Du svarer på indlægget:
Nej, nok ikke her i tråden. Men der er jo også en lidt anden ventilation på et åbent fodboldforum - når fans vel og mærke kan tåle input "udefra" - end på et lukket klubforum. Mit indtryk fra fanfora er, at man er mere tilbøjelige til dels at at slå det hen som uheld og en del af indkøringen af konceptet og dels at kritisere spillerne fremfor Rodgers.

Man kan også anskue det på en anden måde. Rodgers har formået at skabe et højt offensivt topniveau og et bekymrende lavt defensivt bundniveau. Når defensive spillere har en dårlig kamp, så spiller de helt utrolig dårligt under Rodgers.

Jeg forstår i øvrigt ikke helt den der med, at truppen mangler rutine i forhold til sidste sæson. Bellamy kunne nok have gjort en forskel, men Carra og Kuyt var jo utroligt dårligt spillende i sidste sæson, og Maxi var da en habil indskiftningsspiller, men alt tydede på, at han mentalt var smuttet til Argentina. Jeg kan ikke forestille mig, at det var ham, der gik forrest i modgang og fik folk på tæerne til træning. Truppen mangler rutine og ledere, der vil og kan tage ansvar, men det gjorde truppen også i sidste sæson.
0