Du svarer på indlægget:
Jeg mener skam stadig Carroll kan være brugbar for LFC. Med ham i truppen havde i haft flere offensive muligheder, og det er bestemt tænkeligt, at han kunne forbedre sit arbejde med fødderne betragteligt under Rodgers.
Men manageren var uenig. Kan godt lide dit fokus er flyttet til fødderne, mens det var i luften før. Men fair nok, så er det kun Bosse, som har ændret mening.

Twitter er i øvrigt ikke en kilde som sådan. Der er dog mange kilder derinde, deriblandt mange af de bedre sportsjournalister. Som alle andre steder handler det selvfølgelig om kildekritik.
Selve konceptet border ikke for fremdrivelse af kvalitet, når de sidder og følger hinanden, og selve jargonen skal appellere til dem, som har brug for noget let at gå til - og mere "har du hørt det seneste sladder?". Men selvfølgelig er der kompetente folk også. Har de dog noget væsentligt på hjertet, så sker det i form at noget der er mere dybdeborende, og det er ikke på twitter.

Det handler vel ikke kun om kildekritik. Men en vurdering om indholdets relevans samt kvalitet. Det er ikke en konstant, selv for bedre sportsjournalister.

0