Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(152148200712)
Hazard er godt klar over at han ikke helt er på samme niveau som Salah.

https://twitter.com/i/status/1108409533553090560
Skrevet af MR. Buur
Dybala skal da helt klart være velkommen, tror han ville være vild i en rød trøje. James Maddison fra Leicester så jeg også gerne i en rød trøje.. men det bliver helt sikkert dyrt.

Jeg syntes dog også at vi skal undlade at udleje vores bedste unge spillere og give talenterne et halvår til at vise hvad de kan og så lade dem udlje hvis de ikke får spille tid. Vi kunne give talenterne massiv spille tid i FA cup og Carabao cup.

Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af Paz
Er Salah bedre end Hazard? Det troede jeg godt nok ikke.

Matip bliver rost af nogen for sin indsats - og det er der da også grund til. Men han er efter min mening ikke sikker nok på bolden, og han laver for mange fejlafleveringer frem ad banen.


Jeg er faktisk ret begejstret for hans afspil generelt. Han slår ikke lige så gode lange bolde som Van Dijk, men han er klart mere ambitiøs, eller kald det risikobetonet, i sit afspil, når det gælder de flade bolde op gennem banen. Derfor mister han måske anelse flere bolde end Van Dijk på den bekostning, men til gengæld lykkedes han også med klart flere afleveringer der bryder kæderne, fordi han forsøger sig oftere. Og det synes jeg egentlig er ret værdifuldt.
Skrevet af gerre
Nogen der har erfaring med at skaffe billetter til udekampe? I dette tilfælde CL Porto nede i Portugal?

Hvis ja, hvordan gør I? Og er det overhoved realistisk? Selvfølgelig sammen med away fans.

Jeg er med på det i forvejen nok er svært og nu ligger den lige i forbindelse med påsken også, så det gør det nok endnu sværere. Men ville lige gøre et forsøg :)
Skrevet af KnoldSparkeren
gerre:
Det er nærmest umuligt. Men hvis der er nogen der kan skaffe det i danmark, må det være en mand der hedder Ketil. Han har en facebook side der hedder: Turen går til Anfield Road med Hr. Staal.

Prøv at kontakte ham, det tror jeg er den eneste måde :-)
Skrevet af gerre
Det prøver jeg. Tak :)
Skrevet af Hasse1983
Prøv at kontakt fodboldrejser.dk
- der har jeg tidligere købt udebane billetter.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Hvad siger i egentlig til Depay? Nu har han haft en mindre god sæson i Lyon i forhold til sidste, som måske gør, at han kan hentes lidt billigere, og kan spille både på kant og top. Tror egentlig også, at han kan fungere som 10´er. Han er godt nok tidligere United, men kunne også ekstra sjovt, hvis han så kan slå til hos os, når han ikke kunne hos dem.

Jeg mener, at der skal investeres i, i hvert fald, en spiller, som kan spille og dække de tre forreste positioner. Selvom Shaqiri startede sæsonen stærkt, så har han stort set lige siden United kampen kun faldet i niveau - mens han slet ingen spilletid har fået på det seneste.

Alternativerne til de tre i front er ikke stærkt nok materiale, og når der samtidig absolut ingen produktion med assist eller mål i åbent spil kommer fra midtbanen, så vil det være dyrt, hvis en af de tre eller to af de tre skulle rende ind i længerevarende skader. Sidste sæson var det med Coutinho, som skiftevis spillede på Manes plads og inde centralt, inden han blev solgt.

Chamberlain kan flyttes derud, men vi så i sidste sæson, at han fungerede klart bedst centralt, som jeg også ser som den rigtige position for ham. Det var ikke meget produktion, han kom med, når han blev lagt ud på kanten - hvilket heller ikke var tilfældet i Arsenal. Da han først blev integreret på holdet, og kom ind centralt, blev han en nøglespiller. Wilson kommer tilbage til næste sæson, men er det så risikoen værd at satse på ham, hvis det nu viser sig, at han ikke har niveauet eller ikke slår til, hvis/når han får chancen? Det mener jeg ikke.

Depay er umiddelbart også mere alsidig og bedre fysik i forhold til Werner f.eks. Fekir og/eller Depay håber jeg på til sommer.
YNWA
Skrevet af KnoldSparkeren
James Pearce ude at sige, at han ikke regner med vi køber stort ind. Hverken Werner, Coutinho, Dybala eller De ligt. Jeg tror heller ikke vi henter mere end eller 2 spillere, som skal være back up spillere.

Depay er en spændende spiller, og kunne helt sikkert være en mulighed. Måske koster han dog lidt for meget i forhold til hvad vi vil bruge denne sommer. Jeg er egentlig fint tilfreds, det vi mangler er en offensiv midtbanespiller, men Ox´en er jo tilbage til næste kamp.
Skrevet af Lynild
Og billigt og Lyon (Aulas) er normalt ikke to ting, der harmonerer.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Det er som sådan ok at der ikke bliver brugt enorme summer på enkelte spillere næste sæson, men det er tydeligt at der mangler bredde for at kunne være med i mere end PL og CL. Klopp kan jo ikke blive ved med at nedprioritere FA og CC.
Bredde koster også penge, ihvertfald hvis de skal være bedre end dem vi har.
En HB, en VB, en CM og en reserve for Bobby mener jeg der skal til pt, for at vi kan være med i alle turneringer, nøjagtig som City gør det

Og nej tak til Depay. Han har vist at han ikke har niveau til PL
Skrevet af KnoldSparkeren
Ja spillere der ikke slog til i PL i første omgang har vi dårlig erfaring med - se bare Salah ;)
Skrevet af Slettet(152148200712)
Salah er nok et dårligt målestoksforhold at bruge. Han passer bare perfekt til Klopp. Depay har ikke noget vi ikke kan få fra Shaqiri, Oxlade eller Gini for den sags skyld, og så vil han koste i omegnen af 500-600 mill vil jeg tro, han alder taget i betragtning
Skrevet af Slettet(152148200712)
Rigtig mange har Sterling som en favorit til at blive årets spiller i PL, men de her tal fortæller meget godt hvor stor en stjerne Salah efterhånden så er blevet, så forventningerne er noget større.

League only:

Goals
Sterling 15
Salah 17

Assists
Sterling 9
Salah 7

Chances created
Sterling 55
Salah 57

Dribbles
Sterling 66
Salah 65

Penalties won
Sterling 2
Salah 4

Winning goals
Sterling 4
Salah 6

One is a contender for POTY
the other is under performing
Skrevet af AHUJ
Depay er da en helt anden spillertype end de tre, som du nævner? Og så er det da også noget vrøvl, at Depay skulle have dårligere forudsætninger for at slå til i andet forsøg end andre.
YNWA
Skrevet af Slettet(520335202712)
Salah er nok et dårligt målestoksforhold at bruge. Han passer bare perfekt til Klopp. Depay har ikke noget vi ikke kan få fra Shaqiri, Oxlade eller Gini for den sags skyld, og så vil han koste i omegnen af 500-600 mill vil jeg tro, han alder taget i betragtning

Jamen kan du med sikkerhed sige at Depay ikke kommer til at passe ind Hr.Klopp spillestil? Jeg er sikker på at Depay er mere fleksibel end du vil gøre ham til.

Men syntes dog ikke vi skal hente ham,hvis vi abselut skal hente nogen , skal det være en konkurrent til Gomes i forsvaret, da jeg er bekymret for hans skades sekvens.

Så kunne man eventuelt gå efter en ung billig forward, som Klopp kan finpudse lidt på henad vejen.
Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af Slettet(152148200712)
Jamen kan du med sikkerhed sige at Depay ikke kommer til at passe ind Hr.Klopp spillestil? Jeg er sikker på at Depay er mere fleksibel end du vil gøre ham til.


Man kan aldrig sige noget med sikkerhed, men jeg husker ham fra Man U, og der var han mildest talt elendig. At han blomstrer i denne franske liga impornerer ikke mig.
Depay kom også på tale i forbindelse med at Pearce udtalte at Liverpool ikke kommer til at bruge de samme summer på enkelte spillere til sommer. Depay er lige fyldt 25. Han kommer jo op i samme beløb som VVD og Alisson hvis Lyon skal slippe ham.
Ser det ikke ske og håber man satser på Ox i stedet. Han er langt bedre, hvis han komme i omdrejninger igen.

Julian Brandt derimod, det er en nobrainer, hvis han har den lave release som rygtet siger.
Skrevet af Slettet(520335202712)
Jamen jeg syntes heller ikke vi skal hente ham, det er bare præmissen om at han ikke levere jeg ikke er enig i. Ret mig gerne hvis jeg tager fejl,det er snart 3 år siden har spillede i Man U, meget kan havde ændret sig, det syntes jeg faktisk også man ser når han spiller for Holland.

Da Salah kom til England første gang, var han vist 21 ,nu er han 25? og han spiller super, det samme kunne være gældende for Depay.Jeg syntes han er en super spiller, vi har bare ikke plads til ham nu her,der syntes jeg vi skal satse andet.

Kunne F-eks godt se ham i Arsenal eller faktisk tilbage til Man U , hvor de vil få stor gavn af ham.
Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af låggedvd
Julian Brandt ville være den ideelle tilføjelse IMO. Det væsentlige er nok mere om, hvorvidt han er forberedt på at være 4. Valg til de forreste pladser. Lad det være usagt, hvorfor man gik med Salah over Brandt forrige sommer, men timingen ville være klasse nu. En tilføjelse til hver kæde til sommer og ud med "dødvægten". Faktisk ville det ikke være helt overraskende, hvis Liverpool får hentet 5+ nye spillere til truppen, hvis det lykkes at komme af med Matip, lallana, Sturridge. Moreno vil videre. Milner skifter nok, desværre, hvis Leeds rykker op. Origi bliver, hvis han har lyst. Mignolet flygter højst sandsynligt også.

Så en venstreback, reservemålmand, bredde til højreback (hvis muligt), en ny centerforsvar (som et et kæmpe must IMO), midtbanespiller - HVIS milner skifter -, og en "angriber" der kan gøre sig på de forreste pladser.
Alt dette er selvfølgelig afhængig af salg. Jeg forestiller mig ikke, at Liverpool vil hente "stort" medmindre, at der kommer profilsalg. Så skal der godt nok byde sig en mulighed, som er for god til at sige nej til.
Skrevet af Thy87
Hvorfor en ekstra midtbane, hvis Milner skifter? Jeg ser Grujic som den ideelle afløser for Milner plus han har vist han kan klare sig på lån I både England, men også BL. Hvorfor ikke give ham chancen?
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
annonce
0