Du svarer på indlægget:
Og ja, Sterling kan da rende ind i alvorlige skader og den slags. Hans gennembrud i denne sæson er kommet bag på mig - jeg troede ikke, at han kunne stå distancen allerede - og selvom Sterling ikke har scoret mange mål, så ville jeg nødigt tænke på en LFC-offensiv uden Sterling pt. Og sådan har det været siden Man. City-kampen stort set. Omvendt har det også gjort, at LFC nok må give Sterling en større kontrakt, end man havde regnet med, og i sidste ende kan det tidlige gennembrud forstærke en evt. opfattelse af LFC som et springbræt.


Kan godt følge dine betragtninger omkring Sterling. Det kunne dog tænkes, at hans følelser omkring klubben ville vokse med tiden. Selvfølgelig er der en masse tidligere tilfælde som taler imod, at han skulle blive i klubben over længere tid.

Jeg håber personligt, at man forlænger hans kontrakt med 4-5 år. Der er store penge i ham, hvis hans udvikling fortsætter og især hvis han bliver mere målfarlig. Senere må man så se om LFC kommer i CL, da det kan være med til at beholde ham, ellers er smutter han nok.

Rafa i spidsen for CFC? Ifølge Rory Smith og Neil Ashton (en eller anden Sky-journalist med gode CFC-forbindelser) så overvejer CFC ham som midlertidig manager. Imø. ville det være et dumt valg af Rafa, men han er måske ved at være desperat.


Rafa vil da ikke bare være midlertidig manager. Rafa er en manager, der vil sætte sit eget præg et givent hold.
0