Du svarer på indlægget:
Nu siger jeg heller ikke at Suso som udgagnspunkt skal være en fast starter. Hans udgangspunkt skal være breddespiller og så kan han jo hvis hans præstationer tillader det arbejde sig ind på holdet.

Jeg ved ikke hvad Suso trækker i løn, men umiddelbart vil jeg ikke tro han vil være nogen vanvittig dyr løsning som breddespiller. Men det skal selvfølgelig også være attraktivt for ham, så derfor skal han naturligvis have en fair chance for at få spilletid. Dels som indskifter, men måske også med kampe fra start i cup-tuneringerne og måske enkelte PrL-kampe fra start alt efter hvordan han gør det til træning, som indskifter osv..

Lallana(?), Henderson, Emre Can, Coutinho, Sterling, Lucas, Allen og Ibe vil nok være dem han primært skal kæmpe om en startplads med. Og det er så 3 af gangen, der kan starte af dem. Måske henter vi yderligere en konkurrent. Hvis vi stiller det sådan op, kan jeg godt se at Suso måske vil være overflødig og det er så en vurdering man bliver nødt til tage.
Nu har jeg lidt en "forkærlighed" for typer som Suso og derfor håber jeg han får chancen for at vise sit værd.

Selvfølgelig er det værd at overveje tilbud. Men det kommer så også an på hvor meget køber er villig til at betale, selvfølgelig.

"Og klubben har nærmest en overflod of den der lille tekniske offensivtype i kulisserne, og der er intet særskilt iøjenfaldende, der peger på, at Suso bliver den næste, der får gennembrud, den ligger nok mere til Ibe."

Det har du såmænd helt ret i. Jeg håber bare på at se så mange akademispillere som muligt slå igennem. Og Suso må selvfølgelig gerne være én af dem.
0