Du svarer på indlægget:
Ja, det ved jeg ikke. Jeg tror nu nok det skulle være muligt at komme foran Teixeira og Alberto. Alberto har været alt andet end imponerende og står vel også til at blive solgt eller lejet ud. Teixeira er måske nok spændende, men mit kendskab er dog ret begejstret. Var det en enkelt kamp han fik som indskifter i Fulham eller sådan noget? Jeg har ikke rigtig set ham spille for reserveholdet.. Måske han også skal lejes ud?

Jeg ved ikke hvad Suso præcis fisker efter af garantier. Det er selvfølgelig udelukket at han får lovning på at være foran i køen i forhold til Coutinho og det tvivler jeg da også på er at et ultimatum lig det, han kunne finde på at stille.
Jeg tror såmænd ikke den 20-årige Suso vil komme og kræve at han skal være foran en hel masse i køen, men nærmere ønsker en garanti om at han kan konkurrere med de andre på lige fod henover sommeren og tilkendegivelsen fra Rodgers om at han ikke har afskrevet Suso, men tror på hans kvaliteter.

Så er spørgsmålet selvfølgelig hvad Porto og andre vil diske op med. Hvis de kan tilbyde noget der er mere lukrativt end det, så er der ikke så meget at gøre. Man kan selvfølgelig ikke love Suso nogen form for forlomme i forhold til nogle af de etablerede spillere fra sidste sæson.
0