Du svarer på indlægget:
Jeg er enig med dem der siger at Henderson skal ligge på fysisk, og mentalt for at kunne blive en gevinst for holdet, og jeg mener oprigtig det er ærgeligt at han ikke har mere selvtillid i sit spil, fordi når jeg har set ham for Sunderland var han rigtig god både inde centralt, og på kanten med bolden i fødderne. Han er virkelig typen hvor bolden er klistret fast, og kan sagtens sætte en mand, ja han evner det i mine øjne bedre end Downing. Ikke at vi har set det, og det undrer mig meget.

Igen Henderson har i mine øjne en masse talenter man ikke kan træne i fodbold, og det gør ham stadig som en spiller jeg tror på. Han skal dog virkelig tage og udvikle sig i løbet af det næste år, så vi kan se fremskridt, for denne her sæson har været under middel.

Henderson bliver jo automatisk anonym når han hverken tager farlige løb fremad banen, eller ikke magter at gøre andet med bolden end at slå den sidelæns, og det er jo kun en spiller på holdet der skal det, og det skal være spilleren der agere bindeled mellem midtbane og forsvar, hvilket jeg ikke ser ham som.
0