.no/nyheter/2018/4/tabellposisjon-kan-vaere-verdt-mange-pund/
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Ja, Oxlaide får meget ros for tiden, og fortjent. Han arbejder virkelig hårdt for sagen. Hans succes giver mig også en tro på, at TAAs fremtid ligger på midtbanen fremfor backen.

Trent besidder nogle af de samme kvaliteter og kan med tiden blive flyttet frem. Der er dog stor kvalitet i at blive skolet i forsvaret. Det hører man fra mange, der starter nede bagi, hvor de senere bliver rykket frem - at de har lære at lukke af og hele tiden orientere sig bagtil også. Og når er Trent heller ikke typen der "står" en højre back, så man bør ikke være bekymret for, at det skader hans offensive kvaliteter.
Skrevet af YNWA"96"
Årets spiller i PL skulle vidst blive offentliggjort her den 22. Det vil jo nok være en stor overraskelse, hvis ikke det bliver Salah el Kevin de Bruyne. Som LFC fan håber man selvfølgelig, at det er Salah der render med “hædren”. Men jeg synes det er lidt ærgeligt, at sæsonen ikke når at blive spillet færdig inden man hædrer årets spiller. City kan stadigvæk nå imponerende 102 point og når man ser deres slutprogram så ligner det ikke, at de smider mange point. Rekorden er jo som bekendt Chelsea’s 95 point fra sæsonen 09/10. City kan osse slå rekorden med størst sejsmargin til nr.2 i PL æra’en, som jo er 18 point. Så et el andet sted er det jo svært ikke at se det rimelige i, at det skal være en City spiller der skal rende med hædren. Men så er der lige ham “Running down the wing”, som har haft en sindsyg sæson. Han mangler 2 mål for at være den mest scorende i PL æraen ( 38 kampe), kan man komme uden om sådan en præstation hvis det lykkedes ? Synes den er svær, derfor måtte sæsonen gerne være spillet til ende, inden man tog stilling til hvem der skal rende med “titlen”. Hvad tænker i ?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
96

For at gøre det endnu dummere, så er afstemningen vist foretaget for længst. Blandt andet inden Salah lavede fire mål i samme kamp.
Skrevet af MaillotJaune
Der er meget snak om at Ndidi kan blive den næste midbanespiller på holdet. Jeg forstår bare lige ikke hvorfor Liverpool skal købe en ny Hendo/Milner-type. Sukker vi ikke efter kreativitet (eller nærmere hurtighed) fra midtbanen, når Chamberlain ikke spiller? Jeg kan sommetider (ikke lige pt. da det kører rigtigt godt) savne en spiller, der kan distribuere bolde fremadrettet. Vil Napolis Jorginho (der ikke er den hurtige type) ikke være en bedre løsning end fysisk stærke Ndidi?

Der vil jo komme kampe næste sæson hvor vi igen har svært ved at bryde tætpakkede hold - derfor har vi brug for en spiller der kan aflevere til dybden, der er Jorginho nok Serie A´s bedste.
Skrevet af gerre
Det er vel Keita?

En midtbane af f.eks. Ndidi, Keita og OX vil da være en fin blanding af fysik og kreativitet synes jeg.

Jeg håber så også man går efter en eller anden form for Coutinhoerstatning. Altså en teknisk dygtig kreativ spiller der kan spille på fløjen men også placeres centralt som Coutinho blev. Det giver hurtigt mange gode taktiske muligheder uden nødvendigvis gå på bekostning af opstillingen.
Skrevet af MaillotJaune
Jeg kan kun give dig ret, gerre. Det bliver yderst interessant at se Keita, der kan indtage forskellige roller.
Skrevet af Hasse1983
Keita er vist svaret på den offensive kreativitet. Har set en del scouting video med ham, (YNWA96 du er ikke den eneste med kontakter;-) og han ser fandme spændende ud.

Sule, hvis afstemningen for længst er afgjort er det helt hul i hovedet. Næsten ærgerligt, at vi ikke lever i en tid, hvor man kunne få klaret såden en afstemning elektronisk på en dag el to forud for kåringen:-)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Hasse,

I det her interview fra starten af Marts afslører Hazard hvem han stemte på. I øvrigt helt tosset ræsonnement med at Salah er "more striker than a player"

https://www.google.dk/amp/s/www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/eden-hazard-chelsea-news-pfa-player-of-the-year-voting-revealed-de-bruyne-salah-kane-a8238856.html%3famp
Skrevet af Fribytter
Jeg ved slet ikke, hvad Hazard mener. Hvis han mener, at De Bruyne er mere involveret i alle spillets faser og derfor har gjort det bedre, eller noget i den dur, så fair nok. Men hvad er forskellen på en afslutter og en spiller egentlig? I øvrigt underligt, at Hazard lige skal pointere, at Salah er en gammel holdkammerat, men ikke får stemmen af den grund. De Bruyne er hans landsmand og nuværende holdkammerat på landsholdet...

Men jeg forstår da godt, hvis man foretrækker De Bruyne. Han er en vanvittig spiller. Og når afstemningen har fundet sted, inden Salah for alvor begyndte at skrive sig ind i historiebøgerne med rekordmange mål, så skulle det ikke undre mig, hvis De Bruyne løber med prisen.

Ang. forstærkninger til midten så kommer Klopp ikke til at købe en specialist. Det bliver alsidige midtbanespillere, han går efter - dog nok med nogle lidt klarere spidskompetencer end dem, han i forvejen råder over.

Jeg har ikke noget indgående kendskab til hverken Ndidi eller Jorginho. Jeg kan forstå, at Ndidi blev brugt som forsvarsspiller i Genk til at starte med, men flyttet frem på midtbanen, fordi han har en god motor og fysik. Jorginhos afleveringer bliver konstant fremhævet, men efter længere tids research på wiki, fandt jeg frem til følgende (kilderne er på italiensk): “Jorginho is known for his composure and versatility as a footballer, which allows him to be deployed in any midfield position. Due to his work-rate, technique, ability to break down possession, vision, and passing accuracy, he is capable of playing in a central box-to-box role, or in a defensive role as a ball winner, but usually plays in a creative role, as a deep-lying playmaker, a position which allows him more time on the ball to control the tempo of his team´s play with his short, horizontal passing game.”

Jeg tror i øvrigt, at Lynild har ret i, at Alexander-Arnold godt kunne have en fremtid på midtbanen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hasse1983
Den kreative spiller får vi i Keita tror jeg.
Den "destruktive" kan blive overflødig, hvis (og ja jeg tror fortsat på det) Emre Can forlænger. Alternativt, så er Klopp fint tilfreds med Hendo, Milner og Gini som måske får selskab af Grujic.
Grujic var Klopps første indkøb, og han er måske ikke helt udviklet endnu, men efter en halvsæson i Cardiff med fast spilletid, kan han sagtens være kommet igang. Der kan fint være krummer i den dreng.
Karius var også en slow starter.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Synes der er en hel del “ubesvaret spørsmål” omkring næste sæson og truppen. Først og fremmest hvem er på vej ud. Sturridge - Origi og Markovich er jo nok alle fortid i klubben. Så er der vel osse spørgsmålstegn ved Moreno, vil han tage en tørn mere som reserve. Så er der midtbanen, hvor man kan sige at med tilgangen af Keita, så har man umiddelbart det rigtige antal spillere. Keita - Gini - Ox - Milner - Hendo og Lallana. Derudover så er der jo Grujic, som har haft succes i Cardiff. Kunne man finde på at sælge ham til Cardiff, det er vel ikke utænkeligt. Med Hendo’s skrøbelighed og Lallana historik omkring skader, hvor han efterhånden ligner Sturridge, så er han osse et meget usikkert kort, når man ser på antallet af kampe næste sæson. Kunne man finde på at sælge Lallana, det er vel ikke helt utænkeligt. Klubben står vel i den bedste situation siden de gode Rafa dage, man er kommet ud med et meget flot regnskab, tiltrods for man ikke spillede europæisk. Man er tilbage i CL der hvor det er helt sjovt og man ender formentlig igen i top4. Man har en træner, som er ufattelig vellidt i truppen og i klubben. Smeder man mens jernet er varmt el er man tilfreds med hvordan truppen ser ud.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sandersen
Jeg synes Hazards udtalelse virker hæmmet af begrænsede sprogkundskaber, jeg er heller ikke helt med på hvad han mener.
Når man ser på de ting Salah har lavet denne sæson, synes jeg det er synd kun at kalde ham en afslutter.

Mht. TAA er jeg enig i at han sagtens kan have en fremtid på midten. Startede Gerrard ikke også på højre back?
Skrevet af Fribytter
Jo, Gerrard fik nogle kampe på højreback i begyndelsen.

TAA har dog også spillet højreback på U23, så det er stadig lidt uklart, om Klopp bare ser positionen som en indslusning.

Jeg tror gerne, at Klopp vil have en spiller, der kan sætte spillet dybt i banen. Keita er mere den spiller, som der skal afleveres til, end ham der bygger spillet op helt fra bunden. Tror jeg.

Men holdet har også haft problemer med at støtte forsvaret - især Can har haft problemer med positioneringen som sekser, og hvis han forlænger, håber jeg, at han får flere kampe som otter end sekser.

Henderson er lidt en jack of all trades. Hans største force er, at han kan lidt af det hele på et ok niveau, og at han spiller med en meget lille fejlmargin og indimellem har overskud til at gøre noget ekstra, når det virkelig kører for ham. Men skaderne fylder meget.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af gerre
I forhold til årets spiller pris er oddsudviklingen på spillet faktisk voldsomt interessant. Spillet er jo i bund og grund forlængst afgjort, så der må sidde folk derude der faktisk ved noget.

Men for en måned siden fik man 1,3 på De Bruyne, mens man nu får 1,3 på Salah.

Det kan selvfølgelig også bare være stupid-money (der skal heller ikke meget til at flytte sådan et odds) fra folk der spiller efterhånden som Salah og Liverpool fortsætter med at imponere, og ikke er klar over reglerne for spillet.
Skrevet af AHUJ
Nå, kampdag i morgen ude mod West Brom. Det er et hold, der har givet os lidt problemer de seneste år. Forventer i, at Klopp stiller op i stærkeste opstilling? Personligt håber jeg, at Klopp satser på kampen, selvom der er CHL tirsdag. TAA, Lovren og Roberson kan måske spares, og det samme med en af de tre - Hendo, Milner eller Oxen. Forhåbentlig starter de tre forreste.

Karius
Clyne - Van Dijk - Klavan - Moreno
Hendo
Milner - Gini
Salah - Firmino - Mane

Det er trods alt stadig ret vigtigt med point, når Chelsea venter på broen. Jeg vil helst ikke, at det ender i en situation, hvor den sidste kamp mod Brighton skal vindes for at sikre top-4.
YNWA
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg tror Klopp stiller med stærkeste opstilling, og sparer nok ikke på nogen, med mindre de har lidt småskavanker.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Klopp:

“The only thing that is 100 per cent sure is Joel Matip will not be in the squad anymore, he will start pre-season with us, that’s clear.
Skrevet af Lynild
Clyne er ude i øvrigt, muskelproblemer. Gomez og Lovren er i overvejelserne.

http://www.liverpoolfc.com/news/first-team/298717-liverpool-fc-injury-update-clyne-gomez-lovren-lallana-can
annonce
0