Du svarer på indlægget:
Det overrasker mig dog meget at Klopp i mange kampe hellere vil spille med to vikarer i midterforsvaret fremfor Rhys Williams, Billy Koumetio eller Nat Phillips. Klopp plejer at tro på unge spillere. Hvis jeg var dem ville jeg bede om en transfer.

Godt så. Lad os antage, de beder om en transfer. Phillips: "Hej Jürgen, jeg forstår ikke, du ikke vil bruge mig. Jeg har erfaring fra 2. Bundesliga, spillede fint mod West Ham på hjemmebane og smed kun 12 bolde ud over sidelinjen mod Newcastle og blev overløbet et par gange af Callum Wilson." - "Det er fint, Nat, mon ikke vi kan finde en klub i bunden af Championship til dig?"

Rhys Williams "Hej Jürgen, selvom jeg var banens dårligste mod u18-holdet fra Aston Villa, så mener jeg, at jeg skal starte inde mod Manchester United. Jeg kan nok holde Rashford og Fernandes fra fadet, selvom en 17-årig debutant ondulerede mig i forrige uge." - "Ok, Rhys, afsted til 6. bedste række med dig igen."

Billy "Hej Jürgen, jeg er lige fyldt 18. Det må forhelvede da snart være min tur til at få chancen". - "Hej Billy, du kan lige starte med ikke at ligne et sæt kegler mod Origi og Minamino til træning."

Pointen er, at disse unge spillere får/har fået rigeligt med chancer til at vise, at de skal satses på. Jeg forstår med andre ord slet ikke din kritik.

Noget andet er - er der nogen, der ved, hvor meget større Uniteds lønbudget er ift. Liverpools? Jeg er med på, at Thiago, Mane, Salah, Alisson, Van Dijk m.fl. tjener kassen, men De Gea, Maguire, Fernandes, Martial og Rashford må også tjene skejser? Jeg har bare indtryk af, at man ikke er stærkere besat i fx midterforsvaret i Liverpool, fordi man har et stramt lønbudget, som strækkes af de førnævnte spillere. Vi kan kritisere fx Uniteds spillertrup nok så meget, men de har jo trods alt Maguire, Lindelöf, Bailly, Rojo, Tuanzebe og så senest Fosu-Mensah, som dog er blevet solgt, til at dække ind i centerforsvaret. Det er alle spillere med solid erfaring fra minimum kontinuerlige forløb i championship (Tuanzebe) til landsholdsspillere, og som har CB som foretrukne position. I Liverpool havde vi i sidste sæson 4 (VD, Lovren, Matip og Joe Gomez), hvor Gomez skulle være foretrukne backup på højre back, mens Matip og Lovren skiftedes til at være skadede en måned ad gangen. I denne sæson har man så satset på, at 3 CB´er var nok, da Fabinho kunne vikariere dernede. Det var vistnok endda meningen, at Nat Phillips og Rhys Williams skulle have været lejet ud. Jeg vender tilbage til oprindelige spørgsmål: er fx Uniteds lønbudget så meget større end Liverpools?
0