Du svarer på indlægget:
Nu tror jeg ikke bare, at man skoler den nye Scott Parker. Parker har ikke været den mest talentfulde spiller i nogen af de klubber han har været i, men han har kompenseret med hårdt arbejde og det faktum, at han vil det mere end alle andre på banen. Det er ydermere tydeligt, at han nyder slaget om midtbanen, samt de fysiske dueller.
Henderson blev vel hentet, netop grundet evnerne i pasningsspillet, hvor han stod bag det meget af det opbyggende hos Sunderland. Ser man på starten af deres sæson, var det også ganske tydeligt, at de manglede det element.

For jeres del er jeg enig med Fribytter. Jeg ser dog mere sæsonen som en Rubiks terning. De fleste af siderne har til tider været samlet, men man har konstant et et par felter, som man ikke kan få på plads, uden at rode de samlede sider til også.
I angrebet har man haft problemer da Carroll ikke leverede. Det var tydeligt at man gerne ville spille med indlæg, men han fik uendeligt lidt ud af det. Downing startede fornuftigt, mens Henderson haltede en del. Carroll er vokset med opgaven omend hele holdet savner kvalitet i afslutningerne. Nu spiller Carrolll fornuftigt og indlæg fra Downing ville gøre ham endnu farligere. Som Fribytter nævner, er Downing dog ikke en udfordrer, men er god til at finde rummet i kanalerne bag back og mellem back og centerback. Det kræver dog at der kommer bolde den vej og der svigter blandt andet Henderson, hvorfor Downing får bolden for højt i banen. Det bliver således en returaflevering, et tidligt indlæg hvor ingen kommer på plads til at modtage det Carroll rager ned, eller alternativt en udfordring, som tit løber ud i sandet.

Meget ser godt ud, men der mangler noget kontinuitet og at et par kampe hvor man ser det hele klikke.
0