Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Det er € 60 M kontant, ikke fordi prisen ikke er fair, men man skal jo have likviditeten for at lave den handel. Svært at tro på man ikke osse havde ham i tankerne i sommers, men valgte Nunez.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Tipzy
Det havde man helt sikkert. Jeg bliver sikkert også glad for Nunez, men kan bare godt lide Nkunku som type
Skrevet af Liverbyrd
Lynild.
Det har du ret i. Skrev jeg ikke at Tsimikas og Diaz passer bedre sammen?
Men ja igår var det sådan og det er fedt. Mon Robertson får en pause?
Den sætning kom til at sidde forkert da jeg klippede i teksten. Normalt synes jeg det er sådan. Men husk jeg ser kun kampe vi vinder, så jeg ser slet ikke alle i øjeblikket. Ser dem når jeg kender resultatet. :) Mit blodtryk.. :(
Fed side du kigger på - har trykket ctrl + d :) Tak.

Never alone. We walk on.
Skrevet af Khankar
Sidder og ser City kampen mod FCK. Sjovt at tænke på at Haaland og Nunez blev sammenlignet så meget i starten af sæsonen. Haaland er jo et monster, mens Nunez er et lille lam for tiden.
Skrevet af Slettet(101631231501)
Du kunne jo vende den om og sige, det er åndsvagt, at du lod dig rive med og lagde noget i de der tåbelige sammenligninger. Sådan er der jo så meget. For jeg tror, hånden på hjertet, ikke at mange Liverpool-fans sejlede med på den galej, selvom den blev forsøgt oppustet af medier og rivaler, der ikke havde travlt nok med blot at passe egen skrantende butikker.
Skrevet af Gshock
Kunne altså være fedt at se Nkunku i Liverpool. Det nok en våd drøm der aldrig går i opfyldelse
vi køber sikkert Timo Werner og så bliver han en kæmpe succes ;)
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Khankar
Hvem siger, at jeg lod mig rive med? Påpeger bare, at det er morsomt som Nunez og Haaland blev sammenlignet så heftigt, når virkeligheden fuldstændig er en anden i dag, hvor der er kæmpe forskel på deres præstationer.
Skrevet af Paz
Vi er åbenbart nogen der godt kan lide at gentage os selv, sådan lidt i skyggen af hinanden, så lad mig endelig lige nævne igen, at jeg intet odiøst kan se i at sammenligne Haaland og Darwin. Det er jo trods alt to spillere, der minder utrolig meget om hinanden, på rigtig mange parametre - men det er selvfølgelig nemt at ignorere, nu når den ene starter som en drøm og den anden lidt som et mareridt.

Ser man på Haalands mål, er der vel kun et par stykker eller tre, der er decideret verdensklasse. Resten er mere eller mindre blevet serveret på et sølvfad, en god portion af dem såkaldte tap-ins. Så de har altså fået deres 9´er, City, ham der skal afslutte deres angreb. Manden har målnæse, det kan man ikke komme udenom. Han har god placeringsevne og bevæger sig godt.
Det er ikke sikkert at det er sandsynligt, at Darwin nogensinde kommer til at bombe mål ind på samme måde som Haaland gør lige nu, men jeg har altså stadigvæk ikke afskrevet ham som en +20 målscorer. Tiden vil vise om han kan udvikle en tilstrækkelig stor koldblodighed foran mål. Positivt er det jo at han faktisk kommer frem til chancerne. Og som vi har set med Salah, der jo konsekvent er landet på +20 i sin tid i Liverpool, så kan det faktisk godt lade sig gøre, selvom der også er perioder, hvor der bliver brændt meget.
Skrevet af BryanFury
Du kunne jo vende den om og sige, det er åndsvagt, at du lod dig rive med og lagde noget i de der tåbelige sammenligninger. Sådan er der jo så meget. For jeg tror, hånden på hjertet, ikke at mange Liverpool-fans sejlede med på den galej, selvom den blev forsøgt oppustet af medier og rivaler, der ikke havde travlt nok med blot at passe egen skrantende butikker.Var det ikke lige præcis DIG der havde så travlt med at skulle sammenligne deres opvækst? Noget med den ene var forkælet og den anden samlede flasker…
Skrevet af Paz
Man kunne godt få det indtryk, at der er nogen der har meget travlt med at fortrænge et eller andet.
Skrevet af Hasse1983
Man kommer ikke udenom, at Haaland kan finde ud af at lave mål.

Han gjorde det i Salzburg!
19/20 BL: 14 kampe - 16 mål
19/20 CL: 6 kampe - 8 mål

Han gjorde det i Dortmund:
19/20 BL: 15 kampe - 12 mål
19/20 CL: 2 kampe - 2 mål
20/21 BL: 28 kampe - 27 mål!
20/21 CL: 8 kampe - 10 mål
21/22: BL: 24 kampe - 22 mål
21/22: CL: 3 kampe - 3 mål

Manchester City:
22/23 PL: 8 kampe - 14 mål
22/23 CL: 3 kampe - 5 mål

Det er både i en, “nem” liga, men også to af de stærkeste ligaer i verden.
Han er på sit eget niveau, måske med Lewandowski.

Det er et vildt kort City har fået på hånden, og kan meget vel blive det afgørende kort, som de har manglet i flere år. HAN er nok den eneste spiller jeg er decideret misundelig på fra en anden klub.Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Thiago er vidst skadet igen……
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af 2-0sværføring
Ja, og vand løber nedad og Haaland scorer mål...

Seriøst? Hvor ser du det, står der noget om alvorligheden?
YNWA
Skrevet af Bobbymo05
Haaland og Nunez kan aldrig sammenlignes. Haaland har været verdensklasse lige siden tiden i Salzburg, hvor han brød igennem på den internationale scene med et latterligt antal mål i den østrigske liga, men så sandelig også i Champions League med otte mål i seks kampe for Salzburg bl.a. mod Liverpool. 28 mål i 22 kampe scorede han for Salzburg på en halv sæson, hvilket gav ham et skifte til Dortmund, som både niveau- og ligamæssigt er et par skridt op, men Gud hjælpe mig, om ikke han holdt et ligeså vanvittigt målsnit med hele 86 mål i 89 kampe for Dortmund.
At han nu har taget endnu et skridt op til den absolut øverste hylde og krydret det med 19 mål i 12 kampe for City indtil videre, det er så godt, at det virker skørt.
Derudover 21 mål i 23 landskampe for Norge, kan ikke lige komme på nogen i verdensfodbold, som har et bedre målsnit for landsholdet, end ikke Messi og Ronaldo.

-Haaland er i mine øjne det største wonderkid siden den fede Ronaldo. Han har alle forudsætninger for at stikke samtlige målrekorder i international fodbold, og så har han bare alle spidskompetencerne for at være den perfekte angriber. Hurtighed, god i luften, fysisk stærk som et monster, skarpe afslutninger og noget af den bedste placeringsevne i feltet overhovedet.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Enig i at Darwin spillede en godkendt kamp. Jeg synes egentlig også, hans afslutninger var udmærkede. Det var jo ikke sådan, at han fik serveret boldene på et sølvfad. Der var stadig meget arbejde, der skulle gøres færdigt. Generelt er vi ikke gode til at spille os frem til store målchancer pt. Får Darwin dem, er jeg sikker på, han nok skal putte de fleste i rusen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, Darwin kom til en del afslutninger, og endda også indenfor målrammen, men desværre stod McGregor en god kamp, kombineret med at langt de fleste afslutninger også var mere eller mindre lige på ham.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Og der er stadig intet nyt om, hvorfor Arthur ikke var med i kamptruppen. Han trænede med mandag.
Skrevet af Paz
Hurtighed, god i luften, fysisk stærk som et monster, skarpe afslutninger og noget af den bedste placeringsevne i feltet overhovedet.


Den væsentligste forskel i forhold til Darwin er vel ´de skarpe afslutninger´. Det er måske også den vigtigste kategori, men ikke desto mindre værd at holde det i mente at Darwin på alle andre parametre er temmelig sammenlignelig. Han scorede trods alt også 33 mål sidste sæson, så han ved jo godt hvor målet står. Og igen, se de mål Haaland scorer. Jeg vover gerne den påstand, at Darwin havde scoret på minimum 80% af de chancer og det er nok lavt sat. Det kan godt være at Darwin er en anelse mere rå og uslebet, men potentialet er bestemt sammenligneligt og derfor har klubben jo også måtte punge ud.

Der er ikke nogen garanti og jeg har da også haft min skepsis. Mest fordi jeg ikke synes han virkede stærk nok teknisk. Men når jeg kigger på Haaland, er han jo heller ikke nogen teknisk spiller - se bare hvor få berøringer han har i løbet af en kamp - så det giver mig alligevel lidt forhåbninger.
Skrevet af Paz
Jeg synes måske også, at vi er lige hurtige nok til at glemme at Darwin jo faktisk fik en fin start på sæsonen. Først mod City i Community Shield, hvor han scorer og får straffe og siden i premieren mod Fulham, hvor han scorer og lægger op. I kamp to dummer han sig så og siden har vi jo ikke rigtig set til ham. Det har i hvert fald været meget sporadisk, hvad han har fået af spilletid.

Bevares, jeg var også selv nervøs for hvordan han ville reagere oven på det, men synes nu det har været fint, det vi har set til ham indtil videre. Han mangler selvfølgelig bare lige at komme i gang med scoringen igen.
Skrevet af Gshock
Manchester City:
22/23 PL: 8 kampe - 14 mål
22/23 CL: 3 kampe - 5 mål
sindsyge tal.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
annonce
0