Du svarer på indlægget:
Lækker stat angående Faurlin, og han ser specielt spændende ud i forhold til disse spillere. Noget jeg har ledt længe efter, er sådan en stat på Lucas, er det muligt for dig at finde en lignende fra sidste sæson? Da den vil være lidt mere dækkende, end over 12 kampe :)

Dog må jeg indrømme, at jeg ikke kendte Faurlin før du begyndte at snakke om ham :p Virker som om han er relativt undervurderet.
Hovedproblemet er nok at han fik en relativt alvorlig skade omkring januar, og var derved ude resten af sæsonen.

Han fik meget berøm, og var årets spiller i QPR året før, og fortsatte gode takter i PL. Han har også offensive kvaliteter - blandt andet dybe stikninger, men det er nok ikke så brugbart, når vi spiller med Adam/Aquilani - hvis vi gør det - og jeg tænkte primært som en backup/rotationsspiller for Lucas. Derudover kom han også fra en lille klub i Argentina, så det hænger nok også sammen med dette, at han ikke er så meget på radaren.

----

Angående Rodgers og hans system, tror jeg det er for tidligt at lægge alt for meget i hvordan det kommer til at fungere. Klart nok, har han en teori om hvordan han vil spille, som han implementerede i Swansea, men det har et stykke hen af vejen også været en proces hvor han har optimeret sin taktik til spillerne, for selvfølgelig at få det optimale ud af spillerne.
Han virker som en klog mand, så man kan håbe han kiger på materialet, og tilpasser det, frem for at tilpasse materialet taktikken. Det ville være ærgerligt hvis en del spillere skal erstattes også på den bekostning.

Skal spillerne tilpasses systemet eller systemet tilpasses spillerne? En fornuftig blanding tror jeg, og det er noget som indgår i enhver succesfuld træners mindset. Han har folk omkring sig, og han har sin sunde fornuft med sig. Det burde være nok, til at få det til at lykkes.
Lige præcis. Jeg vil mene at det er systemet, der skal tilpasses spillerne. Men du kan have ret i at en blanding af de to, måske kunne virke.

Selvom jeg ikke synes at valget af ham virker logiskt, så må man jo tage godt imod ham, og give ham kredit for det han har lavet i en mindre klub. Men han har da pres på sig, fordi han skal producere mærkbare resultater stort set med det samme. Synd for ham, men that´s life, når FSG har valgt ham på dette tidspunkt.

Og så er Liverpool jo også kendt for at praktisere en eller anden form for pass´n´move. :) Jeg ser i hvert fald langt flere lyspunkter end negativer.
Ja, det gik generelt fint. Men det er jo lidt svært at sige, når alt ikke gik op i en højere enhed, og flere spillere ikke nåede det niveau man ved de har.

Men det kunne have været langt værre, og han får da selvfølgelig min støtte. Pessimist er jeg ikke omkring det.
0