Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sule12
Jeg tror De Ligt havner i Spanien. Evt. som erstatning for Varane i Madrid, der tidligere har været rygtet væk. Men han er selvfølgelig også velkommen på Anfield.

Werner ryger formentlig til Bayern, omend han vel også havner bag Lewandowski som han ville gøre bag Firmino. Mener dog stadig, at Liverpools spillestil ligger bedre til ham.

Skrevet af Happy_Gilmore
Vi er nødt til at få lidt offensiv kvalitet ind til sommer der kan aflaste vores 3 forreste. Timo Werner og Julian Brandt ville begge være spændende tilføjelser til truppen. Sturridge er færdig og jeg tror Origi skal væk og have fast spilletid. Ings skifter permanent til Southampton og jeg kan ikke se de unge spillere slå igennem på et hold der skal spille om PL og CL titler … her tænker jeg på Woodburn, Wilson, Awoniyi, Ojo og Kent. Brewster er der store forhåbninger til så mon ikke der bliver plads til ham.
Det er jo lige før at salg af Ings, Origi og Solanke kan finansiere køb af Werner og Brandt (hvis frikøbsklausulen passer).
Skrevet af YNWA"96"
Man må sige, at Mo er blevet en verdensstjerne efter han er kommet til LFC :


TIME
@TIME
.
@iamjohnoliver
: "
@MoSalah
is a better human being than he is a football player. And he’s one of the best football players in the world" #TIME100

https://mobile.twitter.com/TIME/status/1118474207355076611/photo/1
https://t.co/qHTDgMBRsv?amp=1


Kæmpe kamp i aften, vi skal bare videre selvom det ikke absolut ikke bliver nemt. Forhåbentlig kan vi få scorede et rimelig tidligt mål, så Porto mister troen på det. Barca i semifinalen er bare en drømmekamp og den kamp er vi jo nok mange der gerne ser....-:) !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af KnoldSparkeren
Jeg synes faktisk ikke Gomez skadeshistorik gør mig bange. Korsbåndsskade og benbrud er altså bare uheldigt. Jeg ville være meget mere urolig, hvis der var tale om muskelskader, drillende ankler og lyske problemer. Korsbånd og benbrud er skader der har en form for tidshorisont, hvor man bliver klar igen. Korsbåndet kan dog godt drille og give følgeskader, men det er ikke noget Gomez døjer med så vidt jeg ved (har selv for to år siden fået opereret mit korsbånd, og mit er bare aldrig blevet lige så godt igen)

Er jeg den eneste der frygter kampen i aften? Alle journalister snakker allerede om Liverpool mod Barca. Jeg tror vi går videre, men kun meget spinkelt. Jeg kunne også sagtens se at vi bliver slået ud. Jeg frygter den virkelig!
Skrevet af YNWA"96"
Lidt nerver skal der vel være...-:) Synes bestemt Porto har kvalitet og de er ikke uefne. Men scorer vi, så lukker vi forhåbentlig ikke 4 ind...-:) ! Så synes jeg at holdet spiller med rigtig meget selvtillid og tro på egne evner, holdet har næsten altid lige et gear mere når der brug for det. Jeg er fortrøstningsfuld ....-:) !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Porto havde ihvertfald muligheder på Anfield. Men hvis vi bare laver et enkelt mål, så skal de op og lave fire.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Sidste sæson satte vi jo også en komfortabel hjemmeføring over styr i semifinalen, mod et hold på samme niveau som Porto. Men scorer vi det ene mål, så tror jeg ikke vi ryger ud. Sidst der blev scoret 4 mål mod os var vel semifinalen i Rom. Jeg har svært ved at se os gå fra banen uden at have scoret.


#LFC starting XI v #FCPorto: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Wijnaldum, Mane, Salah, Origi

Subs: Mignolet, Gomez, Henderson, Keita, Shaqiri, Sturridge, Firmino
Skrevet af Slettet(152148200712)
Håber der ligger en god plan i at erstatte Bobby med Origi. Mon han er småskadet
Skrevet af medc
LFC XI vs Porto: Alisson, Trent, Matip, Van Dijk, Fabinho, Milner, Wijnaldum, Mane, Salah, Origi


God selvtillid kun at starte med 10 mand. Det kan jeg lide!
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af AHUJ
Håber Origi i front, Mane og Salah er begge bedst, når de har udgangspunkt på kanten.

Kan Origi se sine medspillere i dag, kan han gøre det fint. Han har for ofte kun øje på bolden, og løber derfor ind i problemer i stedet for at se den frie medspiller ved siden af ham.
YNWA
Skrevet af AHUJ
God selvtillid kun at starte med 10 mand. Det kan jeg lide!

Mon ikke det er Moreno som VB, der mangler? En spiller som Klopp i den grad stoler på. :)

Robertson står som 11. mand.
YNWA
Skrevet af Hasse1983
Kan godt li´ Klopps forklaring på Origi starter idag. Sgu fint at vise ham tillid, og viser vel også, at han ikke nødvendigvis ryger til sommer.
- han laver sgu en pind i aften:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Godt nok nerver på her. Tror Porto kommer blæsende ud, forhåbentlig står vi imod eller straffer dem.
YNWA
Skrevet af CHA
Porto kommer frem til alt for meget lige pt. Nervøs start fra alle. Mange dumme boldtab og dårlige afleveringer. Vi skal lige overleve det første store tryk, som Porto kommer med.
Skrevet af AHUJ
Hvad sker der lige for, at Porto igen i dag bare smider bolde i bagrummet, uden vi kan forsvare det?

Porto altdominerende fra start. Savner Firmino og en midtbane, der er tilstede.
YNWA
Skrevet af Slettet(152148200712)
Allerede nu ses det at Origi er en klar fejl at starte med på bekostning af Bobby.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Det giver altså flashbacks til udekampen mod Røde Stjerne. Fuldstændigt uinspirerende.
Skrevet af CHA
Trent har virkelig været dårlig. Og så ser vi også hvorfor, at Firmino er Klopps vigtigste mand i det opbyggende spil.
Skrevet af Sandersen
Lækker kasse!
Og fremragende timing. Vi har været lidt for presset indtil nu.
Skrevet af UnluckyImp
Hvad sker der med "tvivlen skal komme angriberen til gode"?
Boykot VM i Qatar.
annonce
0