Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Heldigvis vil Sawshambton spille fodbold, så måske kan vi stå lidt dybere og få mere plads at spille på og ikke få Rhys Williams (Philips skal ikke spille hvis det står til mig) og løbe men bruge ham son spilbryder.

Og ja, endnu et point i bogen og endnu et cleansheet, videre. Det er dog værd at bemærke, at selv efter to målløse kampe har ingen konkurrenter hentet synderligt ind på flest mål scoret :D
Skrevet af D.B.R. ©
Man kan nå at hente en ind inden Unitedkampen

Jo jo, men gør man nu også det.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af D.B.R. ©
Klopp sagde faktisk noget klogt efter Palace kampen, det gør han faktisk ofte, men lige efter den kamp fik han med et smil på læberne sagt følgende:

"Jeg vil faktisk hellere vinde 7 kampe med 1-0, end vinde en kamp med 7-0".

Et par af målene fra den kamp kunne vi godt have brugt mod WBA og i dag.

Ved godt det ikke sådan lige kan lade sig gøre, men Klopp har jo fået ret hidtil.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Sule12
Med Thiago tilbage, så er der ligefør at jeg gerne ser Hendo eller Gini tage pladsen ved siden af Fabinho.
Skrevet af Lynild
Sule12,

Det ER jo det jeg siger! :)

Og skal vi være positive, så er der jo rigeligt chancer i dag, trods den tungeste midtbane siden Charlie Adams spillede. Jeg er stadig ude i, at Klopp skulle have gået til kampen (og WBA) mere offensivt, men chancerne er der i dag, også fra Salah der var helt væk forleden.
Skrevet af Lynild
Mht. til at købe en CB ind, så kan Klopp vel for fanden se, at der er et problem?!

Højre forsvarsside er konstant presset, hvis ikke Matip spiller (og det gør han retvist ikke ret længe af gangen), og både Trent, Hendo og Gini kan ikke skabe overtalssituationer når de skal dække af for Williams/Philips.

Desuden mangler Fabinho til at bryde spillet længere oppe på banen. Heldigvis har Gini været et monster, og Jones har spillet en række gode kampe (der nu følges af nogle mindre gode), så savnet virker ikke så stort, men det er tydeligt i dag, at Milner ikke dækker samme område, hvilket gør at Hendo og Jones ikke kan træde frem.

Gini var savnet (i dag), men fik et tiltrængt hvil. Og med Thiago tilbage kan vi måske se spillet blive flyttet frem igen. Han er en anden type 6´er (end Fabinho), men har en tydelig tilstedeværelse og går ind og vinder de fucking dueller som om han ikke havde været ude efter andet end en hotdog. Plus han kan slå diagonalbolde som VVD, hvilket i den grad har manglet.

Det handler om at stabilisere det forsvar hurtigt, så holdet kan komme op i omdrejninger igen, og få alle offensive strenge at spille på. Og det er ikke hvem som helst der kan gå ind i et januar-vindue og gøre det. Så spørgsmålet for mig er nok mere om der er nogen CB Klopp vil have på markedet, og selvfølgelig om klubben vil spendere. Og er kassen lukket, jamen fair nok. Så bliver det bare et ligeså langt forår.
Skrevet af AHUJ
Så spørgsmålet for mig er nok mere om der er nogen CB Klopp vil have på markedet, og selvfølgelig om klubben vil spendere. Og er kassen lukket, jamen fair nok. Så bliver det bare et ligeså langt forår.

I tilfælde af at midlerne ikke er der til at købe ind, må der være mulighed for en lejeaftale et sted. Evt. en veteran der ikke spiller meget i sin klub, tænker noget hen mod Umtiti i Barcelona, Ranocchia i Inter eller Musacchio i Milan kan være muligheder.
YNWA
Skrevet af Sule12
Jeg tænker, at Klopp støver Caulker af og lader ham optræde på CB og ikke blot som targetman denne gang.
Skrevet af vincevega
Bare lige hurtigt et spørgsmål fra sidelinien:
Er Alaba ikke fuldkommen skræddersyet til midterforsvarsproblematikken?

Er der rygter om ham?
Skrevet af andib
Jo hvis han VILLE spille i midterforsvaret og ikke skulle have noget der mindre om den højeste løn i klubben.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Gshock
Bare lige hurtigt et spørgsmål fra sidelinien:
Er Alaba ikke fuldkommen skræddersyet til midterforsvarsproblematikken?

Er der rygter om ham?

Han skulle vel bare have samme aftale som Thiago har fået. Udfordringen er at vi skal bruge en nu og her, og Alaba skal købes fri hvis han skal tiltræde nu. Så det sker nok ikke.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af YNWA"96"
Tror ikke rigtig på Alaba. Tror man kigger på en billigere løsning. Så er jeg efterhånden noget der til, at hvis det er muligt at sælge Matip til sommer, så ville det ikke gøre mig noget. Han er pisse god, men han skadeshistorik er for voldsom, han får jo Keita til at ligne " supermand", når man kigger på mistede kampe pga skader.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Gshock
Hvis vi kan finde en lidt billig løsning som vi f.eks. gjorde med Klavan i sin tid. Så er det også fint.
Vi må se hvad FSG finder på, hvis de finder på noget.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Hasse1983
Det jeg er mest irriteret over ved VAR, er ikke de snævre offsides el tynde straffespark. Det er mere, at det nu skal bruges som en undskyldning el brok over, hvorfor man ikke får et givent straffespark.
- ja, målmanden har en smule fat i Manes ben, men så er det heller ikke være, og ærligt talt tror jeg det er lidt kludder i en panik situation.
Gider sgu ikke at vi skal lede efter situationer hvor VAR skal hjælpe os. Vi skal være gode nok til selv at klare det på almindelig vis.
Vi har rigeligt med chancer igår, og som mod WBA er det skarpheden og ikke forsvaret der er problemet på holdet.
Vi scorer ikke mål. DET er problemet. Det er ikke Nathaniel Phillips el Rhys Williams. Forsvaret holder fornuftigt stand, og Allison er klasse for os. Ingen tvivl om at Gomez/VVD ville være lækkert, men vi lukker ikke mål ind med det vi har. Giver chancer, men lukker ikke mål ind.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Spot on Hasse!
Skrevet af Gshock
Jeg kunne ikke lade være at se kampen alligevel. Den blev dog set med et øje åbent.
Det korte referat er vel at Bobby brænder som forventet og Salah ikke scorer som forventet.
Vi holdet nullet så kan man vel ikke tillade sig og brokke sig over forsvaret. Det er offensiven som svigter. Dog skal det siges at der bliver brugt ekstra mange kræfter fra midtbanen til at beskytte forsvaret.
Newcastle spillede faktisk også en god kamp, og normalt vil jeg også sige at det er en svær udebane.
Hvis vi skal sammenligne lidt hvad der foregår i andre ligaer, så har vi lavet samme point antal som f.eks. Real Madrid.
Thiago gjorde et godt indhop og Jota er på vej tilbage. Så jeg går ind i 2021 rimelig fortrøstningfulgt.

Godt nytår.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af wai41660
Ja, vi skal huske, at vi ligger nr 1, og at de andre hold jævnligt smider point. Vi skal bare have et godt resultat mod ManU.
Skrevet af "LiverBird"
0-0 er ok?
Skrevet af Sule12
Nu har jeg været med herinde i nogle år, men måske vi også bør stoppe og tænke på hvad det egentlig er vi går og brokker os over.

Holdet ligger nummer 1 ved nytår, er gået videre som 1´er i CL og der er masser af unge spillere med klasse på holdet. Truppen virker som om, at de har et stærkt sammenhold, træneren er af højeste kaliber og selv ejerne af klubben virker som fine folk, der har styr på at drive forretning.

Nogen gange ville jeg ønske, at Liverpool fans lige ville trække lidt luft ind. Går det hele ikke meget godt, trods alt? Vi skal ikke så langt tilbage for at finde en trup fyldt med middelmådige spillere, Gillett & Hicks som ejere og i det hele taget tunge skyer over Anfield. Skal vi ikke lige glæde os over, at Liverpool igen for alvor er en magtfaktor i toppen af engelsk og europæisk fodbold?
Skrevet af Hasse1983
Sule12 den får du en kæmpe opbakning på herfra. Der er mangle rutschebaner herinde over spillerne evner og holdets niveau. Jeg har i 2020 lært, at være meget mere rolig omkring det hele.
Det sgu egentlig meget godt i klubben trods nogle tunge skader;-)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0