Du svarer på indlægget:
Og den gamle Gerrard havde vel også banket bolden i fra kanten af feltet (Carroll lagde den vist godt til rette på et tidspunkt).

Og jeg må erklære mig enig med Rozzer. Det er ikke fordi, Spearing ikke kan ramme et acceptabelt niveau, men det bliver aldrig mere end det. Tilgengæld har han ikke fået rystet de ringe kampe af sig, og er LFC stedet, hvor Spearing skal lære den slags, når topniveauet ikke giver forhåbninger om en usleben diamant? Her giver det imø. mere mening at vente på en spiller som Henderson, der dog virker til at være købt en sæson for tidligt.

Jeg mener heller ikke, at Downing skal sælges, men holdet mangler i den grad en spiller udover Suarez, som kan udfordre, og Downing har altså aldrig været specielt god til at sætte en mand af. Overraskende nok har han dog stadig haft et godt slutprodukt, og det vidner om en masse andre kvaliteter, men det er bare ikke de kvaliteter, som holdet pt. har meget brug for. Det er gode afslutninger og gode driblinger. Og når Downing desuden lader til at have problemer med presset, så er det svært at se, at han skal være en vigtig spiller i næste sæson... Men Carrolls stigende formkurve er selvfølgelig lidt en ubekendt i den sammenhæng.

Jeg forstår ikke fascinationen af Spearing, men der er trods alt et grundlag at diskutere ud fra. Aquilani derimod har spillet så få kampe for klubben (og i PL), at det imø. stadig er et åbent spørgsmål, om han mentalt og fysisk har lagt skaderne så meget bag sig, at han ikke kan kues, og jeg har også min tvivl, om han på regulær basis vil kunne holde til 90 min. i PL-tempo. I Serie A er han vist en af de mest udskiftede spillere denne sæson. Spørgsmålet om Aquilanis PL-egnethed burde være blevet besvaret før købet af Suarez, for der manglede truppen en offensiv midt. Nu sidder Gerrard og Suarez for det meste på Aquilanis foretrukne pladser, og så kan jeg ikke se meningen i Aquilani-eksperimentet, når ugelønnen rygtes at være på over £80.000 i ugen.

Jeg er dog enig i, at der er noget at bygge videre på, og selvom truppen imø. har vist en række svagheder i denne sæson, så sad man i efteråret med fornemmelsen af, at der ikke manglede meget, førend holdet ville høste flere point, og det var ofte med Adam, Downing og Henderson på holdet.
0