Du svarer på indlægget:
Jep, Shelvey er der selvfølgelig også. Spørgsmålet er så, om han hellere skal agere back-up for Gerrards. Men han er uanset hvad i cirka samme bås som Suso.

Der er milevid forskel på Hendo og Sneijder på så mange forskellige måder. Og jeg mener så omvendt, at når Sneijder tidligere har vist så højt et niveau som tilfældet er, og manden trods alt kun er 28, så burde der være en pæn sandsynlighed for, at han fortsat kunne forstærke Liverpool. Og til de priser der har været nævnt, ville det være et sats værd at tage, hvis man har ambitioner om at blande sig i toppen af ligaen igen inden for de næste par sæsoner. Men det må så desværre forblive gisninger.

Med det nuværende spillermateriale til rådighed (mao. hvis der ikke hentes forstærkning til pladsen), bør Allen i højere grad køres i stilling til at veksle med Hendo. Det ville i hvert fald være interessant at se ham få chancen i det, der skulle være hans ideelle position. Indtil videre begrænser udfoldelsen sig til et flot indhop mod QPR, som dog allerede havde smidt kampen på det tidspunkt, og en mislykket halveg mod United, hvor den fremskudte rolle var mere fokuseret på at bremse Carrick end skabe noget frem ad banen selv. Så juryen er stadig ude.
0