Du svarer på indlægget:
Tak for svar til alle.

Ift. Trent:

Det vil da også være mærkeligt hvis vi skulle have samme budget som United. Om vi vil det eller ej så har de jo bygget på de sidste 30 år – der har vi en den grad haltet efter.
Større stadion, større sponsor indtægter, bedre resultater ….. ja, de har jo bare været bedre på alle parametre indtil Klopp kom til. Vi er på vej men mon ikke vi stadig er et godt stykke efter
rent økonomisk selvom vi selvfølgelig har nydt godt af den forholdsvise store succes de sidste par sæsoner.


Jeg kan godt følge dig. Men over de sidste 8 år har Manchester United deltaget i Champions League 4 gange (3 gange via top4, 1 gang via EL-sejr). Mig bekendt er de ikke nået længere end til første KO-runde i samme periode. I samme periode er kritikken haglet ned over klubben med dårlig stemning mellem fans og ledelse og en for klubbens størrelse pinagtigt dårlig fodbold med små udstikkere.

Liverpool har i de seneste 6 år i streg været i Champions League via top4-placeringer, deltaget i to finaler, vundet den ene, vundet et mesterskab, vundet VM for klubhold og har vel nærmeste været én stor positiv historie i samme periode. Det er i øvrigt en periode, hvor pengene er blevet større hurtigt. Jeg underkender selvfølgelig ikke at Uniteds succes særligt i 00´erne virkelig har givet konkurrenterne/Liverpool baghjul.

Anyway. Jeg synes stadig, det er kritisk, at Liverpool ikke satser på en større bredde. Vi ser udfordringerne nu. De 11 næstbedste er bare ikke særligt tæt på at presse de 11 bedste, og det skal jeg ellers love for ikke er et problem i fx Chelsea og Manchester City. Om reserverne decideret presser de bedste i United, Tottenham og Arsenal er jeg heller ikke sikker på, men det er til gengæld ikke en downgrade af dimensioner at skifte ud på disse hold.

Jeg er klar over, at LFC er uheldige med skader til midterforsvarerne, Oxlade-Chamberlain og Keita, men der skal imo andre boller på suppen til sommer. Selvfølgelig med sund respekt for økonomi. Jeg er klar over, der ikke sidder hverken oliesheiker eller oligarker bag klubben. Men nu er jeg tilbage ved diskussionen om lønbudgetter - kan det passe, at Uniteds er meget større, at man kan have habile navne som 5. og 6. valg på nogle positioner uden brok, mens Liverpool skal bruge lønbudgettet på en god start 11´er, og så håbe, at reserverne overpræsterer, når de smides for løverne? Jeg savner lidt større risikovillighed fra ejerne.
0