Du svarer på indlægget:
Jeg formoder at hvor man spiller spiller ind i Arsenal også.

På det man kommer frem til, men i mindre grad kvaliteten af afslutninger. Poldi og Theo har været blandt vores mest effektive i år og overordnet forventes der mål fra kantangriberne. Vi har tidligere haft tradition for en del mål fra midtbanen også, nøjagtig som i havde med Gerrard. Jeg tror ikke på at en spiller tænker meget mere på de defensive forpligtigelser end han gør på om der mangler mælk i køleskabet, når først han befinder sig i en god position til at afslutte. Det især når personen, som du selv påpeger, er striker af natur. Borini har bare forvaltet mulighederne dårligt.

Må jeg lige gøre opmærksom på at både du såvel som Geddar mente at Caroll sagtens kunne spille i Rodgers´ system, i et forsøg på at modargumentere mig. Er det en slags indrømmelse, eller hvordan?

Jeg mener fortsat at Carroll ville være et aktiv i et angreb hvor én person har erfaring med Premier League og denne person typisk har været svingende når det gælder kvaliteten i afslutningerne.

Pladsen Borini har spillet var som central angriber, noget han ikke har fået lov til så meget i LFC. Og så noget han selv har påpeget.

Hvis du havde fulgt ham sidste år ville du vide at han også har ageret sideangriber, hvilket han også ved et par lejligheder gjorde under Rodgers i Swansea. Pladsen er ikke ny. At han så ikke er vant til PrL spiller nok ind, men så langt har han ikke været specielt heldig med meget af det han har foretaget sig, hverken på den ene eller den anden plads. Mon ikke Dempsey havde været den nye Graham, havde man fået fingre i ham? Han ligner mere den typiske Rodgers-center.

Det er vist ganske normalt at managers køber folk de kender fra tidligere klub, men mon ikke der er flere som kan spille i systemet, end folk der har spillet i Swansea?

Jo, givetvis, men et par af grundene er jo blevet nævnt. Især Allen var dog et omdrejningspunkt i systemet, især når det gælder at lede efter diagonalerne, så det var ganske naturligt at en talentfuld spiller som kender spillestilen blev hentet. Det gør trods alt implementeringen lettere, især når det er en så vigtig brik der er tale om. Sahin har mange af de samme kvaliteter kombineret med at han kan bruges flere steder. Han bliver sikkert også en gevinst.
Det største problem er i mine øjne ikke de spillere som er hentet, men den exodus man gennemførte inden og som har efterladt truppen ganske tynd. Flere af de som rejste ville have været brugbare alternativer, bl.a. Carroll.
0