Du svarer på indlægget:
Bassemand, vi taler ikke om helt at FJERNE grundlæggende elementer. Vi taler om modifikationer.

Hvis du ikke forstår den forskel er det sgu op ad bakke.
Ikke at det overrasker det mindste, men du har fuldkommen tabt tråden.

1) Jeg snakker om at taktikken ikke udnytter Aggers evner - med lange raids.
2) Du siger, jo da, "Swansea´s midterforsvarere meget i det opbyggende spil, og de tager faktisk også offensive løb. Måske ikke HELT lige så lange raids, men det er vitterligt i småtingsafdelingen"
3) Jeg fortæller dig, at det ikke er i småtingsafdelingen at hans lange raids ikke får lov, samt at det ikke er hans evner som boldspillende forsvarsspiller jeg omtaler, men hans lange raids
4) Og du lander her med modifikationer af grundlæggende elementer. Hvilket får en til at tage sig til hovedet.

----

Og der er ingen der skriver at de ligefrem skal spille som Barca. Det gjorde Swansea heller ikke. Det at spille pasningsbetonet fodbold er ikke nødvendigvis lige med at spille som Barca. Liverpool har såmænd spillet meget pasningsbetonet fodbold.
Jøsses.

1) Jeg starter med at tage udgangspunkt i hans taktik som er barcas taktik, og siger vores spillere passer bedre til Villas-boas.
2) Du spørger hvorfor.
3) Jeg forklarer dig hvorfor.
4) Du foreslår justeringer henimod Villas-Boas, når det kommer til Downing.
5) Jeg fortæller dig at Carroll ikke passer særlig optimalt til taktikken.
6) Du spørger hvorfor.
7) Jeg forklarer hvorfor.
8) Du siger, nå ja, det går nok ud over hans defensive facetter, men han passer ind alligevel, grundet hans spidskompetancer i luftrummet, samt fysisk.
9) Jeg siger ja, det går ud over hans defensive kvaliter, og det er skidt. Og siger, nej han passer ikke ind i systemet da det er anlagt passingsspil langs jorden.
10) Du siger "Der er ingen som siger de skal spille ligesom Barca, og nævner at pasningsbetonet fodbold ikke nødvendigvis er lig at spille som Barca, og LFC har spillet det samme. Alt mens du både glemmer at det er Barcas taktik han bruger, mens du har glemt alt hvad du og jeg har talt om.
11) Du nævner igen Graham, "Jeg prøver lige igen: Danny Graham...", og glemmer atter dette du selv har sagt "Han kunne bestemt bruge fødderne".

Du er direkte håbløs.
0