Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Hehe, ja den undrer jeg mig sgu også over, hm.

Noget tyder på, at han ikke har set ret mange af LFC´s kampe.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af hm
Lidt skidt at årets spiller i klubben sejler, selv om vi er en havneby..

http://www.warriorfootball.com/#shop

YNWA (født Liverpool-fan) Atletico Madrid AIK Bremen Celtic Nantes Lyngby
Skrevet af DanishBhoy
mener I seriøst at Skrtel er en stabil lederfigur til forsvaret?

Tror at jeg har set Liverpool en 10-15 gange i år og der har han på ingen måde imponeret, at han går ind i taklinger med hovedet under armen gør ham vil på ingen måde til en lederfigur?

At han er blevet kåret til året spiller, siger vel mere noget om hvor galt det står til i klubben, end det siger noget om ham som spiller

men vi ser vel alle forskelligt på div spillere og det forklarer også når managerne gør nogle (i vores øjne) underlige valg
Is it cold in his shadow?
Skrevet af hm
"mener I seriøst at Skrtel er en stabil lederfigur til forsvaret?"

ET MEGA STORT JA
YNWA (født Liverpool-fan) Atletico Madrid AIK Bremen Celtic Nantes Lyngby
Skrevet af D.B.R. ©
Skrtel er vel favorit til årets spiller i klubben, så ja.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af hm
svært at se hvem der ellers bliver årets spiller.
YNWA (født Liverpool-fan) Atletico Madrid AIK Bremen Celtic Nantes Lyngby
Skrevet af twentysix
En lille afstikker, men .... Eftersigende skulle Dalglish have afleveret sin opsigelse for uger tilbage, men ejerne afslog den og fyrede i stedet Comolli... Dalglish slutter i stedet efter sæsonen - hvem bliver hans afløser? Any ideas?
you´ve got more than money and sense, my friend. you´ve got heart!
Skrevet af andib
En af de ting jeg har undret mig mest over er, at flere af jer slynger navne ud uden at have taget stilling til opstilling og det koncept, som Liverpool skal spille efter. Det er fint nok at have en masse "verdensklassespillere", men konceptet skal være på plads, før de bliver en velintegreret del af klubben. De sidste par år har vi hentet en del spillere, som ikke helt virker til at have fundet sig til rette i konceptet. Carroll er vel det bedste eksempel, selvom det ser ud til at han er ved at komme igang.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af hm
"twentysix"

der er nogen/mange rygter om at KK har smidt håndklædet...
en skam at FA fik hyret Roy....;)
YNWA (født Liverpool-fan) Atletico Madrid AIK Bremen Celtic Nantes Lyngby
Skrevet af Fribytter
Der er da ingen seriøse skriverier om, at Dalglish er fyret. Det eneste, jeg har kunnet finde, er en artikel fra The Mirror, som skriver, at Dalglish ikke bliver fyret...

@ Andib

Jeg er sådan set enig. Jeg har dog ikke givet mine spillervalg - som jeg i øvrigt tvivler på, at der er råd til - en begrundelse med på vejen, da jeg synes, det i bund og grund er lidt formålsløst at diskutere drømmescenarier... selvom jeg da har gjort mig lidt tanker om spillerne i forhold til holdet.

@ DanishBhoy

Lucas har været i rigtig god form, siden han slog Poulsen af under Roy i sidste sæson. Skrtel har vist stabilt godt forsvarsspil (dog med et par enkelte udfald), siden Dalglish tog over. Suarez har nok været mærket af racismesagen. Ihvertfald har han vist bedre form før og efter sagen. Du har dog ret i, at Aggers og Gerrards skader er et problem. Det samme er Johnsons i øvrigt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Interessant gennemgang, DanishBhoy. Jeg er enig i en del betragtninger, og andet ikke.

Cavani er en interessant figur, men med Carroll i truppen, så virker det som "unødig" luksus tænkning, når det skal være på bekostning af Carroll. Skal Carroll blive en signifikant spiller for os, så nytter ikke at have en som erstatter hans forcer. At spille så inkonstant har påvirket ham negativt, og holdets indforståelse for hvordan hans skal spilles. Og så vil du ovenikøbet smide Fletcher ind, og fjerne et element som Suarez. Det forstår jeg ikke. Det hele virker meget, meget ensartet, fremfor mange facetteret; basalt set vil du forvandle LFC til en slags Stoke; no nonsense fysisk trup. Kværne alle? Ja, god chance. Men meget lidt flair, og meget forudsigeligt. Men det er da et bud. Ville forstå hvis du var skeptisk omkring Lucas for år siden, da Rafa insisterede på at bruge ham i mangel af andet, men de sidste to sæsoner, har han være en af PLs bedste og mest konsistente def. midtere. Årets LFC spilller trods en halvsæson i mine øjne.

Hvis du vil hente Cavani, så giver det endnu mindre mening at smide Suarez på porten. Så hellere have 3 Uruguay spillere i truppen, som kender hinanden. Og Suarez tilbyder noget, Cavani ikke gør. Tons af flair.

Jeg er enig i dine betragtninger om ledere, og derved problemstillinger omkring Carra og Gerrard. At hente overskud i City i form af Johnson(ja med mindre det er vores egen Johnson du vil have som kant) har jeg selv tidligere skrevet, så det gælder selvfølgelig stadigvæk.

-----

Ang. Skrtl, så fatter jeg hat at der er folk, som mener han skal være leder. Ja, han har været god og rimelig konsistent de sidste to sæsoner, men han har absolut nul lederegenskaber, og er alt, alt for "psykopatisk" i sit spil, til at være styrmand. Han er en no-nonsense forsvarsspiller, og det er det. Oftest er det ham som skal dirigeres. Jeg tror ikke jeg kunne finde en dårligere leder overhovedet i XI.

----
Har hele tiden håbet på Villas-Boas. Men ville heller ikke være ulykkelig over Rafas retur. Resten rager mig for at sige det rent ud.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Thømas
Hey guys, hvad syntes i om det nye kit?

http://www.liverpoolfc.t…ers-verdict
“Winning trophies has made me put on weight.” - Rafael Benitez
Skrevet af Kongen
Ingen flammer og YNWA?
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Fribytter
Nye tider. Kommunikationschefen igennem 16 år, Ian Cotton, er også lige blevet opsagt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Nepech
Cavani er en interessant figur, men med Carroll i truppen, så virker det som "unødig" luksus tænkning, når det skal være på bekostning af Carroll. Skal Carroll blive en signifikant spiller for os, så nytter ikke at have en som erstatter hans forcer.


De to har da slet ikke samme forcer. Cavani er meget mere end en stor fyr oppe foran. Han har en utrolig teknik (se f.eks målet mod Inter i Coppaen) og de fleste af hans mål bliver scoret med hans farlige højreben (Mener kun han har scoret tre eller fire med hovedet denne sæson ud af 35 mål). Han står også for en del flotte assist

Ingen flammer og YNWA?


Der står 96 i kraven som erstatning for flammerne
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af Banksy
Kan godt lide det nye kit, dejligt simpel design, må hellere få anskaffet mig en trøje når de kan købes, vil faktisk gerne have Carroll bagpå, men nu venter jeg og ser hvad der sker med Kenny (tvivler på han går/bliver fyret, men man ved aldrig) og om det vil få nogen betydning for den store dreng inden jeg trygger på aftrækkeren.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af andib
@Fribytter

Hvis jeg kender dig ret, så har du allerede i dine overvejelser været inde over om de kunne passe ind i et ´Liverpoolkoncept´. Den var derfor heller ikke så meget henvendt til dig, men mere på pøblen, der forsøger at advokere for vi ´bare´ skal hente ´verdensklassespillere´
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Not That Duncan
I betragtning af hvor grimme trøjer man ellers kan finde rundt omkring er et misundelsesværdigt enkelt design da et udmærket alternativ.

Dog ærgerligt at de brændende kors er blevet fjernet fra logoet.
Skrevet af DanishBhoy
@BlivIkkeFanatisk

I min verden (og siger ikke at det er rigtigt) så gælder det om at få bygget et solidt fundament op før end man begynder at smide alt muligt flair på

ide´en om at kunne smide en 2-3 flair spillere ind på det nuværende Liverpool hold, og det så klikker og er med i toppen, vil ikke holde IMO

Få bygget et solidt fundament op, find de spillere som kan være bærende de næste 4-5 år og tag udgangspunkt i dem, når der så om 1-2 år (eller før hvis man er heldig) er en solid sammentømret trup, som kan bære et par flair spillere, så er det da bare at få et par af dem ind

Kan det nuværende Liverpool hold holde til det? Ikke i min verden

Det gælder om at få sadlet om, få gjort holdet solidt, så det i første omgang ikke taber de "nemme" kampe og som udgangspunkt går efter at få (et) point med hjem fra de svære udekampe

Måden at gøre det på er IMO at få lavet et maskinrum på midtbanen, få De Jong ind fra ManC og få ham og Lucas til at kværne løs. Det nytter ikke noget med Adam, Spearing eller Shelvey derinde. Der skal være kvalitet som man kan stole på.

Det giver en fri plads på holdet, Gerrard må vel stå forrest til den, men han kan jo også sættes ud på højrefløj som så søger ind i banen. Det kræver så at have en højreback med betydelig hurtighed og som kan lave indlæg på et ok niveau - er det Kelly? eller betyder det at han ryger ud af startopstillingen? Det koster også noget hurtighed, men giver også plads til Suarez som den frie mand mellem midtbane og angreb. Fordele og ulemper!

Mente nu Liverpool´s egen Johnson - mest af alt for ikke at lave den store udrensning, og så er ManC´s Johnson venstrebenet - og det vil igen kræve en "Dani Alves/Maicon" type på højreback, det vil kunne lave løbet uden om Johnson og agere fløj. Plus Glen har faktisk gjort det ganske godt som højre midtbane i de kampe jeg har set ham der. Men fløjene er jo afgjort der hvor flair spillere kan komme ind, når først holdet fungere som en enhed, men det er ikke der hvor der IMO skal sættes ind i sommeren transfervindue

Ledertype til forsvaret, midtbanen og gerne angrebet, det må være første prioteterne IMO, og det er der hvor jeg siger; Shawcross, De Jong og Cavani

Jeg ved ikke om Cavani er uopnåelig med Liverpool budget, men han er en spiller som der igennem noget tid af og til bliver sat i forbindelse med klubben i medierne

---

@Fribytter

Jeg siger heller ikke at han skal smides på porten (har ham jo også i min start 11´er). Siger bare at det er endnu et spørgsmål i truppen, er han der hvor man kan regne med ham på den lange bane? og hvor hurtigt kan han kome der igen efter hans skade, hvis han kan komme derop igen
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Lynild
En af de ting jeg har undret mig mest over er, at flere af jer slynger navne ud uden at have taget stilling til opstilling og det koncept, som Liverpool skal spille efter. Det er fint nok at have en masse "verdensklassespillere", men konceptet skal være på plads, før de bliver en velintegreret del af klubben. De sidste par år har vi hentet en del spillere, som ikke helt virker til at have fundet sig til rette i konceptet. Carroll er vel det bedste eksempel, selvom det ser ud til at han er ved at komme igang.


Er det særligt koncept andet end pass and move? De spillere jeg foreslår er vurderet udfra den nuværende trup og dens mangler. Bredde til back og angreb, etablerede spillere til midtbane og kant. Så har jeg selvfølgelig nævnt et par drømme-signings, men de er urealistiske på nuværende tidspunkt.
annonce
0