Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af rozzer
TAW sluttede af med spørgsmålet, om man for en rimelig pris ville tage The Iberian Prancher tilbage! Kostede han 15 mio pund, så tog jeg gerne chancen.
From doubters to achievers.
Skrevet af Fribytter
Klubben er sgu en stor fed joke i visse henseender.

http://liverpool.no/news…5036&zone=1
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Not That Duncan
Det her er ikke godt nyt for Ayres brevsprække.
Skrevet af AlstrupLFC
En Cavani, der angiveligt snakker med bl.a. Liverpool.
http://onside.dk/premier…-og-arsenal
Skrevet af Bosse1983
Hvis han har isoleret det til de to klubber, har han trods alt en eller anden form for integritet. Mon ikke det er det Urugayanske link, som trækker Liverpool ind i møllen. Det ville være en meget, meget anderledes Arsenal-handel. Det eneste jeg kan få det til at hænge sammen med, er at vi nærmer os en aftale med at købe os ud af Nike og får et kapital-indskud fra Adidas, som gerne vil booste en ny trøje-aftale.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af rozzer
@Fribytter

Det er vidst kun Liverpool FC, der i visse kvarterer kan trække så store overskrifter fordi en pressechef trækker sig/bliver gået. Non story!
From doubters to achievers.
Skrevet af Not That Duncan
Hvor mange agenter har Cavani egentlig?
Skrevet af Fribytter
@ Rozzer

Imø. tyder det på, at Jackie Chang rent faktisk opførte sig så dumt, som Cummings påstod, og sådan mere overordnet så mangler klubben imø. styring og erfaring på flere niveauer.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Pascal
The Reds team in full is: Reina, Wisdom, Johnson, Agger, Skrtel, Allen, Gerrard, Enrique, Suso, Sterling, Suarez. Subs: Jones, Sahin, Cole, Henderson, Coates, Carragher, Shelvey.

Pepe tilbage i buret og Downing helt ude.

Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Banksy
Smukt!
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af Acheron 3
Hvad skulle i gøre uden Suarez.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Banksy
Sterling og Suarez har jo været fabelagtige i dag.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af liverpool91
Hvad skulle i gøre uden Suarez.


Han er jo en af verdens bedste angribere, så det er vel ret naturligt, han er med i det meste. Det samme kan siges om Zlatan,Ronaldo og Messi.

Fantastisk venstre side med Johnson og Enrique. Dejligt indhop af Henderson, vilt lang hellere give ham chancen end Sahin.
Skrevet af howalt90
Bum El Pistolero som topscorer :) Pistolen skyder godt nok med skarpt i år! Selvom det ku ha været flere, åndssvagt at tænke på han før i dag var med i 71% af vores mål..
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af ScouserBoy
Super sejr i dag.
Forfærdelig første halvleg. Heldigvis gav den tidlige scoring efter pausen os den fornødne ro til at levere en fornem indsats i anden halvleg.
Suarez er bare vanvittig.

Iøvrigt glimrende med pointtab til både Everton, Newcastle, Tottenham, Chelsea og United i dag.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af D.B.R. ©
@ Scouserboy

Ja, det kan sgu næsten ikke blive bedre. Herligt som resultaterne "flaskede" sig i de øvrige kampe.

Men frem for alt et herligt og overbevisende resultat af os selv.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
Fin sejr. Dog forstår jeg ikke, at Rodgers er så modvillig overfor at give Henderson og Enrique chancer. Henderson ser ud til højest at have en rolle fra bænken i PL-kampe, og Enrique skulle angiveligt også have startet på bænken igår, hvis ikke Assaidi var blevet småskadet under opvarmningen.

De to var imø. toneangivende igår. Selvfølgelig er Enrique ikke Rodgers´ idealkant, og Henderson scorer ikke ligefrem mange mål, men de er begge med til at skabe balance ved et stort løbearbejde, og så er de også ok i det opbyggende spil. Henderson varierede et par gange med lange afleveringer og ellers var hans førstegangsafleveringer som oftest præcise. Enrique excellerer ikke ligefrem i det kortepasningsspil, selvom det dog sjældent går helt galt. Tilgengæld har nogle gode ryk og har et godt blik for den dybe stikning. Jeg er overrasket over, hvor hurtigt han opfatter åbningerne på modstanderens banehalvdel.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserBoy
Jeg synes sagtens man kan forsvare Rodgers´ dispositioner omkring Henderson og Enrique. Imø, synes jeg ingen af dem har været i nærheden af at levere det man kunne forvente af dem i deres tid i Liverpool.
Enrique gjorde det fornuftigt i den første havldel af sidste sæson, inden han blev skadet. Efter det har han i mine øjne været decideret ringe i størstedelen af de spilleminutter han har fået siden. Som jeg har skrevet tidligere, synes jeg han ret store mangler defensivt, hvilket også er kommet direkte til udtryk ved bl.a. mål til modstanderen pga. ham.
Overordnet set er jeg ikke fan af Enrique, der skal trods alt mere end to gode kampe til at jeg igen bliver overbevist om at han har kvaliteten på længere sigt.
Når det så er sagt, er jeg selvfølgelig glad for at han har gjort det fremragende de seneste to kampe. Men det har jo så også været i en lidt anderledes rolle end den venstreback som han vel trods alt er tiltænkt. Hvad jeg også kan glæde mig over vedrørende både Enrique og Henderson er den vilje og ærgerrighed de i øjeblikket tilfører holdet nu, hvor de ligger i periferien af holdet og virkelig har noget at kæmpe for. Det er altid lækkert at se spillere der giver sig 110%, hvilket er tilfældet med de to.
Omkring Henderson, vil jeg give dig ret i at han rent defensivt giver meget bedre balance i holdet end eksempelvis Suso gør, og det var jo også netop det Rodgers vurderede, der var behov for i går.
Men udover gårsdagens kamp, synes jeg jo ikke at Henderson på nogen måde har levet op til indkøbsprisen og han var trods alt den spiller der spillede flest minutter sidste sæson uden på nogen måde at imponere.
I går virkede det fint at have ham på banen, fordi vi spillede mod et dygtigt boldspillende hold, hvor det var nødvendigt at lægge et ordentlig pres og genpres på modstanderen, hvilket han bidrog rigtig godt til i forhold til Suso, der ikke på samme måde formåede at lægge det samme pres. Desværre. For Suso bidrager til gengæld med meget mere kreativitet end Henderson normalt gør.
På baggrund af gårsdagens kamp, ville det være fair nok at starte med Henderson igen i næste weekend og så lade Suso få spilletid torsdag i stedet for. Så må vi så håbe at Hendo kan levere samme fornemme indsats som tilfældet var i går.

http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Fribytter
Et forsvar af udeladelserne af Enrique og Henderson falder tilbage på Rodgers´ vurdering og analyse af Wigan. Han havde tydeligvis overvurderet holdets evne med bolden og undervurderet det balanceskabende aspekt, og det er ikke første gang, at Rodgers gør det i denne sæson. Enrique var et halvbilligt køb til et decideret hul i truppen. Enrique passer måske ikke som forsvarsspiller ideelt ind i Rodgers´ koncept, hvor der er meget lidt opbakning fra den centrale midtbane, og han er nok heller ikke Rodgers´ idealkantspiller, men han har i de seneste kampe vist, at han formår at gøre en forskel på bolden, og at han leverer et enormt (gavnligt) løbearbejde uden bold.

Henderson er 22 år. Jeg havde aldrig forventet, at Henderson i sin første sæson havde vist, hvorfor klubben betalte alle de penge. Og så spillede han jo nok så meget i sidste sæson, fordi Lucas, Gerrard og Adam var ude i lang tid med skader. At du desuden kun mener, at Henderson har spillet godt i gårsdagens kamp i hele sin LFC-tid, er jo decideret useriøst. Undtagen kampen imod Anzhi så har Hendersons præstationer i denne sæson da været acceptable, og han har spillet decideret godt imod Young Boys, Udinese og WBA (i CC).

Jeg tror dog ikke, det handler om spillernes kvaliteter udelukkende. De tjener måske mere, end de er værd i Rodgers´ øjne. Det er ikke afsindigt høje lønninger, som jeg har forstået det, men måske stadig nok til, at Rodgers kan se en ide i at hente billigere erstatninger. Derudover tror jeg, at Rodgers ikke gider andre træneres projekter, som især Henderson tydeligvis er. Det er lettere for Rodgers at sælge fejlkøbet Henderson, idet det blot understreger pointen om, at Rodgers har overtaget en smal og ubalanceret trup, og så er han også fri for at høre på, at han bortset fra et par enkelte, men meget dyre svipsere lukrere på tidligere træneres arbejde.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserBoy
Et forsvar af udeladelserne af Enrique og Henderson falder tilbage på Rodgers´ vurdering og analyse af Wigan. Han havde tydeligvis overvurderet holdets evne med bolden og undervurderet det balanceskabende aspekt, og det er ikke første gang, at Rodgers gør det i denne sæson.


Umiddelbart tror jeg ikke Rodgers ynder at tage for meget udgangspunkt i modstanderen. Specielt ikke på Anfield. Og specielt ikke på Anfield mod Wigan, som vi trods alt burde være bedre end, også med Suso inde i stedet for Henderson. Jeg synes ikke man bare kan sige at det falder tilbage på hans vurdering af Wigan. Jeg synes det er fair, at man tager udgangspunkt i det koncept man forsøger at implementere i holdet, især i en kamp mod Wigan på hjemmebane. Selvom det måske ikke har fungeret optimalt indtil videre.

Jeg ved ikke helt med Gerrard, for jeg synes virkelig heller ikke han levere det som man forventer, men måske det bare er mig? Synes han virker træt og gammel i sin nye rolle længere tilbage på banen og bare generelt. Jeg ved ikke hvordan du vil betegne Gerrard og Allens roller pt., men for mig at se bidrager de ikke med mange løb frem i banen (dybdeløb etc.). Faktisk imponerer specielt Gerrards løb mig ikke specielt. For mig at se er de ofte to holding midtbanespillere, men er ikke sikker på jeg har ret i den betragtning? Men i så fald min betragtning er korrekt, synes jeg det er påfaldende at vi, som du påpeger, nogle gange ser utrolig sårbare ud på kontrastød, men det falder i højere grad tilbage på organisationen af de to inde midt på (Gerrrad og Allen) eller kvaliteten af deres arbejde og ikke manglen på endnu en holding midfielder (Henderson). Vi burde kunne klare os med de to. Jeg vil lige understrege, at jeg ved godt de (Allen, Gerrard) er en stor del af vores opbyggende spil, men som allerede nævnt synes jeg ikke de tager mange risikable løb ind i feltet eller dybdeløb for den sags skyld, hvorved vi på den måde kunne tænkes at komme i ubalance.

Må indrømme at jeg havde forventet mere af Henderson, selvom han kun er 22. Dog ser jeg stadig en mulighed for at stadigvæk kan nå at slå til. Men jeg kan såmænd godt forstå at Rodgers ikke har været voldsomt imponeret af ham indtil videre. Så godt har han heller ikke gjort det i de Euro League kampe i forhold til hvad jeg i perioder har set fra Shelvey (der dog ikke har imponeret på det sidste), Suso og til dels Sahin. Konkurrencen er stor og det lider Henderson naturligvis under. På baggrund af gårsdagens kamp kan man jo så udlede at han trods alt er kommet tættere på holdet, hvilket jeg på baggrund af hans indsats også synes er helt fair.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
annonce
0