Du svarer på indlægget:
Men jeg mener så ikke, at udfordringen bare består i at få pengene til at række til 3-4 habile spillere (hvilket jeg tror er en stor udfordring i sig selv), og så ellers gøre de unge spillere bedre.

FSG har ikke ret meget forstand på fodbold. Det har de selv indrømmet ved flere anledninger. Det behøver ikke i sig selv at være et problem, men når FSG ikke kan få fat i folk, der har forstand på fodbold og det at lede en fodboldklub, så er det et problem.

Ayre har vist nogle gode kommercielle resultater, men var det korrekt at forfremme ham? Det er selvfølgelig noget, som vi som fans højest kan gætte på, men jeg har min tvivl, om han har formatet.

Comolli var tydeligvis ikke den rette mand, og han blev fyret. Men hvem er den rette mand til at være DOF i LFC? Han skal have økonomisk tæft, et godt netværk, et øje for talent og samtidig en fodboldmand med visioner, så han kan definere en egentlig fodboldstrategi. Comolli lod til bare at være en god talentspejder med et godt netværk, der ikke kunne magte de andre opgaver, som en DOF også skal tage sig af.

Og så er der Dalglish og Clarke. Er de prisgivet, fordi Comolli var den egentlige hjerne bag sommerens handler? Har de overvurderet truppens kvalitet og givet Comolli et forkert indtryk?

Og til sidst er der spørgsmålet om struktur. Tager det simpelthen ikke bare tid at få etableret en velfungerende struktur og et godt netværk? Kan FSG forvente at få ansat en virkelig kompetent person som DOF, og at det hele herefter bare køre som smurt?

Og så er der stadionprojektet.
0