Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af This is Anfield
Mc86. Patetisk? Rolig nu. Og jeg er simpelthen uenig i at det primært er Liverpool-fans der mener målet skulle annulleres. I øvrigt interessant at Gary Neville mener den burde annulleres, mens Carragher mener den er 50/50 og ikke bør annulleres, når nu dommeren ikke har dømt frispark. Jeg er enig med Carragher, men havde ikke klaget hvis den var annulleret.
Skrevet af Paz
Har der ikke været flirtet med nederlag i noget tid snart?


Yes, indeed! Og det har du jo også påpeget op til flere gange, dygtig som du er. Jeg formoder du også er på Hodgson-holdet sammen med mig.

Synes Fab var ok idag, Gini startet egentlig osse ok, men forsvandt ud af kampen. Hendo var heller ikke god idag og vi lider lidt under af der ikke rigtig kom noget offensivt fra midtbanen inden indskiftningerne kom ind.


Synes Fab var usynlig idag, ligegyldig. Han må gerne bidrage med noget mere offensivt, ligesom resten af midtbanen. Det kan godt være han er 6´er, men man kan stadigvæk godt forvente lidt mere initiativ på bolden. Ideelt set, skal han jo være en god Pirlo/Kante hybrid. Der var ikke meget Pirlo idag. Jeg er glad for at forsvare Henderson, men idag får jeg svært ved det: han var rigtig nok dårlig. Gini var dejlig opportunistisk i starten, han må have glemt at det var Liverpool han spillede for og ikke Holland, men han fik sig dog hurtigt omstillet og blev ligegyldig fra det 15. minut og frem. Taktisk god, dejlig fleksibel!

Det var opmuntrende at se de tre indskiftere. Keita skal have modet til at blive et omdrejninspunkt og tage den rolle på sig for at kunne indfri sit potentiale i Liverpool. Jeg er ikke sikker på han skal være dybtliggende som han var i perioder, han overtog jo nærmest Fabinhos rolle og gjorde ham endnu mere overflødig end han var i forvejen, men nu var der så heller ikke meget tid at gøre godt med, så fint han bare komme ind og tager fat i bolden - det var bestemt positivt at han kom ind og tog initiativ med det samme. Lallana gjorde næsten alt rigtigt, jeg håber vi får mere at se til ham fremadrettet. Ox er dejlig opportunistisk. Ikke alt lykkedes, bedst eksemplificeret ved den aflevering han skal lægge til sidst til TTA. Det skal han fandme kunne gøre bedre, men i det mindste prøver han. Fælles for alle tre indskiftere er at de kommer ind og tager noget initiativ, hvilket står ret meget i kontrast til de tre andre midtbanespillere.

Igen idag blev det tydeligt at Origi er langt fra, langt fra, god nok til at starte for Liverpool. Han skal leve som en uortodoks indskifter, der kan komme ind af skabe lidt ravage, når modstanderen er ved at være træt. Intet andet. Jeg kan godt forstå, hvorfor Elliott ikke er i betragtning idag, men det kunne nu have været fedt. Han kunne umuligt have gjort det dårlige end Divock.
Skrevet af YNWA"96"
@Paz

Hvorfor har du et indlæg med Klopp raus og det med Hodgson ? Det er forhåbentlig en joke ?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Ja, det er sandt. Jeg tror ikke Hodgson kunne gøre det meget bedre end Klopp.
Skrevet af Mathews
Nå, det gik jo som forudsagt igår. OT, Etihad og Goodison er og bliver de kampe der bare skal overstås.

Man kan håbe på, at Salah har brugt pausen på at genfinde sit vanlige niveau. Og lad os så få kørt Keïta og Oxlade-Chamberlain ordentligt ind på holdet nu. Der er brug for flere tangenter at spille på offensivt, hvis kadencen skal opretholdes over en hel sæson.
Skrevet af Happy_Gilmore
Jeg vil gerne se Oxlade i start elleveren igen …… han giver noget fart og dynamik. Henderson bidrager desværre ikke med meget mere.
Isoleret set er 1 point på OT fint. Vi startede halv skidt men sad på det hele efter pausen og med en lille smule held kunne vi have taget alle tre point. United skabte jo ikke meget andet end et par halve chancer på omstillinger …… det er åbenbart nok til at tilfredsstille publikum på OT i dag.
Videre ……. CL kamp i midtugen og Spurs på Anfield på søndag. 2 meget vigtige kampe der skal give 2 sejre.
Skrevet af Zacha
Glæder mig til kampen mod Tottenham.

De er i den grad ramt på alle parametre og det SKAL simpelthen give 3 point og en pæn sjat mål. Hvis vi kan ryste dem med en tidlig scoring, så tror jeg de bliver et nemt bytte. Især defensivt, så ser det ud til at de overhovedet ikke har nogen der tager ansvar og med en Salah tilbage, så er der nok lidt mere speed over de forreste tre.

Er der BTW nogen der har erfaring med at flyve direkte til Liverpool?
Kan se at Ryanair flyver direkte, men hvordan er transporten ind til Liverpool kontra et fly til Manchester?
Skrevet af D.B.R. ©
Er der meldinger om Salah er klar igen?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Echo skriver at Salah er med mod Genk.
We are Liverpool
Skrevet af D.B.R. ©
Okay, lyder godt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Har du et link til den update på Salah?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af D.B.R. ©
Den norske hjemmeside (Liverpool.no) skriver, at det er muligt han bliver klar til onsdag. Hvor de har det fra fremgår ikke.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(152148200712)
Synes det lyder på Klopp som om han måske kan spille onsdag men formentlig bliver sparet til Spurs

https://www.90min.com/posts/6480233-jurgen-klopp-provides-injury-update-on-mohamed-salah-after-egyptian-misses-man-utd-draw/partners/40776

Klogt nok i mine øjne at spare ham onsdag. Vi så igår hvor vigtig han er for vores offensiv. United havde ikke fået deres point med hvis Salah havde været en del af fab three.
Heller få ham helt klar til Spurs og City kampene.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi så igår hvor vigtig han er for vores offensiv. United havde ikke fået deres point med hvis Salah havde været en del af fab three.

Jeg tror dårligt nok Salah har haft en chance i de to forudgående besøg, han har haft på Old Trafford. Han er blevet pakket fuldstændigt ned af både Ashley Young og Luke Shaw. Det var bl.a. en af grundene til, at jeg var langt mere bange for Mané inden kampen (som jo så også nær havde scoret).

Det svarer lidt til, at jeg sagde, at vi ville have vundet, hvis Pogba var med. Ham plejer I heller ikke at have problemer med overhovedet.
Skrevet af D.B.R. ©
Salah havde i hvert fald givet nogle andre strenge at spille på end Origi, der igen ikke fik vist det helt store.

Om det havde ført til et andet resultat er ren spekulation, men han havde da pyntet.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ANFIELD_YNWA
We are Liverpool
Skrevet af Slettet(152148200712)
Det er fordi jeg stadig er af den mening at United får et heldigt point. Vi er bedre end dem i 70-75 minutter. Det er ikke meget der mangler før vi får de 3 fortjente point, som f.eks Salah i stedet for Origi. Salah er rigtig meget med i de fleste af Liverpool´s mål denne sæson. Men igen, det kan kun være ren spekulation og man finder aldrig ud af det.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Håber at Atkinson får andre end Liverpool-kampe fremover. Det var ikke helt tilfældigt at han Man of the Match for United igår:

Liverpool have dropped points in 9 of their last 47 matches (19%)

Atkinson has reffed us 9 times in that period, in which we dropped point 4 times (44.4%).
Skrevet af Happy_Gilmore
Ja, det var ikke for kønt men skide med det …… så har vi fået i andre kampe. Videre :-)
Skrevet af Slettet(152148200712)
Håber godt nok at Gomez, Ox, Lallana og Keita alle starter på onsdag. De skal simpelthen igang hvis vi skal klare os helskindet gennem december. Shaq er også velkommen til at bidrage lidt.
annonce
0