Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ScouserBoy
BIF,

Du har nogle gode pointer. Synes dog ikke vi har brug for Spearing. Og det er ikke kun vurderet ud fra FA-cup finalen - det er en vurdering dannet på grundlag af hele sæsonen.

Synes heller ikke vi skal lave nogen decideret banegård i sommertransfervinduet - vi skal ikke glemme at denne sæson også har været en sæson brugt til at spille en del nye spillere sammen. Men når det så er sagt, mener jeg helt klart at vi skal købe to offensive, kreative kræfter til at hæve niveauet på midtbanen. Nogle gange er vi alt for forudsigelige i vores spil og mangler bevægelse og derfor har vi brug for at par spillere der tager de uventede beslutninger, de uventede løb og generelt er meget bevægelig og tilmed udfordrende i deres spil. Desuden mener jeg, ligesom mange andre, godt at vi kan bruge en mand der score mål på samlebånd. En rigtig skarpretter.

Som du også nævner, har vi nogle unge spiller der gerne skal have lidt spilletid til næste år: Sterling, Suso, Wilson og måske Robinson og Coady. Kunne være glimrende hvis vi kunne få dem implementeret i førsteholdstruppen i løbet af de næste to sæsoner.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af ScouserBoy
@Geddar

Så bliver der da godt nok kamp om Hoilett, for han er da helt klart en spændende spiller, ingen tvivl om det.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Fribytter
Maxi og Kuyt smutter højest sandsynligt til sommer. Bellamy har højest en sæson tilbage i klubben. Downing er altså den eneste rene fløjspiller med perspektiver i. Der skal vel købes to fløjspillere for, at Downing pludselig bliver betragtet som reserve. En fløjspiller købt til startopstillingen vil hverken gøre fra eller til i den henseende.

Og så kan Henderson jo ikke gøre for, at Lucas, Gerrard og Adam har misset store dele af sæsonen med skader, og der købes formentlig ikke en spiller til at skubbe Lucas eller Gerrard ud af startopstillingen. Det skræmmende er så, at de begge kun har startet 12 Pl-kampe i denne sæson.

Jeg ved dog ikke, om Dalglish opfatter skellet mellem startopstilling og rotation så skarpt. Det burde være muligt at give Enrique mere konkurrence i de perioder, hvor han ikke præsterer, og her kan man så diskutere, om der ideelt set bør være et klart førstevalg til venstreback. Agger, Johnson og Gerrard har heller ikke den bedste fysik, men starter formentlig de fleste kampe, når de er klar. Det afspejler selvfølgelig på sin vis, at de er klare førstevalg, men omvendt er det svært at argumentere for, at det er startopstillingsmateriale at have spillet henholdsvis 23, 21 og som nævnt 12 PL-kampe fra start.

Og så er der angrebet. Suarez er ret alsidig. Han kan spille alene på top, men befinder sig for det meste bedst bagved eller ved siden af en anden angriber. Han kan altså spille tre positioner. Hvis der købes en angriber mere, så er det ikke urealistisk, at den nye angriber spiller samtidig med Carroll og Suarez.

Dalglish har været tilhænger af en mellemting mellem 4-4-2 og 4-3-3, men har dog i lange perioder også spillet en slags 4-5-1. Forskellen i tal er dog imø. ikke særlig interessant, som mange gerne vil gøre det til. Rafas koncept, som gjaldt for alle ungdomsholdene efter omstruktureringen, arbejdede hen imod et udgangspunkt med en 4-2-3-1, der gav mulighed for 4-5-1 og 4-3-3. Det var altså i lige så høj grad den taktiske fleksibilitet som den enkelte startopstilling, der var vigtig for Rafa, og den fleksibilitet skal en trup meget gerne evne imø., og det betyder, at der ideelt set er flere startopstillinger at operere med. Der vil dog selvfølgelig altid være spillere, der passer ind i de fleste taktiske setups.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
@Scouserboy

Skal det være, så er det som du selv siger, nogle som har høj klasse i de fremmeste pladser. Man kan jo håbe på noget guld fra City, hvis der er nogle som ryger igennem sigten. F.eks Adam Johnson.

Når det kommer til def. midt, så har jeg haft et godt øje til Alejandro Faurlin fra QPR, men det er selvfølgelig problematisk, at han har været langtidsskadet i denne sæson. Spearing er ægte LFC mand, og kæmper altid. Det bliver svært at give et incitament til at man er helt utilfreds med hvad han har leveret på de præmisser han har fået tildelt.

Svært at forudsige hvem som vil score et hav af kasser på forhånd. Af ren ønsketænkning håber jeg på Higuain, men det er nok urealistisk. Og jeg er nu ganske sikker på at vi får mange, mange flere mål at se fra Suarez og Carroll i næste. Skal der købes, så skal der købes med ambition her, som jeg ser det, hvilket kan være svært når man har EL og skidte placeringer at fremvise.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Jeg ser det meget som du, Fribytter.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af ScouserBoy
For at vi i næste sæson skal kunne konkurrere med City, United, Arsenal, Chelsea og Tottenham, har vi brug for at par spillere der er skarpe på den sidste tredjedel af banen. Spillere med idéer, kreativitet og gode afslutninger.

- Generelt set er jeg meget enig i dine betragninger, BIF.

Vi er netop i en situation, hvor der ikke er den ene stjernespiller efter den anden der vil til Liverpool, derfor er Higuain også rimelig usandsynlig, ja. Og derfor skal Dalglish & co. også være ekstremt dygtige til at finde spillere med den fornødne kvalitet - for vi kan altså ikke få hvem vi vil.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Det var problematisk at vi mistede Aquilani, Meireles, Cole(som ikke blev brugbar) på én gang i det kreative. Samt at Gerrard stort set har manglet i 1½ sæson. Som jeg ser det, så er det små justeringer, som får resten til at flyde bedre, ikke for store armsving, "blot" fordi at holdet har ligget som de gør. Man må tro på en naturlig progression med banegårdene.

Men man skal også passe på at man ikke får for mange, der vil være kreative, finde på det uventede. Det har været svært nok at få Suarez til at geare lidt ned. Og med Adam påtvunget en mere defensiv rolle, end tiltænkt så har det hæmmet ham. Derudover kan Henderson også bliver sådan en spiller. Shelvey måske også.

Jeg synes vi har bevist - trods forskellige problematikker omkring spillere, at vi spiller mindst lige op med de hold du nævner. Hovedproblemet er de små hold, og der hvor disse hold udskiller sig fra os. Det er klart at disse andre storhold i sig selv har haft deres at slås med, og må forventes at de også bliver endnu bedre. Men det er for mig netop her tingen ligger. Kontinuitet og udvikling af de spiller man har indkøbt, hvilket også er gældende for de respektive nævnte hold. Og man skal passe på at blande posen for meget. Ryger Aquilani, så mener jeg at Chr. Eriksen kunne være et "billigt" bud på en spiller du ønsker.

Måske er det omsonst jeg nævner disse ting, da vi stort set er enige. Og får vi 1-2, så er det fint. Men det kræver afgang af en del, som jeg ser det; Kuyt, Maxi, og Cole(evt. Aquilani). Og så skal de nye også spilles ind, og det kan også være hæmmende. Problemer som du nævner hænger også sammen med at holdet ikke ofte nok har rykket uden bold, eller langt pres via midtbanen højt oppe, og det er som jeg ser det noget man skal arbejde med, ikke indkøbe sig til ... nødvendigvis.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af ScouserBoy
Er igen meget enig i meget af det du pointerer.
Jeg mener dog at vi i flere af kampene mod de store hold, har kunnet tillade os at spille på en anderledes måde. I de kampe har vi ikke nødvendigvis været spildominerende og forsøgt at vinde kampene ved at dominere modstanderen, som vi har været tvunget til mod de mindre hold. Mod de mindre hold har vi været tvunget til at skulle være det hold der skaber kampene, og det har ikke altid været lige overbevisende. Langt fra. Og det er også en af grundene til at jeg mener vi behøver nogle offensive kræfter.

http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Lynild
ScouserBoyo, nu nævner jeg hverken noget om topklubber eller andet. Kun hvem jeg (personligt) synes har gjort væsen af sig af nedrykkerne. Der er et par navne mere.

Liverpool skal jo ikke signe alle (tænke please), og der skal også en klasse signing ind. Det her er jo ikke FM, så jeg tillod mig at være realistisk mht. navne. Hvis du spørger mig uden tilholdsforhold, penge og konsekvens, vil jeg gerne se Leighton Baines, Sturrigde og Wellbeck. Bum. Læs nu alle indlæg plz. Knz

PS - jeg nævnte nogle navne, der bør være interessante for samtlige PL-klubber. Ikke at LFC skulle signe hele lortet vel, tænke ikk...
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Helt fint, Scouserboy.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Lynild
Ok større analyse over truppen.

Mål: Reina (verdensklasse)
Forsvar: Johnson, Skretl (stave), Agger, Enrigue
Midtbane: Lucas, Gerrard, Henderson
Angreb: Downing, Suarez, Carroll

Bænk: Blabla reserver, Maxi, Bellamy, Spearing, Shelvey

Køber man to habile PL-spillere som Jarvis og Moses til den her trup, får du noget konkurrence. Og noget fight og alt det andet knalt oveni. En enkelt def giver god mening, Bardsley er god i min optik, Baines mere end optimalt. Em fighter på midten (Holden, Muamba, Tiote for inspiration). Det er et godt hold, vi har talt om det tit, mig og min trænerkollega. Bare ærgerligt KD er en gammel nar.
Skrevet af Lynild
Off topic: Christian Eriksen hører ikke til i engelsk fodbold på nuværende tidspunkt. Det er lissom Modric blev afvist af Brøndby, lad ham modnes. Han spiller fast og godt og suger til sig i ajax, der i øvrigt er en storklub. Nuf said.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Du skal have lov til din holdning, og den kan sagtens være yderst kvalificeret, men jeg savner en smule dybde til at jeg helt forstår hvor du befinder dig.

1) Det var/er vel on topic?
2) PL har og har haft en del teenagere, som ikke har taget skade af spilletid i PL. Det er vel unødvendigt at hive Arsenal drengene herind for at pege på Ramsey, Cesc, Bendtner og Wilshire, og bør vel nævnes at Eriksen totalt overskyggede en godt spillende Wilshire i en A-landskamp. Det er vel også unødvendigt at nævne vores egne teenagere, som Owen og Fowler, eller Uniteds Giggs, Scholes, og United/Evertons Rooney. Bare for at nævne nogle få.
3) Eriksen er meget moden af sin alder. Både menneskeligt, og fodboldteknisk.
4) Dit argument med at Eriksen spiller i en storklub som Ajax, virker umiddelbart til at modvirke din Modric sammenligning, men også at han ikke skulle være moden til PL. Kan du uddybe hvad dine reelle tanker er, andet end at Modric ikke blev fundet god nok til BIF som teenager på en lejeaftale, og i dag er en storspiller i PL år senere. Jeg kan slet ikke se sammenhængen, som den er fremstillet.
5) Er det hvad du vil råde Eriksen til? I så fald... Er det relevant for debatten? Tror ikke, der er nogen som mener det er skadeligt for Eriksen at blive i Ajax i nogle år endnu, men jeg kan ikke se hvad det har med sagen at gøre.

Hvis det ikke er det, hvem er det du råder? LFC? Et hold som har spillet med yngre spillere på et lavere modenhedsniveau, og på et lavere niveau i en liga med hold som har spillet med spillere med præcis det samme?
6) Ajax har sent en del teenagere af sted mod endnu større klubber(end Ajax) igennem tiden.
7) Jeg ved godt du har sagt "Nuf said", men jeg er sikker på at du har mere at sige omkring dette. Hvis ikke, så er det helt okay.

Tak.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Lynild
Eriksen er et verdensklasse talent og kan sagtens begå i PL i forhold til de navne du nævner. Men kig nu dine Ramsey, Cesc, Wilshire, Bendtner, Scholes, Giggs, Rooney, osv efter i sømmene og se, hvor mange af der har præsteret fra første fløjt.

Modric blev modnet i den hjemlige liga og overraskede vist også alt og alle med sit niveau, da han endelig kom til PL. Jeg siger, at Eriksen mindst skal tage en sæson mere i Ajax, få lidt flere hår på brystet og spille lidt flere kampe med det ansvar, han har nu. Præcis som hans træner siger. Eriksen har præsteret godt i 3/4 af denne sæson og har evnerne, det er vi enige om, men jeg mener stadig det er en sæson for tidligt.

EDIT: Sorry BIF, læste lige dit indlæg igennem endnu en gang og kan godt se dit argument med Eriksen som et "billig" bud på den kreative midt. Og det har du ret i. Det er også Liverpools eneste chance for at få hma, hvis du spørger mig. Spiller Eriksen et godt EM og en god sæson igen, tager han til en top klub, ikke Liverpool.Skrevet af Lynild
BIF. Jeg er i øvrigt rørende enig i, at vi mistede meget kreativitet i forhold til Aquilani, Meireles og Cole. Det undrer mig stadig, især i forhold til pre-season og til de spillere, der blev hentet ind. Men det fandt klubben og træneren vel bedst dengang.
Skrevet af ScouserBoy
”Central midt, 1-2 wings og en angriber i min bog, hvis pengepungen tillader det. Det er værd at kigge hos nedrykkerne. Navne som Jarvis, Fletcher, Doyle, N´zonzi og Hoilett bør stå på manges ønskelister.”
Jeg opfatter det bare sådan, at du helt konkret ønsker nogle af disse 5 navne til at udfylde de pladser du mener der skal forstærkes i LFC.
Ud fra den forståelse, mener jeg ikke at hverken Jarvis, Fletcher eller Doyle er aktuelle. Jeg vil i stedet hellere lave nogle handler med mere ambition i – købe nogle spillere der kan bidrage med noget andet end de kan.
Jeg er meget enige i at vi skal hente 1-2 wings, men det skal altså være wings med en anderledes bedre kvalitet end Jarvis eksempelvis. En helt anden type i øvrigt.
Du skriver jo i øvrigt meget tydeligt (flere gange), at jeg skal "tænke" – at vi jo ikke skal købe alle fem. Til det vil jeg bare sige: Ja selvfølgelig skal vi ikke købe alle sammen, og selvfølgelig er det altid godt at se ned mod nedrykkerne om at de har nogle dygtige spillere man kan bruge. I det her tilfælde synes jeg bare ikke de tre Wolves spillere er aktuelle for Liverpool, fordi vi netop ikke skal ud at hente 5-7 stykker i transfervinduet. Vi skal handle skarpt - vi skal max købe de 2-3 spillere vi virkelig har brug for, for at forstærke truppen med spillere vi anser for at være spillere der skal starte inde og virkelig hæve niveauet.
Hvis vi isoleret set kigger på din sætning ”Navne som Jarvis, Fletcher, Doyle, N´zonzi og Hoilett bør stå på manges ønskelister”, vil jeg til dels give dig ret i at Jarvis, Fletcher og Doyle er nogle som mange af de øvrige PL-klubber bør holde øje med, i forhold til om de kan hive dem i land for en billig penge.

Kan godt se at du i tidligere indlæg har antydet, at det vil være en god idé at købe 3-4 spillere hvoraf nogle af dem skulle være klassespillere, mens de andre så skulle være handler som de 5 spillere du helt konkret nævner. Men stadigvæk, ser jeg ikke noget perspektiv i at få Jarvis, Doyle eller Fletcher til klubben.

Navne som Baines og Tiote ville være virkelig gode investeringer for LFC, men de er bare meget usandsynlige i forhold pris og konkurrence på markedet. Desuden vil Baines nok heller ikke tage til Liverpool fra Everton. Så er det nok mere sandsynligt han ryger til United, desværre.
Muamba og Holden er også interessante, såfremt Bolton rykker ned. I hvert fald Muamba, Holden er nok yderst tvivlsom, efter at have siddet ude en hel sæson.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Fribytter
Hvad med ham sydkoreaneren fra Bolton? Wing og hurtig...

Baines er vist oprindeligt LFC-fan, men tiden i EFC har nok gjort et direkte skifte en smule urealistisk.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Så er vi ganske enige, Lynild, omkring Eriksen. Jeg nævnte ikke Eriksen for at han skal spille hvergang. Det mener jeg ikke at unge spillere skal på dette niveau. Men ser at du forstår hvor jeg kom fra.

Thumbs up.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Mener der var en Everton fan inde og dementere dette ved at vise et billede af Baines i Everton trøje som ung for et års tid siden. Måske husker jeg galt.

Baines ville jeg have i stedet for Enrique(mest fordi jeg ikke kendte Enrique så godt), men synes Enrique har generelt været så god, at så skarp en konkurrent ikke ville være gunstigt for nogen af dem. I min optik er det to startere, og også nyder bedst af at være det fortrinsvist.

Melder vi os på banen, så bliver vi ikke de eneste, og vi får højst sandsynligt ikke lov til andet end at byde prisen opad(det kan jo også være fedt nok) - uanset hvad Baines måtte hælde mest til.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af repos , moderator
Mht. til wingproblematikken, så er der jo havnet et par interessante typer i overskud i Juventus, nemlig Eljero Elia og Milos Krasic. Jeg ved ikke, hvor eftertragtede de er, og hvilken pris de kan erhverves til.

Begge har vel individuelle færdigheder, som efterlyses hos de nuværende wings, som eks. fart.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0