Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jydekrogen
https://twitter.com/i/status/1084119329979936768

Måden han falder på i forhold til hvor berøringen finder sted, er jo total unaturlig.
Skrevet af Mathews
Selvfølgelig var der straffe, den var jo ikke engang til diskussion.
Skrevet af Sandersen
Hvordan er den unaturlig? Han skal til at afslutte, og bliver ramt på benet, så han mister timmingen ift. Bolden. Derudover bliver han også hevet i armen. Klodset forsvarsspil...
Skrevet af SAB4
Kan ham Stephens ikke snart få sit gule kort?
Skrevet af Jydekrogen
Hevet i armen.. Hold nu op!

Salah er normalt meget kropsstærkt og har et lavt tyndepunkt, men lige så snart han er i boksen, vælter han rundt som en lille dreng på 50 kg.

Dumt af forsvarsspilleren at give dommeren mulighed for fløjte på den, men Salah har stadig begyndt at udvikle en uheldig tendens til at lade sig falde i feltet.
Skrevet af SAB4
Baseret på dine sidste 5 indlæg, virker det til du har særdeles ondt i røven.
Skrevet af This is Anfield
Jeg vil heller ikke have salah kendt for billige straffespark, men det er altså kun den mod Newcastle som jeg mener han falder for let på. Det skal ikke mærke ham som diver. Derfor frygter jeg lidt for hans næste billige straffespark. Den der så dog helt fair ud fra min dårlige gengivelse samt linket ovenfor.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Ren trolleri at kalde det overfald (bliver jo sparket ned) for et "dive".

Nå, hold den så hjem.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af MadsThomsen
Som en der ikke har den store aktie i det må jeg til dels give Jydekrogen ret. Naturligvis er der straffe. Men der er jo INGEN berøring der naturligt vil resultere i at begge hans ben flyver en halv meter op i luften. Rivet i armen er jo ikke så stort at han vil falde af det. Og den måde han bliver ramt på benet resulterer jo ikke i det der. Det var vist mere for at være sikker på at Kevin Friend så berøringen. Ser man det frispark han fik på midten efter cirka 80 kan man jo forskellen. Der har Brightson spillerne væsentlig mere fat i ham men der falder han jo sjovt nok ikke. Han har fået lidt "inde-i-feltet-syndrom" som den slags folk også kritirerer Neymar for, så det er vel fair nok at Salah får samme tur.

Satme ikke meget Brighton kan skabe. Kevin Friend lader dem så heller ikke gøre noget som helst. En del "topholdsfrispark" han dømmer.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Foliebakken
Wow Brigton piver til dommeren pt. De har selv arm på bolden, og appelere for straffe!!? Det er nærmest som om at de selv bilder sig selv ind, at det var Liverpool der havde arm på. Det kører den Nordjyske stil pt, haha.
"Van Nistelroy var jo ikke særlig god! Det eneste han gjorde var at prikke bolden i målet" - Citat af messiXYZ
Skrevet af Mathews
Hvad fanden laver Keita?! Havde det resulteret i mål, havde det været direkte utilgiveligt.
Skrevet af Sule12
Rent selvmordsforsøg at sætte Keita på banen til sidst.
Skrevet af jomic...
Haha. Mads, sammenligningen med Neymar siger jo alt om dit indlæg. Dummere bliver det næsten ikke.
Skrevet af MadsThomsen
@ Jomic

Du virker selv som en meget neutral og klog type. Jeg har før set Neymar blive slagtet for fald på den der måde. Det er jo Salah selv der smider benen op i luften og ikke kontakten han falder af. Det ændrer jo ikke på at der naturligvis er straffe.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Sandersen
Mads Thomsen
Ser du hvad der egentlig sker, eller ser du bare hvad du gerne vil se? Salah er midt i en afslutning, og kontakten gør han sparker forbi bolden, selvfølgelig ser det sjovt ud, men det kan vel næppe betegnes som overspil eller lignende
Skrevet af Sule12
MadsThomsen, vi kan vel godt blive enige om at Neymar smider sig alle steder på banen - det begrænser sig ikke kun til feltet.

OT. fin sejr i dag. Ikke videre prangende, men det gik. Der var også store chancer til Big Shaq, Firmino, Salah og Mane i dag. Tre point og videre!
Skrevet af AHUJ
Hold nu kæft - Salah bliver revet i armen og sparket på benet. Om han giver den 10% ekstra i faldet eller ej, så er det alle dage et klart straffe, der ikke kan diskuteres.

Vigtig sejr! Ikke kønt spil, men for fanden det var vigtigt med tre point.
YNWA
Skrevet af jomic...
Mads,

En sammenligning med Neymar er bare lidt skørt. Jeg vil mene der er en verden til forskel. Men brug gerne lidt forgæves tid på at komme med nogle eksempler der underbygger den påstand.

Om du er klog og objektiv har jeg ikke skrevet noget om, men dit indlæg er fjollet.
Skrevet af jho
Stærk indsats af Fabinho. Er jeg den eneste der sidder med fornemmelsen af at lige meget hvem - om det så skulle være 1.64 høje Shaq - så stråler man, når man står som cb ved siden af VvD?
Skrevet af MadsThomsen
@ Sandersen

Jeg så hele kampen så antager jeg har set den tæt på ligeså mange gange som du har. Hvorfor skulle jeg meget gerne ville se at det var overspil? Jeg holder hverken med Liverpool, Brighton, City eller har noget synderligt imod Salah eller nogen andre fra Liverpool. Synes faktisk Liverpool er et fedt hold der spiller fedt fodbold - så hvorfor skulle jeg have et indædt ønske om at se det som film eller overspil?

Jeg kan vitterligt ikke se hvordan - hvis vi da antager at Salah motorisk ligner os andre - at det der nogensinde vil være en logisk reaktion fra hans krop. Kontakten kan godt gøre han sparker forbi bolden men kontakten er jo ikke noget der umiddelbart flår ham ud af balance så hvorfor følger støttebenet så op i en halv meters højde? Min pointe er mere at jeg før har set spillere (nu nævnte jeg Neymar der så åbenbart var et fy-ord for nogen herinde så det beklager jeg da, men har skam også set andre) der har fået kritik for netop at overdrive kontakten, selvom straffet er korrekt dømt. Det synes jeg helt sikkert Salah gør her. Hans ben går op som om han har fået sparket benene væk under sig. Det har jeg svært ved at se skulle være tilfældet.

Jeg vil gerne understrege at jeg også mener der er straffe. Det er kontakten der gør at han ikke får afsluttet. Derfor synes jeg det er helt fair der bliver dømt straffe.

Men lyder ikke som noget man lige bliver enige om, og vil ikke fylde jeres klubtråd men diskussion man ikke bliver enige om, synes bare det fortjente at blive nævnt at uanset om den anden bruger troller, så er der også andre der har set det lidt på samme måde. Det afhænger nok af øjnene der ser, men vil i hvert fald ikke have skudt i skoene at jeg ser det med "anti-liverpool-briller". For det er bestemt ikke tilfældet. Synes i spiller forrygende fodbold, og et mesterskab ville bestemt være fuldt fortjent. Held og lykke i mesterskabskampen tror det lykkedes jer i år!
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
annonce
0