Du svarer på indlægget:
Jeg antager at Rodgers ikke udelukkende har hentet manden på baggrund af et par håndfulde kampe i Swansea, men i lige så høj grad på baggrund af hvad han viste i Roma. Her var han ofte kantangriber, bid mærke i at angriber indgår i ordet. Det med succes.

Jeg tror gerne på at du ikke har set ham spille, hvorfor du forholder dig til mandens udtalelse. Det svarer dog lidt til at hente Theo fordi han siger han bedst kan lide at spille centralt og negligere at han primært spiller på kanten i Arsenal. Der er i så fald tale om et sølle stykke scoutingarbejde fra klubbens side.

Som kantangriber forventes det at du OGSÅ bidrager med mål, hvorfor det virker noget aparte, at påstå at manden har hovedet i defensiven allerede inden han trykker af. At du som central angriber kommer til mere centralt i banen giver sig selv, men det betyder næppe at Borini og andre ikke kan sparke i en vinkel. I så fald er det igen et sølle stykke scoutingarbejde, hvis manden kun kan afslutte frit for mål fra 11-meteren.
0