Du svarer på indlægget:
Nu er det jo heller ikke fordi vi har et ungt og urutineret hold af Aston Villa´ske dimensioner. I forhold til sidste år, så er alle de nuværende folk der også rendte rundt i klubben dengang jo også blevet et års erfaring rigere. Fra hvad der pt. må betragtes som stærkeste opstilling, er det vel kun Sturridge, Downing og Henderson, der kan siges at mangle noget rutine på øverste niveau.

At der mangler ledere er mere plausibelt. Det virker dog som om Suarez træder mere og mere i karakter, og hvis han ellers kan holde sin egen næse og fortænder ude af kontroversielle begivenheder, bør han have en del at give på den front. Agger burde være det og er det måske også, og det bliver interessant at se, hvorvidt han kan tage mere ansvar, når Carra stopper. I hans tilfælde vil det dog også hjælpe, hvis der kom lidt mere styr på forsvarsspillet generelt. Om det så skal komme af tilvænning eller ændring af konceptet fra Rodgers´ side, er dog en anden (on-going) diskussion.

Man kan jo også bare prøve at købe sig til en ny lederskikkelse eller to til sommer, men det er en svær parameter at skulle bedømme og handle ud fra, især hvis man ikke kan tiltrække profiler med markant erfaring fra store klubber. Det var vel de færreste, der havde forestillet sig at en ukendt finne fra et hollandsk midterhold skulle udvikle sig til at blive en af klubbens største ledere i nyere tid.
0