Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Savner nogle modige folketingsmedlemmer herhjemme der tør drage lignende paralleler 😂
Skrevet af YNWA"96"
Det er allerede “en klassiker” :)


FSG invited offers to buy the club outright last month, but it is understood that they now believe selling off a stake is the most likely outcome as they search for new investment. #lfc [paul joyce - times]

Boston Globe skrev jo det samme igår, så det er jo nok der man er pt, men det kan jo ændre sig igen.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af BetterThanFigo
Jeg kan virkeligt godt lide Jota, det er en skam med alle de skader. Foretrækker at give ham chancen et år endnu, og hvis han bliver ved med at gå i stykker, skal vi nok kunne finde nogen ala Gakpo på det tidspunkt. Jota er trods alt på et væsentligt højere niveau IMO. Enig i at det er de sædvanlige VM rygter.

I øvrigt synes jeg ikke at Caicedo fysisk er stærk nok til at spille DM hos os. Han er 1.78 m høj - man ville godt kunne slippe afsted med det, hvis de to andre på midtbanen var fyrtårn, men det bliver for småt med ham, Thiago og Elliott på banen samtidigt. Specielt på dødbolde kan det jo blive et kæmpe problem.
Skrevet af badazz
I øvrigt synes jeg ikke at Caicedo fysisk er stærk nok til at spille DM hos os. Han er 1.78 m høj - man ville godt kunne slippe afsted med det, hvis de to andre på midtbanen var fyrtårn, men det bliver for småt med ham, Thiago og Elliott på banen samtidigt.

N´Golo Kanté er 1,71 og han har gjort det fint for CFC de sidste mange år.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af BetterThanFigo
Jeg ville heller ikke mene det var et problem hvis han var tiltænkt en rolle bag Henderson og Gini, Henderson og Bellingham eller sådan noget. Men jeg synes ærligt det er et problem, hvis 1.78 m er det højeste på midtbanen og de to andre er Thiago og Elliott. Tror at vi for nemt bliver brudt ned når der for alvor skal kæmpes, hvis det er tilfældet. Specielt dødbolde, som vi ellers er så stærke på, tror jeg som sagt kunne blive et problem - der gør 10 cm på ens DM altså bare en forskel, også hvis du hedder Kante.

Caicedo er en vildt spændende spiller, men jeg synes ikke profilen passer ind med de andre pt. Hvis vi også får Bellingham, er jeg væsentligt mere rolig.
Skrevet af Kanmandet
Fint at Darwin også kommer hjem fra Qatar nu. Fabinho får nok heller ikke mange flere spilleminutter. Han er tydeligvis en del af B-Holdet hos Brasilien som de stillede med
i går. Tror det er The A-Team fremover hos dem igen.
Once again, Liverpool remain the only big club on the planet to consistently treat the transfer window like an inconvenience rather than an opportunity to strengthen. #FSGOUT
Skrevet af SLarsen71
Der går rygter om, at et Saudi-Qatar konsortium forhandler om at købe klubben.

Det er jeg godt nok betænkelig ved.

Skrevet af Mathews
Fint at Darwin også kommer hjem fra Qatar nu.

Heller ikke noget stort VM fra hans side, mildest talt. Jeg har stadig svært ved at forstå, at man ikke testede Napoli med et bud i den størrelsesorden for en jævnaldrende spiller, der har så mange flere facetter til sit spil. Det er selvfølgeligt ikke sikkert at De Laurentiis og Co. havde været fristet, men 750m er alligevel en pæn sum for en klub i Serie A. Nu bliver han forhåbentligt hvor han er.
Skrevet af Lynild
Det hører med til historien, at Uruguay meget nødigt ville over midterlinjen, og at Nunez’ angrebsmakkere var betragteligt udfordret på farten.

Nunez var da en af de få, der ville noget på det hold?
Skrevet af Kanmandet
Der går rygter om, at et Saudi-Qatar konsortium forhandler om at købe klubben.

Det er jeg godt nok betænkelig ved.


Visse Vasse. De tager penge med til Mbappe og Bellingham.
Once again, Liverpool remain the only big club on the planet to consistently treat the transfer window like an inconvenience rather than an opportunity to strengthen. #FSGOUT
Skrevet af Paz
Caicedo er en vildt spændende spiller, men jeg synes ikke profilen passer ind med de andre pt. Hvis vi også får Bellingham, er jeg væsentligt mere rolig.


Caicedo er næppe tiltænkt som en direkte erstatning for Fabinho. For mig at se er han lige så meget 8´er som han er 6´er. Han har mange af de samme kvaliteter som Gini har, synes jeg. Måske en blanding af Gini og Kante? Altså typemæssigt, ikke nødvendigvis samme niveau. Vi ville sagtens kunne spille med en midtbane med Fabinho, Caicedo og Thiago. I det tilfælde, ville Caicedo selvfølgelig også få som opgave at lukke hullet bag Trent, der så kan koncentrere sig mere om sine offensive opgaver.
Jeg kan dog heller ikke se det store problem i at spille med ham som den bagerste. Det kan godt være at han ikke er den højeste, men det er da også klart vigtigere at han er adræt og nærkampstærk, end at han kan vinde alle sine hovedstødsdueller. Det er ikke i hovedspillet vi har haft problemer i sæsonen og så længe vi har 2-3 af ligaens stærkeste headere i bagkæden, så er det ikke noget større problem at gå lidt på kompromis på 6´eren, hvis han til gengæld kan så meget andet.

Jeg ser ham først og fremmest som en markant styrkelse af bredden, der kan være supplement til både 6´eren og 8´eren. Senere kan han udvikle sig til en garanteret starter og potentiel PL-stjerne.
Selv uden Bellingham, giver det rigtig god mening med en tilgang af Caicedo.
Skrevet af BetterThanFigo
For mig at se er han lige så meget 8´er som han er 6´er


Så er der selvfølgelig væsentligt andre krav til ham, end hvis han er tiltænkt som 6´er. Jeg tænkte også mere konkurrence/rotation end direkte Fab erstatning, da jeg ikke køber at Fabinho pludseligt er en dårlig spiller, han er blot i en dårlig periode.

Synes bare en stor 6´er er vigtig hvis vi vil spille så langt op på banen som vi vil - for så inviterer vi til høje bolde, som 6´eren skal slåes med modstandernes største brød med. Og selvfølgelig dødbolde, men hvis han er lige så meget 8´er som 6´er, er slpper vi nok af sted med at han er lidt lavere.

Hvorfor starter Henderson i øvrigt mod Senegal? Havde håbet Sputhgate blev ved med at vælge de andre...
Skrevet af BetterThanFigo
Haha og derfor starter han så - dejligt med noget bromance mellem ham og Bellingham! Også fedt at han scorer et føringsmål i ottendedelsfinalen af et VM, selvom det selvfølgelig kan have den uønskede konsekvens at han får betydeligt flere minutter.
Skrevet af Hasse1983
Så steg Henderson fra £10M til £15M. Sælg!!!!😅
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Kanmandet
Det er også super fint at Hendo lige når at spille en enkelt sæson sammen med Bellingham i Liverpool inden kaptajnen nok stiller støvlerne på hylden.
Once again, Liverpool remain the only big club on the planet to consistently treat the transfer window like an inconvenience rather than an opportunity to strengthen. #FSGOUT
Skrevet af Paz
Lad mig bare sige det sådan: Jeg vil hellere have Kanté i topform som min 6´er end Fabinho. Det er selvfølgelig en fordel med en hovedstødsstærk 6´er, men det er ikke absolut nødvendigt og ikke en af de vigtigste kvaliteter for positionen. Det er klart vigtigere, at de to stoppere har den kvalitet. Der er en grund til at det hedder ´at spille over midtbanen´. Det har været et tydeligt problem i en del kampe, hvor vi har spillet med Gomez, at han er blevet overmatchet fysisk i luftdueller.
Skrevet af BetterThanFigo
Jeg tager så hellere Fabinho i topform end Kanté i topform, han har jo været genial i størstedelen af tiden hos os. Jeg synes klart at hovedspillet er en vigtig force at besidde på 6´eren for et hold der står så højt som vi gør. Så er hans pasningsspil jo i øvrigt også fremragende, og han har en helt fantastisk timing i sine indgreb. Jeg har set ham som en af de bedste 6´ere i verden i flere år nu, dog selvfølgelig ikke det sidste halve år.
Skrevet af Paz
Jeg har nok aldrig været Fabinhos største fan. Mest fordi han har mange, der gerne vil gøre ham til en af de bedste defensive midtbanespillere overhovedet, og der har jeg nok aldrig helt følt, at han er. Tæt på, men ikke helt. Klasse, men ikke verdensklasse. Det er nok et spørgsmål om de små nuancer. At han har en fantastisk timing i sine indgreb er nok det jeg er tættest på at være helt enig i, og eftersom det er en af de vigtigste egenskaber for en defensiv midtbanespiller, så er det selvfølgelig også med til at trække ham godt op mod stjernerne. Jeg har dog også altid synes at han er lige lovlig tung i røven, hvilket betyder han ikke er så svær at passere, når der opstår situationer, hvor modstanderen er retvendt. Og hvis han først mistimer en aktion, så er han helt væk. Jeg vil mene at adrætte spillere som Kanté og Caicedo bedre kan håndtere de udfordringer og vil også mene at Kanté i topform har haft en ret god timing i sin indgriben. Jeg er nok heller ikke helt enig i at Fabinho er decideret fremragende i sit pasningsspil. Jeg vil mene at spillere som Busquets og Rodri - Casemiro for den sags skyld - har bedre boldkontrol end Fabinho og nogle gange kan han faktisk også se lidt febrilsk ud med bolden ved fødderne. Han har nok lidt længere rækkevidde end Kanté i sit pasningsspil, men ellers synes jeg ikke det er noget der er værd at fremhæve i forhold til ham.
Skrevet af Gshock
Der går rygter om, at et Saudi-Qatar konsortium forhandler om at købe klubben.

Det er jeg godt nok betænkelig ved.

der er en afstemning inde på anfield watch, hvor man kan stemme på hvem man helst vil have som investor.
Qatar/saudi, USA investor, eller Europa investor.
79 % indtil videre har stemt på Qatar/Saudi.

FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Zacha
der er en afstemning inde på anfield watch, hvor man kan stemme på hvem man helst vil have som investor.
Qatar/saudi, USA investor, eller Europa investor.
79 % indtil videre har stemt på Qatar/Saudi.


Håber da ikke det er den generelle trend blandt fangruppen.

Hvis det bliver en sådan ejer, så kan jeg simpelthen ikke se mig selv støtte op aktivt om klubben mere. Klubben skal ikke være et stykke legetøj eller bruges til sportswashing. Så hellere at vi spiller om 3.-6. pladsen end at vi får en ejerkreds som i Man. City og Newcastle.
annonce
0