Du svarer på indlægget:
Det var lidt af et chok, da Borrell blev fyret, og der var ingen forklaringer fremme om hvorfor, og der er ikke blevet hentet en erstatning siden. Der gik rygter om, at Borrell blev smidt på porten, fordi han dengang var i samtaler med Man. City, men jeg har ikke læst noget siden, der har bekræftet det. Det er dog garanteret Borrell, der har anbefalet de to trænere til Man. City. Forhåbentlig kan LFC få fat i fuldgode erstatninger, men problemet er nok ikke så meget, at LFC har mistet to gode ungdomstrænere, men nok nærmere at Man. City er ved at få opbygget en imponerende sportslig struktur med fremragende faciliteter, som vil virke overbevisende på de fleste unge spillere, og LFC kæmper jo med Manchester-klubberne om mange af de samme britiske talenter.

Segura forlod i sin tid klubben, fordi han før træneransættelsen var blevet stillet en forfremmelse af en art i sigte, men da Rodgers ikke ønskede at arbejde sammen med en sportsdirektør og den slags, så var det lidt svært at tilbyde Segura en forfremmelse. McParland blev fyret samtidig med Borrell.

Ingen af de tre er blevet erstattet endnu.

Rodgers og Inglethorpe er vist de vigtigste skikkelser pt. på trænersiden, og så er der komiteen, som jo består af en del tidligere Man. City-folk.
0