Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AlstrupLFC
http://onside.dk/premier…urs-stjerne

Vertonghen til Liverpool? hmmm..
Skrevet af jomic...
... og Ashley Cole.

Ellers tak.
Skrevet af Tjasper
Arh, lad os nu lige... Handler med direkte konkurrenter er som udgangspunkt ret tvivlsomme, og især når det drejer sig om etablerede nøglespillere. En sådan handel vil i i hvert fald også betyde Agger exit, men ser ikke nogen grund til at gå ud og bruge vanvittige store summer på centrale forsvarsspillere. Godt nok har vi lukket mange mål ind, men vi har i forvejen 4 yderst kvalificerede spiller til den position, så det skal nok blive bedre. Kontinuitet ville måske hjælpe en hel del.
Og så er det jo i den forbindelse vigtigt at huske på at det hele holdet der er ansvarlig for at lukke mål ind og ikke KUN er det centrale forsvars ansvar.

Det er nok den eneste position jeg forventer at vi ikke handler ind til i sommerens transfervindue! Medmindre Agger ryger.
Skrevet af AlstrupLFC
Et er at være realistisk, noget andet er at snakke løs omkring alle de transferspekulationer, der nu er :-)
Skrevet af D.B.R. ©
Følelsen af at være ovenpå bliver sgu bare endnu bedre, når man læser United-folkenes skriblerier om deres chancer for top fire.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af jomic...
Den endeløse opstilling af scenarier for hvordan det kan lade sig gøre, burde de fleste herinde kunne nikke genkendende til. Den matematiske mulighed er til stede, vores kampprogrammer er tæt på at være ens - med en lille fordel til United. Der dog stadig, som minimum, har en kamp mod Olympiakos.

Jeg tror hullet er blevet for stort for United og top 4, også selvom vi skulle tabe på Old Trafford.

Spørgsmålet er vel nærmere, med henblik på 4. pladsen, hvordan Arsenal klarer sig igennem den næste måneds helvede de har i vente. De har FA-cup mod Everton, CHL i Munchen, Spurs ude, Chelsea ude, City hjemme og Everton ude. Det er sgu en hård omgang.
Skrevet af D.B.R. ©
Det er ikke fordi jeg føler mig sikker på noget som helst endnu, da vi jo ikke ligefrem kun har nemme kampe tilbage, men lyst ser det ud.

Gunners er nok det hold af top fire, der vakler mest, og med det program de har den næste tid, ser det sgu svært ud for dem.

Vi må holde fokus på en kamp af gangen, hvilket også er hvad Rodgers melding lyder på, og så ellers tage det som det kommer.

En plads i top fire er livsnødvendig.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Tjasper
Er der nogen er ved hvor eller hvordan man kan gense Southampton-kampen?
Skrevet af JohnnyDrama
jeg hentede den fra en havn hvor mange pirater er. et virtuelt sted.
det burde kunne lykkedes for dig.

Pirater i havn.
YNWA
Skrevet af Tjasper
Der burde være andre muligheder?

Ellers tak for buddet Johnny ;-)
Skrevet af howalt90
Mon der er så mange andre muligheder? Medmindre dj kan nøjes med en detaljeret highlight video tvivler jeg på du finder andet.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Hexx
Reddit er et udmærket sted, at finde disse ting. Ellers google, hvor det er nemt at finde.

Har selv set kampe, i løbet af sæsonen, som jeg missede live, og så er de i god kvalitet.

jeg hentede den fra en havn hvor mange pirater er. et virtuelt sted.
det burde kunne lykkedes for dig.

Pirater i havn.
Subtle :).
“I have learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”
Skrevet af Tjasper
Tak Hexx.

http://plbold.dk/billede…-statistik/

Nu er der ingen grund til at bryde ud eufori, men jeg synes efterhånden der er god grund til at rose Brendan Rodgers.

Jeg synes han gør det rigtig rigtig godt på vel sagtens alle de parametre han bør dømmes ud fra.

Senest skal han have stor ros for hvordan han greb en svær kamp i Southampton an, især for den taktiske ændring i startformationen samt en fin indskiftning af Sterling.
Skrevet af JohnnyDrama
Jeg mener at Rodgers havde en målsætning med 2 point pr. kamp i snit.

For at vinde ligaen mener jeg man skal være på 2,3 til 2.4 point per snit.

Denne sæson virker dog til at være mere jævnbyrdig og 2,2-2,3 point pr kamp bør være nok.

For at Liverpool kan nå dette snit skal de vinde 8 ud af 10 kampe. Tror den bliver svær. Det kræver også at de andre hold dummer sig og at man ikke dummer sig for en direkte modstandere.

Hvorom alting er ser det lyst ud og sommer tranfervinduet bliver afgørende for mange klubber. Især Manchester United og Everton (da disse har brug for overhalinger samt lejespillere).
YNWA
Skrevet af Tjasper
Nu har målsætningen jo aldrig været at vinde titlen i denne sæson.
Før sæsonen synes jeg det så svært at indfri målsætningen om en Champions League plads.
Nu er der jo et stykke vej til at den målsætning er indfriet, men indtil videre ser det jo rigtig fornuftigt ud.


Er der nogle der ved hvor man kan finde regnskabet, der er blevet fremlagt?
Skrevet af JohnnyDrama
Nårh nej, men for at vinde ligaen så er det der skal til.

Mindre kan også gøre og en direkte champions league plads og bronze vil jeg ikke kimse af.


Tænker du på det her

http://www.liverpoolfc.c…ial-results

YNWA
Skrevet af Tjasper
Ja, hvis det er den nærmeste man kommer regnskabet, så er det vel fint. Tak.
Skrevet af Tjasper
Jeg håber vi køber Lallana til sommer. Nogle vil gerne have Jan Vertonghen, så vælger jeg Adam i stedet. Han er en ekstrem spændende spiller baseret ud fra det jeg har set ham, senest spillede han en rigtig fin kamp mod os. Han er involveret i stort set alt Southamptons fremadrettede spil og er både udfordrende, kreativ og hårdtarbejdende på samme tid. Han er englænder og anfører, hvilket både er godt og skidt. Det vil sandsynligvis være med til at presse hans pris kraftigt i vejret, men det er til gengæld også nogle "kvaliteter" jeg utrolig gerne vil have tilføjet vores trup. En 26-årig englænder, der altså tager et stort ansvar fra en fremskudt position.
Der florerer ikke særlig mange rygter om ham - jeg ser i hvert fald ikke nogle. Hvordan kan det være? Samtlige engelske topklubber burde da have ham inden for deres radar imo.
Nogen der ved hvornår hans nuværende kontrakt udløber?

Er der i øvrigt nogle der kan berette noget om Colin Pascoe? Hvad er han for en fyr, hvad har han for nogle kompetencer osv.? Kender ikke meget til ham, det eneste jeg ved er vel at han er svært begejstret for shorts.
Skrevet af Jesse Pinkman
Tror ikke Lallana er et emne. Hans alder, pas, betydning for Southampton og transferrygterne omkring Luke Shaw gør, at Southampton med al sandsynlighed har råd til at sige nej, og derfor kan prisen ende på et niveau, hvor det kan blive en lidt uansvarlig handel fra klubbens side. Desuden ville han skulle affinde sig med at agere back-up.

Det skal være en lav fee evt. krydret med Assaidi/Aspas i bytte, før han bliver interessant for Liverpool.

Desuden er en ChL placering i vores egne hænder, og i det tilfælde håber jeg klubben indfrier nogle løfter, og henter en spiller fra en lidt højere hylde. At vi ikke har været med i ChL har jo været deres respons på netop dette, indtil videre.
DIAZ MIO!
Skrevet af Tjasper
Jeg er enig i at man ikke skal gå all in på Lallana, men jeg synes da man skal gøre forsøget. Måske kan man finde en fornuftig aftale, der er jo intet der er givet, selvom det i umiddelbart godt kunne ligne en dyr handel. Derfor er det nok også lidt relevant hvor lang tid der er tilbage af hans kontrakt.

Iøvrigt mener jeg ikke det er givet at han skal affinde sig med at agere back-up. Det kommer lidt an på system og det kommer selvfølgelig også an på hvorvidt en ung Coutinho bliver ved med at præstere på det nuværende høje niveau.
Hvis vi skal spille ChL vil det også være nødvendigt med en bredere trup, hvorfor det i det perspektiv også ville være en god tilføjelse.
Jeg er enig i at han ikke vil være et køb fra øverste hylde, men jeg mener også der er en vis værdi i at han er englænder. Desuden har han potentiale til at kunne udvikle sig yderligere på et mandskab med lidt bedre medspillere, er min vurdering. Han er desuden heller ikke nogen dårlig presspiller.
annonce
0