Du svarer på indlægget:
Jovist Sneijder i form er blandt verdens bedste på sin position, men han virker ikke til at have fokus det rette sted. Desuden er manden langt fra i form, og der må regnes nogle måneder, før han er i kampform igen. Lønmæssigt og personligheden i betragtningen passer han jo ikke ind i den kurs, klubben har afstukket.

Januar-vinduet skal bruges til spillere, der kan gå ind fra dag et, ligesom Sturridge.

JAR er ganske rigtigt John Arne Riise, men det er ligeså usandsynligt som Lampard og Sneijder. JAR passer overhovedet ikke ind som spillertype udover han har masser af erfaring og ville falde forholdsvist nemt ind i truppen, men jeg tror ikke Rodgers har nogen fidus til ham.

Lampard skal da aldrig til Liverpool. Jeg håber dog, at han bliver i Prl, hvis det ender med et farvel til Chelsea. West Ham er det pladderromantiske valg, men LA Galaxy trækker måske med strand, sol og penge. Han er dog langt fra over the hill og bør stadig have ambitioner og kunne godt gå til en større klub i Europa.

Og for lige at runde Real Madrid-rygterne så spillede og scorede både Higuain og Angel de Maria i går, så det virker ikke til, at de to er på vej væk fra klubben. Just saying.

Når man læser rygter, er indtrykket, at "journalisterne" har en hat med navne på topklubber og hiver vilkårligt 3-4 klubber op, hver gang en spiller udtaler til utilfreds i medierne eller er tæt på kontraktudløb.

Men hvis der skal nye erfarne spillere ind, så jeg gerne Rodgers rettede kikkerten ind imod Spanien. Rodgers har jo også en forkærlighed for den spillestil og teknisk. Arda Turan f.eks. har været rygtet til klubben før, spændende spiller, men næppe en der flytter i dette vindue.
0