Du svarer på indlægget:
På det man kommer frem til, men i mindre grad kvaliteten af afslutninger. Poldi og Theo har været blandt vores mest effektive i år og overordnet forventes der mål fra kantangriberne. Vi har tidligere haft tradition for en del mål fra midtbanen også, nøjagtig som i havde med Gerrard. Jeg tror ikke på at en spiller tænker meget mere på de defensive forpligtigelser end han gør på om der mangler mælk i køleskabet, når først han befinder sig i en god position til at afslutte. det især når personen, som du selv påpeger, er striker af natur. Borini har bare forvaltet mulighederne dårligt.
Jeg er da sikker på at der forventes både assists og mål fra vores kanter, men hvis du erkender at manden er striker, frem for kantspiller, og manden hovedsagligt har spillet kant i klubben, som er en forholdsvist uvant plads, og ikke har spillet kontinuerligt, så har man ikke gjort det nemmere for strikeren at opfylde sit potentiale, og derved effektivitet. Det tog også tid for f.eks Kuyt at vænne sig til at blive brugt som kant, og blev stærkt kritiseret - fordi det er noget helt andet, selvom de gerne må afslutte. Og når de kommer til afslutninger, så er det trods alt generelt via at trække ind i banen, dvs der er foregået en del løbearbejde desforinden, og vinklen er mere skæv en den typiskt er for en striker. Strikeren er striker, fordi han kan afslutte og er god til at finde huller i et centralt radius, har personen andre opgaver at varetage så påvirker det hans effektivitet, når han netop skal afslutte, fordi løbemønstre, positioneringen, opgaverne er anderledes. Man kan ikke bare placerer folk hvor man vil og så forvente at når de kommer til afslutninger så vil de være ligeså effektive, som de er i deres favoritplads, og hvor deres forcer gør sig gældende.

Lidt ligesom man ikke kunne placere Jon-Dahl som erstatning for Shearer, fremfor som hængende, og så regne med at det blev en succes.

At der ikke scores på chancer er et generelt problem i klubben. Han har haft succes centralt både i Swansea og i Roma.

Theo og Poldi spiller på vante pladser.

Jeg mener fortsat at Carroll ville være et aktiv i et angreb hvor én person har erfaring med Premier League og denne person typisk har været svingende når det gælder kvaliteten i afslutningerne.
Men nu handlede det så om Rodgers system, og der så I ingen grund til at han ikke kunne indgå, som modargument til mig, og nu snakkede du som om det var en selvfølgelighed, hvad jeg sagde.

Hvis du havde fulgt ham sidste år ville du vide at han også har ageret sideangriber, hvilket han også ved et par lejligheder gjorde under Rodgers i Swansea. Pladsen er ikke ny. At han så ikke er vant til PrL spiller nok ind, men så langt har han ikke været specielt heldig med meget af det han har foretaget sig, hverken på den ene eller den anden plads. Mon ikke Dempsey havde været den nye Graham, havde man fået fingre i ham? Han ligner mere den typiske Rodgers-center.
Jeg ved godt han også havde nogle kampe i championship på fløjen ud af de 11 han fik i alt, hvor man undervejs skiftede fra 2 angribere til meget af det vi ser i dag. I Roma i næste sæson spillede han dog centralt.

Tager man spillerens egne ord for gode vare, så siger han dette: "I´ve always played in the middle. I find things come more naturally to me there. If the ball drops in the box, I can sense how it will bounce, what a defender will do. I can read it early, it is a kind of instinct. When you play wide, you end up far away from the goal." Fabio Borini on his favourite position, 2012.

Jo, givetvis, men et par af grundene er jo blevet nævnt. Især Allen var dog et omdrejningspunkt i systemet, især når det gælder at lede efter diagonalerne, så det var ganske naturligt at en talentfuld spiller som kender spillestilen blev hentet. Det gør trods alt implementeringen lettere, især når det er en så vigtig brik der er tale om. Sahin har mange af de samme kvaliteter kombineret med at han kan bruges flere steder. Han bliver sikkert også en gevinst.
Det største problem er i mine øjne ikke de spillere som er hentet, men den exodus man gennemførte inden og som har efterladt truppen ganske tynd. Flere af de som rejste ville have været brugbare alternativer, bl.a. Carroll.
Adam stod jo for det samme, men nu snakkede du jo om angriber pladsen, hvor du mente det var snævert med udvalget. Det er jo ikke fordi Borini var specielt billig heller.

Ja, det er problematisk at ændre systemet, så man pludselig står med et hav af spillere man ikke vil bruge, fordi man er forhippet på at man absolut skal lave taktikken bestemme frem for materialet, og ikke vil lave småjusteringer med det materiale man har.

Folk som har været i klubben i flere år er jo også mærket af det, f.eks Gerrard, som elsker de høje lange afleveringer, og Barcelona trilleri, ikke er just hans kop te. Andre er selvfølgelig glade, f.eks Suarez.
0