Du svarer på indlægget:
Jeg antager at Rodgers ikke udelukkende har hentet manden på baggrund af et par håndfulde kampe i Swansea, men i lige så høj grad på baggrund af hvad han viste i Roma. Her var han ofte kantangriber, bid mærke i at angriber indgår i ordet. Det med succes.
Mener du lige kaldte ham striker. Jeg formoder du ved hvad sådan en er for én. Han er hentet for at score mål, fordi det har vi haft problemer med. Du antager, og så snakker du om at fordreje? Det er dog rigtigt han også scorede mål på højrekanten i Roma kan jeg tilføje for dig. Har aldrig sagt han ikke kan spille kant, eller er ude af stand til at score fra kanten. Men at hans største force er afslutninger. Hvilket jo en striker er den spiller som skal komme til mest.

Jeg tror gerne på at du ikke har set ham spille, hvorfor du forholder dig til mandens udtalelse. Det svarer dog lidt til at hente Theo fordi han siger han bedst kan lide at spille centralt og negligere at han primært spiller på kanten i Arsenal. Der er i så fald tale om et sølle stykke scoutingarbejde fra klubbens side.
Men Borini siger han altid har spillet midt, og det føles naturligt for ham, og forklarer hvorfor - spøjst nok helt i den ånd jeg havde skrevet. Det må han vel bedst selv vide?

Troede lige du havde prøvet at argumentere for at det er ligegyldigt hvor man spiller, hvis man er afslutter. Og nu gælder det ikke længere Theo.

Som kantangriber forventes det at du OGSÅ bidrager med mål, hvorfor det virker noget aparte, at påstå at manden har hovedet i defensiven allerede inden han trykker af. At du som central angriber kommer til mere centralt i banen giver sig selv, men det betyder næppe at Borini og andre ikke kan sparke i en vinkel. I så fald er det igen et sølle stykke scoutingarbejde, hvis manden kun kan afslutte frit for mål fra 11-meteren.
Ja, det har jeg ikke benægtet på noget som helst tidspunkt. Det står sågar som det første i det indlæg du ikke gad at svare på. Derudover har jeg sagt vi har spillet med inside forwards siden Rafa, og dette er det nærmeste på en kombination mellem wing- og inside forwards i Rodgers system - og derfor at folk som Suso og Sterling bliver brugt(og Assaidi er købt til at komplementere wingen Downing) - ligesom i Barcelona.

Hovedet i defensiven var omkring Agger. Som udtalt, sat på spidsen for at Howalt kunne forstå. Jeg snakkede om at han også skal kigge efter modspillere, hvilket en kant skal i højere grad end en striker. Det er almindelig fodbold ABC.

Ja, det giver sig selv at en central angriber sparker mere centralt end en kant. Hvormed man undres over du har argumenteret imod divergerende arbejdsradius, som nærmest ikke-eksisterende.

Scouting arbejdet er noget underligt du kommenterer, når du selv mener at det er sket på grundlag af Rodgers kendskab til spilleren siden tidligere, og fordi at vores scouts endnu ikke var på plads.

Hvor blev det fordrejede af? Og hvor blev indholdet omkring Carroll af?
0