Du svarer på indlægget:
Jeg læste den første sætning og gav op ....... de store spillere vil spille CL. Kommer vi ikke i top 4 kan vi igen se frem til et "hav" af middelkøb og spillere fra subtoppen der ikke kan komme United, City, Chelsea, Real, Barca, Milan m.m. Måske - og jeg gentager måske - er vi heldige der findes en rigtig god spiller der altid har været Liverpool fan (hvis vi betaler ham en ugeløn på £ 150.000) som kan løfte klubben og spillet et niveau i en sæson eller to. Men CL er og vil bliver ved at nødvendig hvis vi vil med helt frem igen !


Slap lige af engang mester.
Over det sidste år har Liverpool forvandlet sig fra at være et midter-PL hold til at være der hvor de er nu. Købene har været "dyre", men udfra det udgangspunkt at Liverpool først og fremmest ikke var i ChL, og at de var under et større (generations)skifte af spillere er det egentligt ret fornuftige køb. Truppen blev skåret helt ned, og alt vores deadwood blev solgt. Derfor blev man nødt til at lave ret mange køb, og de fleste breddekøb selvfølgelig. At det ikke helt har fungeret er en blanding af at spillerne skal samspilles, lidt uskarphed og så en ordentlig portion uheld.

Husk nu, at Suarez købet og Carroll købet på papiret var to rigtigt gode køb. At Carroll så ikke har levet op til det endnu, havde ingen vidst. Men jeg tror stadig på potentialet i ham.

Som det ser ud nu har vi top-klassespillere i form af Reina, Agger, Gerrard, Suarez, Lucas, Enrique. Det er vores bedste spillere. Derudover har vi altså Johnson, Skrtel, Downing, Bellamy, Carroll, Adam, Henderson i skrevet prioritet som altså ikke er dårlige spillere, men kald dem bare breddespillere. Dem skal man også have.

Så for at vende tilbage til "der vi er nu", synes jeg vi nærmer os toppen mere og mere. Vi har nu truppen på plads, og selvom det ikke går helt acceptabelt i øjeblikket, og top4 måske løber en smule fra os (hvem havde vidst Tottenham ville klare sig så godt), så synes jeg der er bedre tider at spore hos os, end hos eksempelvis Chelsea og Arsenal.

Hvis vi givet fald ikke når top 4, så har vi i det mindste spillet en helt ny trup sammen, og det der er vores styrke til sommer er. De indkøb vi kan foretage vil derfor muligvis være fra øverste hylde. Det er en del af processen, at man køber spillere lidt for lidt, spiller dem sammen. OG når man så har dannet en enhed, kan man købe de fantastiske spillere, som tilføjer holdet lige den sidste knivspids salt som mangler.

Med mindre man selvfølgelig har midler som City. Faktum er dog, at de var igennem samme proces som Liverpool er nu, og betalte i starten overpriser for middelmådige spillere, for at samle en kampdygtig trup.

Derimod er vores akademi også rigtigt spændende, og fyldt med rigtigt talentfulde spillere!
0