Du svarer på indlægget:
Hah, stærkt af Fowler.

Howalt, jeg har heller aldrig set nogen af dem i aktion. Isimat-Mirin har vist kun halvandet år tilbage af kontrakten, og Valenciennes har ikke den bedste økonomi. Gameiro har været bænket og skadet. Det er vist det, rygtesmedene hænger deres hatte på. Men jeg kunne forestille mig, at LFC ikke er de eneste, der interesserede i de to spillere, hvis de altså er tilgængelige i januarvinduet.

Og så går rygterne også på, at Rodgers ikke har det største budget til rådighed, og at man vil vente til sommer med store indkøb medmindre den helt rette mulighed for en klassespiller skulle vise sig. Så det lugter under alle omstændigheder ikke af de helt vilde til- og afgange.

Det er måske også meget godt, at Rodgers tvinges til at arbejde mere indgående med det nuværende materiale. Enrique, Henderson og Downing har i hvert fald på det seneste leveret fornuftigt. Borini er også snart tilbage fra skade, og nu holdet er spillet mere sammen, og Rodgers har fået fat i Sturridge, der kan true bagrummet og presse modstanderens forsvar længere tilbage, så kan det være, at Borini fungerer bedre.


I øvrigt kommer Barrett igen med en god observation ang. FA.

"Among the 3rd round fixtures, Newcastle had a lunchtime kick off at Brighton & Everton play at Cheltenham on a Monday night. Absolute joke."

Det var det samme med FA-Cup-finalen sidste sæson.
0