Du svarer på indlægget:
andib,

hvad er det helt præcist der får dig til at mene, at vi er stærke på midten? Hvis vi ser på den offensive midt, så står den pt. mellem Hendo og Allen, der begge har potentiale og har vist det undervejs i sæsonen, men som næppe kan udnævnes til PL-profiler. At det måske kommer om en sæson eller to er en anden sag.

Suso kan også komme i spil til pladsen, men har efter min mening ikke vist tilstrækkeligt, til at kunne vurdere hans betydning på længere sigt. Derfor ville det være for uambitiøst ikke at kigge efter erfarne spillere, der kan forstærke holdet nu og 1-2 sæsoner frem (og selvføgelig også gerne længere frem).

At Sneijder vælger at sikre sin pension i Tyrkiet, har jeg svært ved at se som ensbetydende med, at han ikke ville kunne forstærke Liverpool (eller hvilket som helst andet PL-hold) spillemæsigt. Apples and oranges.

I øvrigt mener jeg også, at der bør prioriteres forstærkninger andetsteds på banen. Hvis en spiller af Sneijders format kommer inden for økonomisk rimelig rækkevidde, vælger jeg dog at tro på, at FSG godt kan se det fornuftige i at skyde en ekstra (mindre) sum penge afsted, uden at det nødvendigvis medfører et reduceret beløb til andre forstærkninger. Det er trods alt ikke transfers i Carroll-klassen vi snakker om her (går jeg ud fra).
0