Du svarer på indlægget:
Ja, ærgerligt nederlag i går. God kamp af Chelsea. Ramires er virkelig en enmandshær, og Drogba viser, han stadig har niveauet. Synes egentlig holdet spiller fint og virker til at have godt fat, og så er der de udfald, der koster dyrt.

Men det er måske en anelse overilet at sige, Downing skal sælges og pinne nederlaget på Spearing. Fair nok man er skuffet, men der er satme mange hovedløse kommentarer herinde. Træneren vælger de spillere, han mener er bedst på dagen, så svin ham i stedet for spilleren. Spearing har alligevel spillet næsten 30 kampe denne sæson, så et eller andet må han kunne?

Downing har aldrig været min drømmesigning, og jeg mente allerede i sommers, at man skulle have købt en fløj mere (og en back og angriber). Og Downing har spillet en sæson under par, bevares. Ting tager tid en gang imellem, se Carroll og Torres? Tsk sælge Downing. Der er jo ikke nogen, der skal decideret sælges. Jo Aquilani måske, men hans kvaliteter kunne godt bruges, hvis han ellers kan indfinde sig i PL.

Håber KD fortsætter oprustningen, gerne med både Moses og Jarvis og en back mere. En central midt ala Scott Parker-typen ville være lige i øjet. Sebastian Larsson står også højt på min personlige ønskeliste, men han skulle været hentet i sommers. Og hvis man skal købe amerikansk, så hent for fanden Holden i stedet for Dempsey. Ja, han har været ude, men der er mere fremtid i holden end endnu en 30-årig breddespiller.
0