Du svarer på indlægget:
Under Dalglish så man til tider en midtbane, hvor rollerne var mere flydende. Det er en mulighed. En anden er at gå tilbage til en stram komponeret midtbane som under Rafa, men det tror jeg ikke, at Rodgers vil.

Det tror jeg heller ikke. Han har dog givet spillere på midten forskellige roller i forhold til modstander, uden at der dog øndrs stort på de centrales funktion.

Grunden til, at jeg er skeptisk i forhold til Carroll, er, at han indtil videre ikke har været en god presspiller, og det er noget, Rodgers vægter ligeså højt som pasningsspillet ifølge interviews.

Det er som angriber en rolle der kan løses på flere måder, hvorfor jeg ikke ville være så nervøs for den del. Graham er god til at holde i bolden, men ud over det er han lidt af en kuriøsitet. Han er ikke nogen stor pasningsspiller, med lidt over 15 i snit. Mest fordi det ikke er hans styrke. Ud over det har han slet ikke Carrolls pondus i luften og det defensive arbejde består mest i at stresse baglinjen mens han holder sig højt. Alt sammen noget Carroll kan gøre lige så godt.

Der er bestemt en masse potentiale i Rodgers´ tilgang til spillet. Jeg sidder dog lidt med fornemmelsen af, at det havde været bedst at hente Rodgers om to sæsoner i stedet for nu.

Både og. Jeg ved ikke om AVB rigtig var et alternativ og hvordan konstellationen bliver i forhold til ansvarsområder. Hvis det ikke er en managerstilling i den engelske forstand som udlyses har det nok ikke gjort feltet bredere. Hvis han får ro tror jeg det er den rigtige vej at gå. Når i nu spiller EL, er det også et godt år at starte, i forhold til erfaring i internationale kampe.

Hvis man, som nogen i tråden, ikke har set en eneste kamp med Swansea ud over dem I selv har spillet mod dem, og tror at der findes en træner derude med en taktik som tilgodeser alle spillerenes individuelle spidskompetencer, kan jeg dog godt forstå at man er skuffet.
Mon ikke man trods alt sælger kaffekrus i Nordirland nu, hvis det er en trøst.
0