Du svarer på indlægget:
Det var dog en helt forfærdeligt dårlig analogi. Jeg skriver eksplicit at de tager offensive løb. Der er tale om minimale justeringer.
Man kan ikke sige jeg ikke prøvede at få dig til at forstå. Jeg må vel gøre det så enkelt så du er helt med; Agger laver lange raids, og gør det godt. Schmeichel lavede lange kast(så længe ryggen holdt), og gjorde det godt. Du skriver selv at de lange raids ikke vil være der. Derved fjernes en vigtig facet fra hans spil. Præcis som det ville være at fjerne en markant facet fra Schmeichels spil, at han ikke skulle lave lange udkast. Derfor kan han jo godt sparke langt, stå godt, præcis som Agger stadigvæk kan spille bolden rundt, placere sig godt, og forsvare fint.

Derudover bør du forstå systemet, og hvordan de andre bevægelsesmønstre er, og derved kan du nok forstå at Aggers raids ikke vil være en prioritet. Agger er mere end en boldspillende forsvarsspiller - han fører bolden op, og langt. Og jeg har beskrevet for dig hvem der skal føre bolden op i systemet.

Du har da sikkert ret i, at Carroll laver mere defensivt. Men med henblik på at hverken Liverpool eller Carroll havde succes i sidste sæson, så kan man sagtens modificere. Der er ikke tale om store ændringer, hvor man prøver at få firkanten til at passe ind i cirklen. Der spilles fortsat på Carrolls spidskompetencer, som er fysikken, hovedstødsstyrken og bevægeligheden.
Sikkert?

Nej, der spilles ikke på Carrolls spidskompetencer, når man spiller Barca systemet. Det er jo for søren en hel anden type forward, som systemet lægger op til, som er langs jorden. Og jeg kan gentage. It has been tested, and it failed. Sågar vil du fjerne hans kompetencer som en forward som tager del i spillet langt nede i banen, og hjælper forsvaret.

Det er netop derfor jeg skriver, at man kan justere systemet, så Downing spiller mere bredt.
Og det er netop blandt andet erfor jeg skrev at Barca systemet ikke er optimalt, men Villas-Boas, hvor at venstrekanten agerer wing. Amongst many other things.

Men der er jo så også alle de andre ting.
0