Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mathews
Alt taler da for at vi taber denne kamp, spillet har været miserabelt og dommeren grinagtig. Dertil virker United også bare dét mere tændte.

Og den fucking midtbane... Hvis ikke Keïta viser sig at være løsningen som bindeleddet mellem midten og de tre forreste, og snart vel at mærke, må og skal der forstærkes dér. Henderson er så latterligt begrænset i sit spil. Ikke én har vi, der kan true udefra, udover the odd one en gang om året fra Wijnaldum. Rammer Mané eller Firmino ikke dagen, er det typisk game over.
Skrevet af YNWA"96"
Jahhhhhh Lallana !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af 6116
VI TABER IKKE IDAG
Skrevet af Slettet(152148200712)
Det må være en fejl. Lallana scorer.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Selvom vi set over hele kampen har været klart bedst, så er det vel ikke ufortjent hvis den skulle ende med kryds. Men for pokker vi skal have Ox, Keita og Lallana igang snart, for Hendo viser seriøse svaghedstegn
Skrevet af Goldie
Vel ok med kryds. United spiller over evne. Desværre ved vi jo godt, at det gør de stensikkert ikke mod City...
Der kommer altid endnu en Liverpoolkamp med tilhørende potentielt hjerteanfald. Liverpool og AaB
Skrevet af Slettet(152148200712)
Sgu da 2 mistede point. United har jo intet udover lidt i 1. halveg og optræk til chancer fordi vi skal frem i 2. halveg. Havde dommeren været sin opgave voksen var det blevet til 3 point.
Skrevet af 6116
Alle indskiftere viser virkelig tegn på den kreativitet og boldspil vi har manglet denne sæson. Glæder mig til de alle kommer i form og håber at Lallana og Keita kan holde sige skadefri.

EDIT:
Føj siger jeg bare til den klamme dommer, der knækkede under presset for hjemme holdet. Svans.
Skrevet af Paz
Gennemført elendigt. Men 1 point fra baghjul og livligt de sidste 15 minutter. Så kan vi godt hvile på laurbærrene igen, ikke Klopp?
Skrevet af jho
OK med et kryds især den første time taget i betragtning. Der var spillet og koncentrationen fuldstændig skudt i sænk.
Atkinson må vist også lige hjem og overveje om han ikke syntes der var rigeligt med hjemmebanefordel. Det er ikke hans skyld at VAR ikke giver Origi det åbenlyse frispark. Men samtlige 50/50 situationer gik hjemmeholdets vej i dag.
Skrevet af AHUJ
Fint med et point. Atkinson med den forkerte røde trøje i dagens anledning, desværre.
YNWA
Skrevet af Mc86
MC86: "Han bliver ramt, ja.."

Godt, så er vi enige om at der er frispark.


@knoldesparkeren, så det du siger, er at der skal dømmes frispark hver gang der sker en ulovlig berøring.. Så bliver der ikke spillet meget fodbold..
Et mindre skub, spark osv giver bare ikke frispark i moderne fodbold.. Specielt ikke i PL..
Skrevet af D.B.R. ©
Flot kamp af United, de lignede ikke et hold i krise. Dårlig kamp af Atkinson og VAR. Fatter ikke det lort bliver blæst sådan op.

Men fedt Lallana får sat en prop i.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Mc86
Men er i øvrigt enig i, at Atkinson dømmer en ringe kamp, og overser overraskende gult til Rojo - og potentielt til Fred..
Skrevet af KnoldSparkeren
Jeg elsker det her hold. Med SÅ meget modstand i en kamp, formår de at holde hovedet koldt. Absolut fornøjelse. Jeg var kogt fuldstændig over. Uafgjort er fair nok overordnet set. Dommer præststionen, eller mangel på samme, går mig dog stadig på. Vi bliver klart snydt for et frispark hvorefter United laver et virkelig flot kontramål - som de aldrig skulle have haft muligheden for. Alle de små frispark de fik. Manglende gult kort til Rojo og Young.

Sådan går det vel når man har Atkinson... Vigtigt point, men bitter smag.
Skrevet af Goldie
Hvis du virkelig har så meget imod Klopp, Paz, så synes jeg ikke, du kan være Liverpoolfan. Ønsker du dig tilbage til Hodgson eller hvad?
Vi er 6 points foran i ligaen, er forsvarende CL-vindere og spiller medrivende fodbold,når det kører.. Vi har set det rigtig mange gange, at vi under Klopp er bedst,når vi har mange kampe. Disse landskampspauser er ikke gode for os. I dag henter vi et point via en klog indskiftning af Klopp. Havde Ox haft heldet, havde han sikret os alle tre. Hvordan kan man være negativ lige nu?
Der kommer altid endnu en Liverpoolkamp med tilhørende potentielt hjerteanfald. Liverpool og AaB
Skrevet af KnoldSparkeren
Mc86:
Ikke alt giver frispark, nej. Men er vi enige om han sparker ham på det ben han skal træde ned på for at løbe videre? Det håber jeg vi er. Er vi også enige om at Lindelöf ikke er i nærheden af at ramme bolden? Det håber jeg også vi er. Så forklar mig hvordan der ikke er frispark. Det vil jeg virkelig gerne hører. Bagefter kan vi så tale om alle de sindssygt små frispark som United får. Hvorfor får Origi så ikke et frispark der. Jeg venter i spændning.
Skrevet af Paz
Hodgson fik aldrig en ærlig chance med det materiale han havde at gøre godt med. KLOPP RAUS!!! Ind med Hodgson!
Skrevet af anders.hede
Ligner en kopi af ham der Jimmy Liddell, der også trollede mod klopp, indtil han fik permanent ban
Skrevet af SAB4
Jeg synes det er fint VAR ikke omstøder Origi-kendelsen - men Atkinson burde dog have dømt frisparket i første omgang, specielt med den linje der blev lagt forinden.

United var altid i balance defensivt, fordi de numerisk var i overtal. At de ikke afgav et eneste hjørnespark før helt til sidst, vidner om dette. Gang på gang blev bolden slået ind centralt, til Mane eller Firmino som havde minimum 5 spillere omkring sig. Specielt de tidlige indlæg gav ingen mening. Hvorfor ikke prøve at få brudt deres kæder ude på siden og få slået de indlæg omkring baglinjen istedet? Det skete så en gang, og det gav en scoring. Dårlig præstation specielt taktisk, hvor kampen blev ligeså kaotisk som frygtet. 1-1 er dog et okay resultat.
annonce
0