Du svarer på indlægget:
Divergerende arbejdsradius, blev der sagt! ord som havde ringe mening indledningsvist, men nu har mistet enhver betydning efter at have udviklet sig til et mantra.
Jeg formoder at hvor man spiller spiller ind i Arsenal også.

For den neutrale er det ganske komisk, at disse ord kombineret med hjernevask fra Rodgers, gør at spillere fuldstændig mister evnen til at afslutte. Det især når omtalte spiller har fungeret på pladsen før, sågar under samme træner og i samme system. Rodgers har selv været med til at forme den gode Borini på Chelseas træningsbaner. Netop systemet er humlen, hvorfor man nu ser lokummet Carroll, tonse rundt for Wham, da han ikke besidder de nødvendige kvaliteter, hverken i genpres eller bevægelighed, til at fungere i Rodgers angrebskonstellation.
Må jeg lige gøre opmærksom på at både du såvel som Geddar mente at Caroll sagtens kunne spille i Rodgers´ system, i et forsøg på at modargumentere mig. Er det en slags indrømmelse, eller hvordan?

Pladsen Borini har spillet var som central angriber, noget han ikke har fået lov til så meget i LFC. Og så noget han selv har påpeget.

Hvad angår det at Rodgers køber gamle kendinge, skal det vel ses i lyset af at et helt nyt system skal implementeres. Her var han i et vist omfang bundet på hænder og fødder, hvilket på angrebsfronten gav begrænsede muligheder.
Det er vist ganske normalt at managers køber folk de kender fra tidligere klub, men mon ikke der er flere som kan spille i systemet, end folk der har spillet i Swansea?
0